mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, Ruška, kakor jaz vem, v Lj ni več širokega povijanja, vsaj ne nekje do 3. meseca, ko sledi pregled kolkov. Če je potrebno, se takrat začne široko povijati. Mislim, da tudi UZ-jev ne delajo več. No vsaj tako mi je rekla prijateljica, ki je rodila letos februarja. Glede naravnega poroda je meni dr. Tul rekla, da je možen, če je A obrnjen glavično, za B ni pomembno kako je obrnjen (mislim, da ga potem, ko se A rodi, oni obrnejo), pa prevelika teža med A in B ne sme biti, torej B ne sme biti preveč težji od A. Glede na to, da je pri meni A že 12. tednov obrnjena na noge, mene itak čaka carski rez. Plenice, jaz bom vzela seboj 2. papmpers plenici in 6 tetra plenice. Ma saj se tetra plenice itak peljejo v avtu do P, saj mi jih ni potrebno nositi. Glede na to, da bo tako vroče, se pa otroke še pokrije s tetra plenicami, namesto z dekico. No, če jih bomo sploh pokrivali. Me pa veseli, da je tvoj mož v redu Lealan, še malo zdrži, 25.5. bo kmalu tu tikatoka, midva sva se iz pritiličja preselila v 4. nadstropje, ker sva čakala še na UZ. Sva se pa načakala na tale UZ celo do 13.40, ma cel dan smo bili v P, sem prišla domov crknjena kot pes. Glede CTG, v ljubljanski porodnišnici ti ga delajo od 30. tedna dalje, no vsaj takrat so mene posalali, hodim pa v ambulanto za patološko nosečnost