Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Barcaffe- zrno do zrna darilo 10.5.2011 12:46:17
študentka Mici
LERO, računi ne veljajo!
RE: Barcaffe- zrno do zrna darilo 11.5.2011 20:56:45
LERO
Glede računov sem malo zmedena. V naši mali trgovini je potnik rekel, da jih bodo upoštevali, ker imajo še vedno stare zaloge kave, seveda brez točk. Če jih bodo, bodo verjetno imeli sezname trgovin, kje so stare zaloge. A še kdo kaj ve o tem?
RE: Barcaffe- zrno do zrna darilo 12.5.2011 13:05:33
študentka Mici
Lidija, to pa ne bi vedela... jaz vedno gledam, ko kupujem kavo, da so na njej točke... druga pa ne vem. na žalost. ;(
RE: Barcaffe- zrno do zrna darilo 5.6.2011 15:38:58
Beckie
Mi imamo 2 točki Barcaffee....zamenjamo za: - Kaj sladkega (Milko, Kinder Bueno, Kinder čokoladice ipd.) - Kakšne stvari od Diddl - Kupončki BigBang - Magic Kinder - Nature (7 10 11)
RE: Barcaffe- zrno do zrna darilo 9.6.2011 5:56:26
nataš
kaj je katera ze posla in dobila izbrano nagrado,kakšna je kvaliteta. Jaz jih zbiram za prevleko 200x200 če mi bo uspelo zbrati jih 65 ,je kar velik če nisi ravno strastni ljubitelj kave. Če bo morda kje kakšna točka viška se toplo priporočam zanjo .Hvala in prijeten dan vsem.