|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
19.5.2011 8:22:34   
koala
Jutro!

Uf kaki promet je tu goriuser posted image user posted image user posted image , pa nea tolk pišite pa tak hitro, ne folgam bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Mi ne gremo v Olimje, upam da bo lepo vreme ker nameravamo na Nustavljivega škrata, lani je ful užival.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
19.5.2011 8:24:55   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
19.5.2011 8:26:44   
matcar
Otroci v vrtcu in šoli,moj na šihtu,jaz pa malo tukaj,pol pa grem na kafe spet.user posted image Dobila včeraj odločbo,samo kaj,ko ne bo dnara prej kot naslednji teden,pa še to samo za pol aprila.user posted image Upam,da bo naslednji mesec boljše.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
19.5.2011 13:51:34   
katy83
hej punce.

Da se vam malo oglasim...danes dobila odgovor glede diplome, sicer zelo dobro nemeren, ampak jaz se počutim nikakvo. Tak je napisano kot da se nezmožna eno diplomo napisat, no. Al pa sem jaz tak vzela. Ne vem. user posted image   Skratka je še ogromno dela, očitno, tako da...bom pač popravla, čeprav se mi zdi, da moram vse popravit. mah, kaj čem...te pa gremo v akcijouser posted image

Drugače nič novega, danes sem bila s T pri kolegici na kavi, pa na sprehod smo šli, zdaj T spi, potem pa gremo na rd od svaka. user posted image

aja, pa vidim, da full čvekate. user posted image user posted image

fajn mi bodite

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
19.5.2011 14:45:22   
Arwenko
Mene pa danes daje hud lenoritis user posted image user posted image user posted image user posted image

Če pa se kateri da pripeljat, pa postrežem s kavico, pijačko ali koktejlom, samo nikamor iz bajte se mi ni za spravit.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
19.5.2011 19:32:09   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Mi ne gremo v Olimje, upam da bo lepo vreme ker nameravamo na Nustavljivega škrata, lani je ful užival.

kaj je to in kje?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
19.5.2011 19:32:57   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

hej punce.

Da se vam malo oglasim...danes dobila odgovor glede diplome, sicer zelo dobro nemeren, ampak jaz se počutim nikakvo. Tak je napisano kot da se nezmožna eno diplomo napisat, no. Al pa sem jaz tak vzela. Ne vem. user posted image   Skratka je še ogromno dela, očitno, tako da...bom pač popravla, čeprav se mi zdi, da moram vse popravit. mah, kaj čem...te pa gremo v akcijouser posted image

za diplomo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
19.5.2011 19:52:00   
ly117
Čer! user posted image

Pa je dan mimo. Najprej šiht pol pa druženje z mojima dvema. Smo se malo z kolesi vozli pa za babico smo navijali. Je danes imela tekmo.
Zdaj se pa gremo umivat in spat.
Lepo mi bodite in uživajte v sončku.

Pa, pa in nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
19.5.2011 19:54:20   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Dan,

gre katera z družino v nedeljo na Festival družin v Olimje?

Mi2 sma se menla da boma šla. Sam ga morem še malo spomnit, deda smotanega.

pa si se prijavila, da si dobila karto po mailu? baje je že 6000 prijavljenih...

Prijavila sem se že. Pa ta mail z 6000 prijavljenih sem tudi dobila. Kart pa ne najdem. Morem še malo boljše pogledat. Sem samo na hitro pregledala.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
19.5.2011 19:54:44   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

hej punce.

za diplomo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo...

Podpis.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
19.5.2011 21:13:37   
majakla
Heeej... ju3 pa peeeteeek!!!

Gremo po vrtcu na en hitri kafe?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
20.5.2011 6:45:43   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
20.5.2011 6:48:30   
matcar
Včeraj me nikakor ni gor hotlo spustit,pa ta RR.Ziher spet barvo menjavajo,da šteka tak.user posted image
Vglavnem,pri nas nič novega,spala sem super,bi še,pa ni časa več.user posted image Zaj pa jutranja rutina,otroke porihtat,pa jih razvozit.

Glede kave popoldan,ne vem,mislim,da še mojega ne bo do takrat,glede na to,da je vsaki dan okoli 7-h domov hodo.Z vsemi pa mi ni,odkrito povedano,za hodit.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
20.5.2011 6:49:09   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

hej punce.

Podpis.

Pa še en!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
20.5.2011 8:18:47   
koala

kaj je to in kje?

Športna prireditev za najmlajše, majo osem nalog za opravit, vrstni red izbirajo sami, straši lahko pomagajo, pa za vsako opravljeno nalogo dobijo štempiljko na priznanje. Bodo pa še neke spremljebvalne prireditve.
Je pa v nedeljo 22.5 od 15.00 do 19.00 na Atleteskem stadionu Poljene v MB.
Je pa to v okviru Športne pomladi.

Nisem vedela

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
20.5.2011 8:20:42   
koala
katy vem kak se počutiš, sva na podobnem.......Pa saj bo se ne vdava, a ne????

Aja, pa dobro jutro.

Nisem vedela

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
20.5.2011 8:23:11   
botrca
Jutro user posted image ,

spali ok...moj je že na delovnem mestu, Jan zajtrkuje, jaz pijem kavo. Danes sva sama...zvečer pa malega k sestri v varstvo, jaz pa grem na ribičijo...jeeeee user posted image user posted image user posted image ...seveda ima moj najljubši pevec koncert user posted image .

Kuhala bom špinačo, pire in mesek...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
20.5.2011 8:24:42   
botrca

kaj je to in kje?

