|
RE: Mariborčanke,20.del 24.5.2011 20:32:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, danes sva bila pri logopedu. T. pove že vse črke, razen o, n, l in šumnike, ki so itak šele pri 2 letih. tak, da je bila zadovoljna z njim. pa rekla mi je, da mi lahko mnenje napiše za podaljšanje porodniške, če mi slučajno ne bi odobrili in se bomo pritožili. upam, da bo kaj pomagalo. Bravo T. podpis ej, samo nekaj me zanima? Kako pa pri tako malem otroku ugotovijo katere črke govori? Ni mi jasno. No, oni že vedo, imajo ziher kake postopke. imamo zvezek, v katerega sproti vpisujemo vse kar on pove, besede brez pomena (baba, ajaj, tika,..) in besede s pomenom (mama, ata, ak = kakanje). in po treh mesecih je ona iz tega videla, katere črke vse uporablja. in je rekla, da tvori zelo zanimive zloge in besede. med drugim reče tudi "zakaj", kar naj bi bilo zelo težko. ponosna mami ooooooo, super...bravo T. naš fant je tudi prava čveka...veliko je sicer besed katerih jaz še ne poznam pomena, drugače pa mama, ata, deda, baba, hvala, avto...pa zadnja 2 dni čisto po nakključju vodi reče akva face so Pa še tukaj podpis!
|