Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 28.5.2011 10:26:53
|
|
|
|
Majuska
|
Jutrooo! Zaspanka sem. Fanta sta me pustila še malo spai, zdaj sem pa vsa matasta ....
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 28.5.2011 13:57:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
hej hruška posluš to - včeraj je priletel SMS - je rodila priajteljica, ki je imela rok konec junija - fantek (njen tretji) je malo pohitel - sem še jaz čiiiiist presenečena .... vsi so super .... tko da omg, lohk bo pa prav kmalu ... mej se v sg, bravo za zmago CL - naj vas v čim hitrejšem ritmu tele kozice oplazijo in ne mučijo Almera, kako si praznovala? Je blo luštno! Happy, happy, happy b'day ... lepa leta so to, ni kaj:) Majuška, ful fajn fruštek - a je to domači ali z neta?
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 28.5.2011 16:37:04
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuška, ful fajn fruštek - a je to domači ali z neta? z neta. jaz si trenutno niti v sanjah ne bi smela kaj takega privoščiti
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2011 17:36:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 28.5.2011 22:08:31
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: flower hruška se pa danes veseli! Kaj jeCimos zmagal? ja, so ful dobr igrali... o naših pa ne bom nč govorila skratka, koprčani so si zaslužli zmago! morm povedat, da sma se s hruško vidli, da sm ji dala karto, in je taka lepa nosečnica... sonce tako... najlepša! aja, pa naružli so nas za 11 golov rožica hvalaaaaa za vse!!! zružili smo vas 11 golov + 4 kar smo meli fora...tako da konc koncev ste popušili za 15 :))) ni kej, fantje so se napalili, da bi še Kiel razbili...velenjski fantje so bli pa zgubljeni in medli..tako je to.. ampak važno je da je moj možek prvak ..oz trikratni prvak in da je konec sezone in da lahk mami hruška izvali svoj jajček v miru... hvala vsem za čestitkeee glavno, da bote za plenice pa mlek meli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2011 23:01:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 29.5.2011 10:43:38
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro! Tako lep dan, jaz se pa že od včeraj svaljkam po postelji ... traparija
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2011 20:21:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 8:25:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 30.5.2011 8:32:11
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro . Kako? Ste vesele ker je konc vikenda, a ne? Vidim da je bil vikend športno obarvan . Kaj nej rečem... za zmago in za poraz . Jaz sem bila pa včeraj na državnem prvenstvu na Vrhniki v cheerleadingu. Moja nečakinja pleše cheer in so bile druge v hip hopu so pa celo zmagale . Sem bila ful vesela zanjo, ker vem, da ji ples vse pomeni . Majuska, kako si kaj boljš?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 30.5.2011 8:47:31
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Dobr jutrčk :), to se mi pa glih ne dogaja da sem zadnja in prva :) hehe. Ja, včeraj je bila tuki gor ful gužva Tuki si lahko pogledate, kako si lahko uredite 32 m2 veliko stanovanje http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=836&x=0
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 8:49:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 8:53:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 8:57:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 30.5.2011 9:00:09
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims Tuki si lahko pogledate, kako si lahko uredite 32 m2 veliko stanovanje http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=836&x=0 to sem pa že videla ja, hudo sam TV ma mal prevelik glede na razdalo gledanja :) Jest sem tud na to pomislila . No, ampak na 32 m2 si lahko kr nardiš vsak del zase (pesebaj kuhno, sobo, kopalnico). Si ne znam, da bi ves čas tkole prestavlala in premikala stene. In a si predstavlaš, da imaš wc školko tud tko skrito, pa te sred noči prime
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 9:05:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 9:15:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 9:16:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 30.5.2011 9:18:02
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Dobro jutro! Smo nazaj iz Bovca - je bilo res lepo - Bor je čisto nor na vodo (to da ima manj kot 10C ga sploh ne moti). Moram obvezno več začeti za sabo nosit za preoblačit. Ronja je sicedr nekaj prehlajena - bi jo mogla po moževo v Sočo dat, ker voda vse ven potegne (samo hec, to je kajakaška fora) Grem kuhat buranjo, da jo nesem tašči Pri taki temperaturi pa sploh ne dvomim, da bi vse vn potegnila . Kako je s taščo? Joj, jest mam pa zobarja dons
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 9:22:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 9:28:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 30.5.2011 9:36:30
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims: a ni dolgo tega kar si bila pri zobošintarju ? Sej men tud neb škodl če bi šla mal na stol posedet, mislim da je čas za ponovni pregled že naokoli A ne, je pa že že skor 4 mesce od tega. Mislim, da je bila Majuska prov pred kratkim tam. Mi mora še eno plombo zamenat, pol bomo pa vidl. Upam, da bo vse ok in da bo čez eno leto kontrola. Sicer dvomom v to da bo vse ok, ker mi kakšen mesec pri ščetkanju ful krvavi iz dlesni . Se ful bojim, da ne bo kakšna parodontoza
< Sporočilo je popravil tims -- 30.5.2011 9:39:27 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 9:53:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 9:54:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 30.5.2011 10:01:17
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis zna bit da sem z Majusko pobrkljala. Uf parodontoza ? Misliš? Pa to ornk krvaviš ? Vsakič k si umivam zobe in to ornk, ja. Z zobno nitko se niti ne upam dotaknt dlesni, ker se kr ulije. Pol je pa kakšen dan mal boljš, pol pa spet.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.