|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec in Crocsi
26.5.2011 10:31:21   
mišk
Naša 3,5 letnica je povedala, da vzgojiteljice ne pustijo da v vrtcu nosijo Crocse in japanke. O.k., za japanke zastopim, samo Crocsi... Naša jih že od lanskega poletja nosi in je v njih izredno stabilna in se odlično počuti. Lani jih je za v vrtec nosila celo poletje, letos pa kar naenkrat ne smejo. Ta malo, 2-letnico, pa kar pošiljam v Crocsih v vrtec (je v drugem vrtcu), pa noben nič ne reče. Oziroma je mož njeno vzg. vprašal, pa je rekla, da načeloma lahko nosijo Crocse.

Sej vem, po moje je to zaradi varnosti, ker se mogoče nekaterim sezuvajo al pa kej podobnega. Sedaj pač nosi ene bolj zaprte sandale, za poleti pa sploh ne vem kaj ji naj kupim. Tud kakih Tevic si ne upam, da ne bodo problem spet kakšni preveč izpostavljeni prstki.

Kaj bodo vaši otroci poleti nosili za v vrtec?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec in Crocsi
26.5.2011 10:40:30   
Najaa
Moji dve že imata crockse za v vrtec, sam ne za copate. Pri nobeni pri problem, pa sta tudi vsaka v drugem vrtcu. Jima pa dam tisti pasek vzadaj, da se ne sezuva. Sta pa zelo stabilni v njih, ker sta jih navajeni in sta jih že lani celo sezono nosili. 

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2011 10:44:11   
mišk
Ja, sej tud oni jih nimata kao za copatke, ampak tko za ven.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2011 10:48:57   
andea
Opazila sem, da jih imajo nekateri otroci v vrtcu tudi namesto copat. Pri nas jih ima obute non stop, ni brega v katerega nebi šla, jo pa motijo kamenčki,ki pridejo v njih. Ko gremo na sprehod jo prosim naj se ubuje v teniske, ker mislim da tako lažje teče in nori. V vrtec pa letos še ni šla v njih.

Poleti bo nosila teniske, crocse in pa kakšne sandalčke (ki spredaj niso odprti).

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2011 10:55:29   
Rubin.
Pri nas načeloma lahko imajo crocse, samo jim ne dovolijo tekat, plezat ipd. Tudi letos nova fora. Tako, da 1x jih je imela, sedaj pa ne več. Pravijo pa zaradi varnosti. Kaj češ njihovo igrišče - njihova pravila. Naša je tudi ful stabilna v njih, sej bo stara 6 let, ampak nimaš kej. Za tevice pa mislim, da ne bo težav, ker so to sandali in se ne sezuvajo. Dokler je bila mlajša, sem ji jaz kupovala to varianto: http://www.superge.si/Teva/toachi-k-popk-o-s8-teva-7276798/ , da je imela prstke zaščitene.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2011 11:04:30   
mateyka
mi jih mamo za copate in včasih tudi za ven (drug par). čeprav sem po drugem letu začela dajat spredaj odprte sandale (tevice) in se je mal nalomila, samo je potem dojela da ni neranljiva in zdaj pazi kaj dela. ko jih pa prvič damo na noge (po zimi), se pa more mal kresnit, da spet dojame, da mora pazit user posted image
milsim da je enkrat treba začet nosit normalne čevlje in začet pazit na svoje okončine - mi smo začeli s tremi leti. ampak vsak po svoje user posted image

(odgovor članu andea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2011 11:09:51   
ZARA
Dejstvo je, da so Crocsi na mokrih ploščicah zelo spolzki. Verjetno je tudi to eden od vzrokov.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
26.5.2011 11:15:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2011 11:28:07   
Rubin.

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Dejstvo je, da so Crocsi na mokrih ploščicah zelo spolzki. Verjetno je tudi to eden od vzrokov.

Zara pri nas velja za odzunaj. Notri še nisem opazila, da bi kdo nosil crocse.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2011 11:29:08   
DragonLady
Naš skoraj 4letnik ima doma crocse (oz. poceni kopijo), ene za zunaj, ene za znotraj...me ne moti, ker imamo velik travnat vrt doma in bi lahko hodil tudi bos, pa mu ne bi bilo nič. Za kak sprehod ali obisk ter vrtec pa ima stabilne sandale ali teniske...da ga ne ožulijo, nogica malo bolj diha oz da je v teniskah bolj stabilen in teka vsepovsod.

