Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: flower Jutro. Pa smo back to normal in vidim, da se že čveka na veliko. Almera WB!!!! Pogrešale smo te! cerkev- uf Lan se je pa čisto nemogoče obnašal. Ne vem kaj mu je blo. Tisto košaro je vrtel po zraku, da sem samo čakala, da bodo jajčka poletela po tleh. Govoril, se usedel na tla, mahal s košaro, hodil bi sem in tja..Sva pa stala sredi največje gneče. Sem komaj čakala, da bo konec. laminati - ne priporočam temnih, se vse pozna. Pa tudi na svetlih se kr precej.. tak da po mojem je kak hrast ali kakšna taka barva the best. Zdaj pa še Aurora. A nisi ti enkrat rekla, da si začela opažat, da Matic jeclja? KAj si potem ugotovila, da je nekaj prehodnega? Sem že pozabila. Ker Lan je zadnje dni kar iz lepega začel jecljat.. oz. vedno je tu in tam kakšno besedo ponovil, zadnje dni pa določene besede ponovi po petkrat preden pove.. in samo določene, npr. ko začne stavek z jaz (ja-ja-ja-ja-jaz) ali kdo.. ampak tudi to ne vedno, včasih pove čisto normalno. Ima katera kaj izkušenj s tem? laminat - ga neb nikol več mela! parket al pa se sploh ne grem... sm balzn razočarana nad tem kar imamo, pa smo takrat (3 leta nazaj) kupli kao naaaaaajboljšega. jecljanje - se je za vprašat, če je to sploh tisto "bolezensko" jecljanje, veš... v tem času skoraj vsi otroci začnejo malo jecljat, ker so možgančki začeli precej hitreje delat kot so usta sposobna govorit. in potem bi radi vse v enem šusu povedali, pa ne gre in začnejo jecljat in ponavljat besede. čisto normalno. sam ne vem pa kako dolgo se lahko to vleče. Mah ja.. s parketom itak ni primerjave. Je pa res, da ga ni nikoli noben problem vrečt ven.. Sem pa jaz naredila napako in sem dala parket v kuhinji (to pa zato, ker imam kuhinjo in jedilnico v enem in v jedilnici pa mi ploščice niso všeč), pa je zelo zelo uničen.. tam ko vedno stojim, ko kuham, je lak že ful dol... poleg tega ima mali milijon lukenj, ko mi je kaj padlo dol.. Ja, sem zdaj malo na med.over.net brala, da je v 3. letu starosti pričakovano razvojno jecljanje, ker misli prehitevajo jezik in da je to lahko samo razvojna faza. Upam, da je to to. no ja. to je to! zihr...
|