Športna prireditev za najmlajše, majo osem nalog za opravit, vrstni red izbirajo sami, straši lahko pomagajo, pa za vsako opravljeno nalogo dobijo štempiljko na priznanje. Bodo pa še neke spremljebvalne prireditve.
Je pa v nedeljo 22.5 od 15.00 do 19.00 na Atleteskem stadionu Poljene v MB.
Je pa to v okviru Športne pomladi.

super mi deluje...samo nas ne bo doma...bomo na festivalu družin user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
20.5.2011 8:31:46   
koala
Aja pozabila, mene danes na kavo nebo, šibamo na svakov vikend...

Nisem vedela

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
20.5.2011 8:47:15   
botrca
Mene tudi ne bo na kavo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
20.5.2011 9:22:55   
bambixxx
jutro,

jaz žal popoldne tudi ne morem na kavo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
20.5.2011 9:30:19   
majakla
Jutrooo oz. dober dan  user posted image

Ok, ok, pozabite ta kafe, pa drugič. user posted image

Sem tak taka, da boljše, da se not skrivam.

Še malo pa viiikeeend, mater mi je muka
to vstajanje in rihtanje z v vrtec. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
20.5.2011 12:27:18   
marta82
Poročilo zadnjih nekaj dni: V sredo pridejo iz vrtca že pred deveto pome (smo v isti hiši), da Tinej bruha in se joče in me kliče. Grem ponj z namenom, da ga odpeljem domov, mu skuham čaj in če ne bo boljše greva popoldan k njegovi zdravnici. Ko pridem je takoj še dvakrat bruhal, v avtu pa sploh ni nehal, nekaj sekund premora in spet, celo pot. Vsako minuto sem ustavljala, ker je zgledalo, kot da se davi zraven. Tak da sem kar Boštjana poklicala, a ga pobereva, ker se s takim ne upam sama vozit in smo šli k dežurnemu zdravniku, Je dal injekcijo proti bruhanju pa kar ni nehal in smo dobili napotnico za bolnico. Tam so vse skupaj zelo resno vzeli, ker je bil že res bogi, kar skup je lezel, ni mogel niti stat, tak čisto zaspan in slabo odziven je bil. Meni je bilo ful grozno. So ga prikolopili na monitor, da so spremljali "življenjske funkcije" al kako se temu reče (srčni utrip, dihanje ipd.) in mu dali infuzijo (so ga morali dvakrat pičit, ker sploh kri ni pritekla, da bi mu jo hkrati vzeli). Naredili so vse krvne preiskave, ga pregledali. Izkazalo se je, da je nek virus (kateri bo baje pokazala analiza blata, ki jo naknadno dobimo). Po dveh urah infuzije je bil že precej boljši, je odgovarjal na vprašanja, lahko je pil,... Popoldan je dobil še malo vročine in drisko. Dobesedno teklo je iz njega. Ampak HB za infuzijo, ker ga je res "spravila k sebi", zvečer (okrog desetih) so naju prestavili na infekcijsko kliniko. Čez noč mu je še tekla infuzija in zbudil se je kot prenovljen, kot da se ne bi nič zgodilo. Moj stari Tinej.user posted image  Popoldan so naju odpustili. Je pa slabokrven in je dobil železo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
20.5.2011 12:31:48   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Poročilo zadnjih nekaj dni: V sredo pridejo iz vrtca že pred deveto pome (smo v isti hiši), da Tinej bruha in se joče in me kliče. Grem ponj z namenom, da ga odpeljem domov, mu skuham čaj in če ne bo boljše greva popoldan k njegovi zdravnici. Ko pridem je takoj še dvakrat bruhal, v avtu pa sploh ni nehal, nekaj sekund premora in spet, celo pot. Vsako minuto sem ustavljala, ker je zgledalo, kot da se davi zraven. Tak da sem kar Boštjana poklicala, a ga pobereva, ker se s takim ne upam sama vozit in smo šli k dežurnemu zdravniku, Je dal injekcijo proti bruhanju pa kar ni nehal in smo dobili napotnico za bolnico. Tam so vse skupaj zelo resno vzeli, ker je bil že res bogi, kar skup je lezel, ni mogel niti stat, tak čisto zaspan in slabo odziven je bil. Meni je bilo ful grozno. So ga prikolopili na monitor, da so spremljali "življenjske funkcije" al kako se temu reče (srčni utrip, dihanje ipd.) in mu dali infuzijo (so ga morali dvakrat pičit, ker sploh kri ni pritekla, da bi mu jo hkrati vzeli). Naredili so vse krvne preiskave, ga pregledali. Izkazalo se je, da je nek virus (kateri bo baje pokazala analiza blata, ki jo naknadno dobimo). Po dveh urah infuzije je bil že precej boljši, je odgovarjal na vprašanja, lahko je pil,... Popoldan je dobil še malo vročine in drisko. Dobesedno teklo je iz njega. Ampak HB za infuzijo, ker ga je res "spravila k sebi", zvečer (okrog desetih) so naju prestavili na infekcijsko kliniko. Čez noč mu je še tekla infuzija in zbudil se je kot prenovljen, kot da se ne bi nič zgodilo. Moj stari Tinej.user posted image  Popoldan so naju odpustili. Je pa slabokrven in je dobil železo.

tole je pa res bilo "grozno" bošček Tinej...samo da je zdaj ok...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
20.5.2011 12:33:07   
botrca
Punce bi katera imela ta kavni avtomat za 10€? Rabljen mogoče 2x...navodila in kavo dam zraven gratis user posted image

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?