Kot mamica glej na to situacijo, v čem je tvoj otrok najbolj stabilen in varen. Vem, da se ti je moralo zameriti, da so ti v vrtcu prepovedali nekaj, ampak mogoče pa le ni tako slabo. Moje skromno mnenje pač...sem po poklicu pom. vzgojiteljice in vem, kako pomembno je, da je otrok primerno obut. Sploh v toplih mesecih, ko so otroci dejansko skoraj ves čas zunaj. Pa še kljub temu se lahko mimogrede zgodi nesreča...Sama nisem proti Crocsom ali opankam, je pa res, da je s tako obutvijo otrok malce gibalno omejen (plezala, pesek v obuvalih na sprehodih, tekanje,...)...

Mogoče bi bilo dobro, da se pogovoriš z vzgojiteljico ali celo ravnateljico...naj ti pisno utemeljijo prepoved. Pri nas so nekateri starši taki strup, da dosežejo vse, kar si izmislijo. In imajo strahospoštovanje vseh vzgojiteljic, češ, tale mamica je pa opasna...Grdo rečeno, ampak resnično...mogoče je včasih bolje biti zmaj v vrtcu, pa bo za tvojega otroka bolje poskrbljeno. Če smatraš, da je nošenje Crocsov za tvojega otroka okej, stoj za svojim mnenjem. Ta nasvet ti dajem kot mamica in ne kot pedagoški delavec.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2011 11:39:52   
mišk
Ne, ne, sej men se ni to neki zamerilo, sploh ne!user posted image  Pa tud če bi se mi, nikakor nisem ena od mam, ki bi se hodila bunit h komurkoli. Samo, ko vidim kak rade hodijo v Crocsih, sedaj nimam ideje, kaj naj jima kupim za v vrtec.
Najprej je mela ta velika tudi eno poceni kopijo Crocsov in jih je oboževala, zato sem se odločila, da obema kupim originalne, ker jih resnično nonstop nosita.
Take Tevice, kot jih je predlagala ena od vas sem že gledala v Baby centru. Se mi zelo dopadejo. Rada pa bi našla kake čeveljce, ki bi pasali na kiklco ali kratke hlače- da niso strogo športni.

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2011 11:57:14   
mateyka
naša nosi tele teve
user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.5.2011 12:02:35   
mateyka
pošenkane ma pa še tele tevice (in jih nosi - so ful fajn) - prve z nogavicami, druge pač brez (to so nove, jih moramo še v praksi sprobat)
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 26.5.2011 12:03:28 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.5.2011 12:06:32   
november2010
naš štiriletnik je od spomladi do jeseni tudi kuhan in pečen v kroksih :) Sprva sem imela tud jaz mal dvome... ampak je res zelo stabilen v njih.... tudi sama drugače delam v vrtcu in je več kot polovica otrok v skupini zihr v croksih pa je bilo zmeraj vse ok. Jaz sam gledam da so paški vedno zadaj....
Sem mu pa za letos kupila kar originalne, ker so res veliko bolj udobni.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.5.2011 12:44:38   
barni
Naša je že šla v vrtec v crocsih, ker ji trenutno nimam kaj drugega dat za obut razen supergic, kjer ji pa precej nogica švica. Imamo še ene sandale z odprtimi prsti ala teva, samo mi je grdo na štumfe, ni pa še tolk toplo, da bi bila brez nogavic.

Rada bi kupila kake malo bolj zaprte sandale, pa jih pri bogu ne dobim nikjer.

Našla sem en lanski model od superfit, morda bi prišle v poštev še Keen...potem pa se že konča ker imajo večinoma v ponudbi za deklice balerinke (kar za našo še ni) ali pa take s prti zunaj - to mi pa ni preveč fajn za v vrtec itak.

Tko da sploh ne vem kaj naj ji kupim.....kak predlog?

