sunny24
|
Jutro! Gajči je šla s taščo pohajat oz je šla na češnje h noni od mojga, jst se bom pa v pospravljanje vrgla...vrjetno... birdy, kako kaj Neli, Kristi in Lev? Upam, da je vse OK!!! rebeka, ooo, pohajčkate! Lepo! Uživejte še naprej. To pa da je treba s hrano za otrokom laufat, mi je pa jasno...Ko smo z Gajo pri moji noni si tudi 5 minut časa ne vzame, da bi v miru pojedla...Neeee, je bolj fajn se podit s psom, mačko, gnjavit ribe v ribniku, obirat češnje,... Pa fajn, da ni zmankalo mleka!!! barbara, hello! Dej se kaj več oglasi! Sploh nism vedla, da čakaš 3 ! Čestitam!!! Kdaj maš rok? Smotano, da niste dobili vrtca....Glede prehlada pa ne vem...mogoče še kake inhalacije, da se mu sinusi ne zabijejo. Pa z materino dušico ga maži po prsnem košu in stopalih. Če se pa res full časa vleče, pa h P. ursa, hello! Kako kaj? Vsi zdravi? Ej, ta nosečnost je kar šla mimo...sploh ne vem kdaj...Pa še tolko morm nabavit, še vse cotke za (upam, da mi bo sodelavka posodla, kolkr je obljubla, k če ne grem na kant), pa v Ikejo morm po omaro da bom mela kej placa za zložit od obeh cunje, kozmetiko nabavit, zase iz Tosame naročit...In sploh ne vem kdaj mi bo vse skupi uspelo nardit...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 29.5.2011 10:48:08 >
|