betty.ford
|
nisem šla do gozda, ker sem verjetno edina v širši okolici imela pumparce brez dolgih štumfov sem potrebovala sonce, da me greje! sem pa imela priložnost videti šest puhkov, ki so racali mimo za mamo raco. joooj, so prisrčni! IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford je čas, da razvijem(o) svoje (druge) potenciale. se mi zdi, da počasi izstopam iz bucibuc obdobja tole je pa na mestu beseda. mene je do sedaj malo še mikalo, da pa mogoče....ampak me je mož postavil na realna tla, tako da zaenkrat smo dali obrt nazaj. pa mislim, da bolj ko čas teče, bolj je to to. Se bojim, da je pri meni tudi vedno bolj tako - je toliko idej, želja... Čeprav po drugi strani je pa to trenutno edini izhod, da sem doma in ne v službi. Ma bo treba res nekaj pogruntat. šivilja, samo cca enoletni izhod. izjemoma, če bi se odločila ostati doma in skrbeti le za družino. se mi zdi, da je že večji dodatek na večjo družino, ali se motim? mogoče se ti finance pokrijejo skupaj z otroškimi in s tem dodatkom? oz. verjetno v soodvisnosti z moževo plačo... lananai, samo da si okej. je pa fajn, da imaš malo v vrtcu, da imaš vsaj tisti čas zase in za trebušček! kar se dogaja v gradbeništvu je pa res žalostno. sem se zadnjič peljala mimo Žužbemberka in tam imajo en predel ceste razrite. je "na čakanju" - zaradi stečaja so morali ponovno izdati razpis. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb jst sem zjutraj en meni prevajala...in sem potem bila tooooolk lacna [ a si ga z rdečim svinčnikom? ivana, povej, ko boš delala te muffine, kakšni se ti zdijo. jaz jih zadnje čase nosim povsod s seboj, ko gremo na kakšen obisk - ker jih na hitro naredim in jih vsi z užitkom pojedo. edino, česar ne maram je sekljati jedilno čokolado - je pretrda, tako da jo včasih dam samo 100g. pa masla in sladkorja tudi včasih dam manj _ zdaj, ko sem že rutinska. Papua, pri nas prvi ni hotel jesti nič drugega kot čokolino, čokoladno mleko pa kruh. občasno jabolka in še kakšno sadje. smo se lahko matrali kolikor hoteli pa ni bilo haska. včasih se je zgodilo, da ga je kdo prepričal, da je pojedel kaj od kosila, a je čez eno uro že vse izbruhal. mesa se mi zdi da do 2. leta sploh ni jedel. niti pod razno. ampak kri in voda in rast in vse je bilo okej. pa sem se nehala sekirati pa smo začeli, da ko mu bo pasalo bo že jedel. in potem kar naenkrat - obdobje mesa. ko je jedel samo proteinsko hrano. in potem kar naenkrat zelenjava (no, tu je jedel samo solato moje mame in iz vrtca),... počasi. zdaj, recimo, je nor na rdečo papriko. poje celo, surovo. (tisto, iz Hoferja ) zmajček od rojstva popolnoma neizbirčen otrok. najrajši je imel zelenjavo. zdaj je v obodobju, ko mu moram iz zelenjavne juhe odstraniti korenček, grahek,... ker jih ne mara več. ampak se ne sekiram, ker vem, da bo spet prišlo obdobje, ko bo jedel. se mi zdi, da otroci enostavno bolj čutijo svoje potrebe oz. potrebe svojega telesa. jedo toliko kot jim je potrebno in toliko kot potrebujejo. no, moje prepričanje. torej, ponudi, če ne je, bo drugič. mogoče ti bo odgovarjalo tako: kolegica je ponavadi krožnik umaknila in ko je izrazil željo po hranjenju, mu ga je ponovno ponudila. eh, spet sem se preveč razpisala. grem, da bo imel še možek kaj od mene. otročka spita in sladko sanjata. ju kar malo pogrešam. lepo bodite in sladko spite!
|