Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 26.5.2011 9:30:59
sanjačica
Primer, ki ni hipotetičen ampak iz tega foruma. Enega od uporabnikov smo, takole mimogrede dobile na laži.
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Nekaj let nazaj sem napisal uvodnik za Novo Revijo. Morda si brala
No uvodnika očitno, po parih pozivih in vprašanjih, ni napisal. Škoda. Saj verjamem, da je Colt čisto fajn dečko in očitno spoštovani član RR, ampak tule se mu pa pač ni izšlo. Nerodna reč, ane Colt ?
Torej, kaj mislite, zakaj moški lažejo? Ali s tem mislijo, da naredijo na žensko večji vtis? Ali pa gre za pomankljivo samopodobo, ki si jo eni in drugi skušajo malce umetno izboljšati. Kot nekakšni intelektualni silikon. To sprašujem zato, ker se mi je to že nekajkrat zgodilo. Odgovora na to pa ne poznam. Morda bi ga dal kdo iz prve roke, Colt?
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 26.5.2011 9:49:16
hektorina
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
laž ne izbira spola.
Se popolnoma strinjam Blaža...če smo že pri tem se mi zdi, da vsak od nas kdaj laže. Iz potrebe, želje, nuje...kakorkoli že. No "bigi"...sploh, če ni neke škode. Za posledico, mislim
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 26.5.2011 9:58:41
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
In kako TI VEŠ, da ga ni napisal, recimo?
no?
mogoče je pa urednica revije. in mogoče si je pa vzela čas in povabila Colta na "pijačo". in mogoce je iz njega izvlekla prave njegove podatke. in pol je šla mogoce brskat v arhiv revije.
grem po kokice....cutim, da bo zanimivo!
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 26.5.2011 9:59:42 >
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 26.5.2011 10:06:03
Belen
lažejo (mo) vsi in moški in ženske , eni bolj drugi manj.... ! odvisno za kako "laž" gre.... npr.nekdo te nekaj prosi da mu pamagaš-pa rečeš,da boš...pol te vpraša za pomoč,pa rečeš,da imaš ogromno opravkov.... pa v resnici se ti ne da in raje ležiš na kavču... banalna laž... ampak laž je vseeno,ane? zame je laž....npr. mož ti reče,da pride pozno,ker ma full dela v službi.... na koncu je bil s "prijateljico" na večerji ....
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 26.5.2011 10:08:50
diana 28
Sanjačiča, ti si se pa prav spravla na Colta.... Že v nekaj temah sem opazla,da si se osredotočila predvsem na njega. Saj mene niti najmanj ne briga vendar opazila pa sem...
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 26.5.2011 10:09:01
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Belen
lažejo (mo) vsi in moški in ženske , eni bolj drugi manj.... ! odvisno za kako "laž" gre.... npr.nekdo te nekaj prosi da mu pamagaš-pa rečeš,da boš...pol te vpraša za pomoč,pa rečeš,da imaš ogromno opravkov.... pa v resnici se ti ne da in raje ležiš na kavču... banalna laž... ampak laž je vseeno,ane? zame je laž....npr. mož ti reče,da pride pozno,ker ma full dela v službi.... na koncu je bil s "prijateljico" na večerji ....
jao kako sem jaz na tole alergična . kr pike dobim.
Al pa vprašaš kolega, ki je prišel sam z otrokom, da kje je pa žena? Pa pravi, ona ma pa ful za delat doma. Pa točno vem, da se ji pač samo ni dalo in nič drugega. Itak. Jaz se pa po riti čoham, pa mam kljub temu vse pospravljeno doma, pa še cele dneve sem zunaj z otrokoma.
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 26.5.2011 10:09:52
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28
Sanjačiča, ti si se pa prav spravla na Colta.... Že v nekaj temah sem opazla,da si se osredotočila predvsem na njega. Saj mene niti najmanj ne briga vendar opazila pa sem...
Hmm, morda se pa osebno poznata in ravno zato... Slaba stran tega če se izdaš kdo si
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 26.5.2011 10:12:54
hektorina
Mogoče ga je prosila za "uvodnik", pa ni bil za...
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 26.5.2011 10:15:11
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
po mojem je pa hotla "nadaljevanje", pa ni vil za...
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 26.5.2011 10:16:21
hektorina
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
po mojem je pa hotla "nadaljevanje", pa ni vil za...