juhica
|
Jst sem mogoče mal neumno naredila, glede na to kar zdaj berem o carsekm rezu... Prvič sem rodila v Lj, in to zjutraj in sem bila lačna in ŽEJNA!! Med popadki sem ful lulala in kakala, piti ne dajo nič in potem pričakujejo, da greš lulat - halo, kaj naj lulam po tisti vatkici No na srečo je malo uspelo, pa še s tistim katetrom grozijo... No zato sem se drugič z popadki ustavila s familijo še v pizeriji, pa se napokala špagetov, ker sem rekla, kaj pa tiste narkoze, ko ljudi operirajo po kaki nesreči, nisem še slišala da koga ne bi, ker je jedel... No rodila sem potem 5 ur kasneje, pa nisem bila nič lačna med porodom, za žejo sem pa poskrbela s flašo vode, ki sem jo pila med sprehajanjem - no skor do konca, me je babica videla v Kranju, pa nič ni rekla, da ne bi semla piti, pa še krasno sem šla lulati po porodu (tam greš na stranišče). No zdej bom pila isto, jedla bom pa malo manj mogoče bom vzela kako energijsko ploščico s sabo. Pa za v porodnišnico sem tudi vzela cel kup hrane (sadje in cukr), za nočne prigrizke - v Lj sem bila jst lačna...
|