arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: enea IZVIRNO SPOROČILO: ROŽICI tudi moj mož je šofer in sedaj je vsaj vsak vidend domov.prej je na 14 dni hodil domov je blo res žalostno a kaj hočem pač tak ,jaz sem se že navadla začetka je blo kar kriza. imava tudi dva otroka ki v bistvu sama skrbim čez tedn mi pa veliko pomeni da smo za vikend skupaj.zaposlen je samo on saj je današni dan težko dobit službo. dve možnosti sta lahko se sprijazniš lahko se pa sama sebi smiliš. se strinjam... jaz pa žal tu ne strinjam. Zakaj bi moralo tako bit, če nekomu ne ustreza? Dobro, če je to res ena in edina možnost, potem ja, če pa je treba poiskat kaj druga. res da so težki časi, vendar se da kaj pa, če je možu ta služba tako všeč, da je NOČE zamenjat, oz. zakaj bi se moral mož prilagajat ženi, zato da bi ga ona skoz imela "na očeh",... tudi meni ni všeč da mojega cel teden ni, ampak sem se sprijaznila s tem, da je to njegova služba, in jo ima rad taka kot je,... in jo z veseljem opravlja,... ko sva se spoznala sem vedela kdo in kaj je ,... in sem se s tem sprijaznila že takrat,... od tega je že 12 let,... razumem, da mu je morda všeč tako, vendar pa njo tu nekaj moti in mislim, da je treba v odnosu iskat kompromise. Dobro, morda kratkoročno tako gre, ampak dolgoročno, pa če se ona ne bo strinjala in bo ves čas sama? Ne vem, jaz tud tako ne bi imela porihtano.