metuljcek321
|
oblekice - ej, tud naši sem kupla 2 fletni, je že čist poletno vroče in je super za nosit ... in točno tko k pravte - letos oblekica, next year majčka - špica! tud čevlje sem ji nabavila - dvoje sandalce - ene spredaj odprte, druge zaprte - je imela že lani poleti oba modela, zelo zadovoljna uporabnica, pa sem kar enako zadevo ubodla, samo večjo številko crocsice moram še nabavit, ni blo številke Sem pa tud sebe opremila - mam nove, totalno sexy mini bikinke - tko majhnih res še nisem mela. Pa prav dobr zgleda. Sem tko kot vedno vzela kar dvoje, pa se pol preoblečem, da nisem v mokrih kopalkah. In še zagorim na isti način. Jupi, komaj čakam poletje Res je, populis, pridno že odštevamo, delovna vnema niha in je zelo razgibano. Šefa maš pa carskega - da se da tkole zmenit - noro, jaz bi se kar bala v kaj takega it ... ker kolikor imam jaz sreče, potem se to ne bi izšlo. hruška, joj, ej, pa boste res kmalu že 4je. Res superca! Kako ste zadovoljni v lepem, prenovljenem stanovanju? Ga boš kaj pokazala al raje ne? mojček, bejba, kje si? Ajde, top 3 nasvete, kako pritegniti žensko publiko. We're waiting. laserska operacija oči - niti slučajno si ne bi upala, me je strah, me da bi šlo kaj narobe. 2 sodelavki sta šli - ena zelo zadovoljna že skoraj 10 let, druga pred cca. 2 letoma ima pa skoz neko sr***. Mora bit pa neznansko dober občutek, če se odjrižaš očal/leč --> joj, to bi blo res revolucionarno. nanka, zdaj je pa čas za babji žur. Kdaj se vidimo na čvekcu?