Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 9:07:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 10.5.2011 9:10:11
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Pri nas se tudi zadnje čase soočamo z trmo, se včasih tud na tla usede. Itak imamo pa vsak dan iste štorije, zvečer ne v pižamo, zjutraj ne iz nje . En jutr jo bom v gatkah odnesla v vrtec ok... fletn... potem je tole spet eno obdobje... pri nas isto... se je pa vsaj odločil, da bo sam zaspal, me pošlje ven iz sobe
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 9:12:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 9:36:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 9:39:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 10:15:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 10:25:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 10:46:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 10.5.2011 12:21:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska počasi se odpravljam do zobarce. good luck... sej ni panike zobar je zobar, sej veš :) tamala malca. porihtala je zdravljen zob, dala plombico in me olajšala za 20 €. Brezveze sem pa zato uživala ob kofetku ... ou jeeee, take dopoldneve imam rada
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 10.5.2011 12:26:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: populis Dobro jutro. http://www.tocnoto.si/film-william-kate-a-royal-love-story-bo-posnet-v-romuniji klikajte, morda bo katera izžrebana. P.S., ne gledat W in K ampak nagradno igro v desnem zgornjem vogalu ;) zakaj ne? meni sta pa všeč sej sta kul, sam ti ne bosta dala kart za film Tole bi se lahko zmenile da gremo skupi gledat, kaj pravte? majuska: je kaka varianta da se celo na premiero ušuljamo ? bo treba počakat, da film sploh posnamejo
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 10.5.2011 12:27:29
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ok... fletn... potem je tole spet eno obdobje... pri nas isto... se je pa vsaj odločil, da bo sam zaspal, me pošlje ven iz sobe meni pa včasih reče kar "dijo, mami!"
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 10.5.2011 13:26:27
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska sem pa zato uživala ob kofetku ... ou jeeee, take dopoldneve imam rada pa bi kar sedela in sedela in čvekala... jaaaaaa... pa čvekala in čvekala... res paše tako dopoldne...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 10.5.2011 13:28:03
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: populis Dobro jutro. http://www.tocnoto.si/film-william-kate-a-royal-love-story-bo-posnet-v-romuniji klikajte, morda bo katera izžrebana. P.S., ne gledat W in K ampak nagradno igro v desnem zgornjem vogalu ;) zakaj ne? meni sta pa všeč sej sta kul, sam ti ne bosta dala kart za film Tole bi se lahko zmenile da gremo skupi gledat, kaj pravte? majuska: je kaka varianta da se celo na premiero ušuljamo ? bo treba počakat, da film sploh posnamejo ne vem, če bi to gledala... itak verjetno ne bo ne vem kwa, ker bo itak na podlagi trač revij napisan scenarij... itak pa... uan kveščn... majuska, saj midve to o istem filmu govoriva kot populis, a ne da?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 10.5.2011 13:30:27
|
|
|
|
3jeMi
|
opažam, da pišem itak na itak... in zadnje čase imam eno čudno grdo navado... za vsako stvari, ki jo kdo reče, rečem: A dej nehi. ... kr neki... moj mi zdaj že reče: Bom nehal.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 10.5.2011 13:38:09
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska sem pa zato uživala ob kofetku ... ou jeeee, take dopoldneve imam rada pa bi kar sedela in sedela in čvekala... jaaaaaa... pa čvekala in čvekala... res paše tako dopoldne... ne delaj se norca, take stvari meni res sedejo
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 10.5.2011 13:41:10
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi opažam, da pišem itak na itak... in zadnje čase imam eno čudno grdo navado... za vsako stvari, ki jo kdo reče, rečem: A dej nehi. ... kr neki... moj mi zdaj že reče: Bom nehal. itak po mojem se preveč z mano družiš ... moja mama se itak že dela norca iz mene
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 10.5.2011 13:45:29
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska sem pa zato uživala ob kofetku ... ou jeeee, take dopoldneve imam rada pa bi kar sedela in sedela in čvekala... jaaaaaa... pa čvekala in čvekala... res paše tako dopoldne... ne delaj se norca, take stvari meni res sedejo a dej nehi...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 10.5.2011 13:47:28
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi opažam, da pišem itak na itak... in zadnje čase imam eno čudno grdo navado... za vsako stvari, ki jo kdo reče, rečem: A dej nehi. ... kr neki... moj mi zdaj že reče: Bom nehal. itak po mojem se preveč z mano družiš ... moja mama se itak že dela norca iz mene ne bom rekla itak... ker imam občutek, da vseeno mal' premal'...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 14:03:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 14:03:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 14:06:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 14:07:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 14:07:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 10.5.2011 14:09:29
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis http://www.kolosej.si/filmi/film/dekliscina/ majuska , jaz o tem filmu na linku. Ti si verjeno mislila Royal Love story :). Premiera zgoraj omenjenga filma je pa jutri :) jaz grem jutri tole gledat a greš z mano?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
PEDIATERnataly33Ste zadovoljni s svojim pediatrom/pediatrinjo?DA (
83%)
NE (
17%)
Število vseh glasov: 98Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!