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.5.2011 12:55:02   
Balerina
No našadva sta tudi skozi ali v crocsih ali japankah. Ta večja jih je eno leto tudi v vrtec stalno nosila in ni bilo težav. Dokler se ni skoraj zgodila nesreča ko so šli na sprehod in se je eni punčki sredi zelo prometne ceste sezul. Glede na to koliko časa so pri nas semaforju odprti in da gre čes na enkrat tudi 20 otrok vzgojitelica ni mogla narediti drugega kot da je pobrala čevelj in otroka in oba odnesla čez cesto. Takrat so nas prosili če imajo raje obute sendala.
Mi se tega držimo za vtrec sendale ali superge, odvisno od vremena, od tega kaj bodo delali in severda od jutranjega razpoločženja, doma pa natikače ali crocse.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.5.2011 13:21:24   
Anuška79
Mi imamo že drugo leto za čez poletje teva sandale (tiste najbolj odprte) za oba in sta navdušena - še barve imata iste kot lani, le št. smo kupili večje. Crockse imata predvsem za doma.

Osebno jaz otrok v šolo in vrtec ne pošiljam v crocksih, ker me je groza, da mi v njih plezata po igralih - kar pa izredno rada počneta. Kadar gremo skupaj na igrala, že jaz stojim poleg, od vzg. pa ne pričakujem, da bodo ves čas stale ob njima.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.5.2011 14:29:27   
Ribica **
Pri fantovemu sinu so tudi zadnje dve leti (se pravi pred tremi oz. dvemi leti) prepovedali nosit crocse poleti. Meni se je tudi to zdelo zelo nesmiselno, tako da je pac hodil tja v supergah oz. lani v sandalih, takih sportnih.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.5.2011 14:42:53   
kalbo
So stvari pri katerih človek ne komlicira in so stvari pri katerih mi dvigne živec. Prepoved česarkoli brez ustrezne utemeljitve je pri meni definitivno stvar, ki bi mi dvignila živec.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.5.2011 14:58:39   
zmajaz
Pri nas tudi piše na oglasni deski v vrtcu, naj otroci ne pridejo v natikačih ali crocsih, ampak v obutvi, primerni za zunanje aktivnosti.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.5.2011 15:20:13   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: barni

Tko da sploh ne vem kaj naj ji kupim.....kak predlog?

Kaj takšnega
user posted image

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.5.2011 15:41:38   
Nika v službi
Naša sicer crocse obožuje, jih je vajena in je doma v njih po cele dneve, ampak v vrtec jih pa sama noče vzet, ker pravi, da ji gredo noter pesek, kamenčki... kar pa jo zelo moti.user posted image Tako da pri nas gre v vrtec v lahkih športnh copatih oz. v sandalčkih od Cicibana, ki imajo spredaj zaprto, ob strani pa manjše odprtine.

Sicer se pa strinjam, da bi bilo prav, da se vsako prepoved oz. pomembno obvestilo ustrezno dogovori in objavi v vrtcu, seveda z obrazložitvijo.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.5.2011 18:23:34   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
v sandalčkih od Cicibana, ki imajo spredaj zaprto, ob strani pa manjše odprtine.

Samo skozi tiste odprtine tudi kamenčki pridejo not user posted image . Pa je moji še bolj moteče, kot pri crocsih, ker si težje sezuje in spet obuje, kot pri c. Ma težka je, ker imajo te kamenčke. V zaprtih pa poleti spet ne more biti, pa tudi če so platneni. Jaz ji bom nabavila verjetno kar tevice, glede na to da so c. nezaželeni oz. je z njimi omejena samo na hojo. Eh to poletje še preguramo, a ne Nika user posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.5.2011 19:21:29   
kajajaka
Naša 3-letnica nosi v glavnem samo crocse - ene univerzalne, ki jih ima stalno na nogah - v njih hodi v vrtec, teče po dvorišču (so zelo stabilne, samo ne smejo biti prevelike in pašček je treba za peto zataknit, ene ima model MaryJane - kot balerinko in ene, ki jih nosi v vrtcu nasmesto copat. In nihče ne komentira ali prepoveduje ničesar.
Kar se pa mokrih plošlčic tiče - načeloma naj jih v vrtcu ne bi bilo kajne? Saj imajo krpo in pobrišejo, če se kaj polije. A pri vas ni tako?user posted image  

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.5.2011 21:35:37   
sanelaa
Naš tudi ima Crocse. Originalne, za v vrtec, pa ni še nihče nič rekel da jih ne bi smel imeti. Se v njih super počuti, je stabilen. Ima sicer še tevice, tako da malo kombiniramo.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?