|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
30.4.2011 22:51:08   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TANCY VKLOPI CNNuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  vse se blešči

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
30.4.2011 22:51:29   

TANCY VKLOPI CNNuser posted image user posted image user posted image

jaz tudi jaz tudi user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3452
30.4.2011 22:52:19   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

cita a se še boriš z bivšim...ali je kaj boljša situacija

Joj ne govori mogoče za zven malo malo bolje ampak so pa Lauro dobili popolnoma na svojo stran z materialnimi dobrinami user posted image user posted image  kolikokrat jokam kolikokrat rečem zakaj mene ko sta mi te dve moji punci vse na svetu najraje ju imam res onidve sta mi vse...ampak Laura je čist zmedena popolnoma pa tudi pr nas doma ni rožnato user posted image  joj kolk bi povedala ampak tle ne smem preveč ljudi me bere sem nekoč opazila in zato sem se tudi mal oddaljila od RRuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da se poštima in da tvojuser posted image  ne bi več tako trpel...

Hvala koliko mi pomeni da mi nekdo želi vse dobro...hvala Tanciuser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
30.4.2011 22:55:04   
sunny24
cita, jst tudi upam, da se to z bivšim pošlihta...Ker to pa res ni lepo, da tko manipulirajo z Lauro!
Ma želim ti, da se ti končno vse pošlihta!!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
30.4.2011 22:57:32   
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

cita, jst tudi upam, da se to z bivšim pošlihta...Ker to pa res ni lepo, da tko manipulirajo z Lauro!
Ma želim ti, da se ti končno vse pošlihta!!!

Hvala hvala hvala res sej k bi bilo samo to k še drugih 100 reči pa mama pa itd...sej vešuser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
   [Brisano sporočilo]
30.4.2011 23:00:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
30.4.2011 23:02:42   
tanci29
user posted image user posted image user posted image user posted image kolumbo...

evo mamo spet sireno

bejbike mejte se...zdaj bom pa kar gor ostala.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3457
   [Brisano sporočilo]
30.4.2011 23:04:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3458
30.4.2011 23:06:33   
Hvala vam in seveda vam želim lepo nočko in čim bolj mirnoooouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3459
30.4.2011 23:08:03   
sunny24
Nč, če vse zapuščate kresovanje, grem pa še jst...Sicer ne spat, ampak mal klepetat z best frendico na FB...

Lahko nočko!!!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
   [Brisano sporočilo]
1.5.2011 8:41:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
1.5.2011 8:47:03   
sunny24
Jutro tudi tebi kolumbo!

Živel 1. MAJ!!!
user posted image

Nimam kej delat, me je pleh muzika na ulici zbudila...user posted image user posted image user posted image Že ob 6h so bli v akciji pred blokom...user posted image user posted image user posted image   Počasi se bom pa itak it mogla za na šiht štimat...Se mi ne da...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3462
1.5.2011 13:41:39   
Čebel@

ČEBELA kako kej familiy life u 4?....je kr akcija neuser posted image

ej skos je akcijauser posted image user posted image user posted image

vidim da ste žuraleuser posted image user posted image user posted image ....jaz tudiuser posted image ....sem šla z eno kolegico zvečer na pijačkouser posted image user posted image user posted image ....po dveh urah sem pa dobla sms,da Hana full jokauser posted image ......sem šla domov....je rekel moj,da je bila pol ure pri njemu in da se sploh ni mogla umirit....sem glih čez vrata stopila,ko je spet začela jokat in sem šla takoj k njej....sem jo preoblekla,ker ji je bilo vroče,pa obljubila da gremo danes ven,ampak da more prej pančkat-je pol spala do 8.30,ko sem jo zbudilauser posted image user posted image user posted image ....Gal je spal objet z atijem od 24.00-5.00user posted image user posted image user posted image user posted image ......mami pa tudi super naspanauser posted image user posted image user posted image .....pa še tale sonce danes mi je dal energijouser posted image user posted image user posted image ......smo šli dopoldan ven za 2 uriuser posted image user posted image user posted image ......mali takoj mrknil na zraku,s Hano sva pa s kredami risale,pa ena soseda se je prišla igrat z njo(18m)user posted image user posted image user posted image .....zdele vsi 3je spijouser posted image user posted image user posted image

katjuša.....toooook te je bilo lepo videtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cita....joj kok  sem vesela,da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image ......ne bom nič pametovala,samo močneeee user posted image user posted image user posted image  ti pošiljam,da se ti že končno vse porihta

aha....sem se nekaj odločila:vsaj 1x na teden si bom vzela čas samo zase(kakšna pijačka,rolanje,..),desca bom poslala v fitnes da bo tudi on imel kaj časa zase(pa še boljše bo zgledaluser posted image ),pa vsaj 2 filma na mesec si morva skupaj ogledat,ker smo v enem velikem kolesu,ki je že rahlo dolgočasen in če nekaj ne spremeniva bo hudouser posted image ....ta teden imam G in če mi da zeleno luč,začnem hodt na TNZuser posted image user posted image user posted image

no dost masteuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3463
1.5.2011 14:02:54   
Čebel@
sem najdla 2 stvari za telovadituser posted image user posted image user posted image  TNZ in zumbauser posted image user posted image user posted image  4x na tedenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
1.5.2011 17:46:51   
tanci29
Hej bejbe

zadnje čase ste pa čisto malo zgovorne...najverjetneje se potikate naokoliuser posted image

čebela-uf ti pa si 4x na teden...upam da se ti bo dalo...jest sem hodila na zumbo in je super..tnz sem pa hodila že ful časa nazaj sam mi ni bilo všeč...bolj dolgočasno čeprav zdej bi mi vaje prav prišleuser posted image

mi smo bili na rallyu danes...uau ker dogodekuser posted image ...pol smo pa še malo na vrtcu čičkali in debatirali in skakali...

zdej je pa že prot večeru...neki se na dež prpravla tukile...

imejte se lepouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
1.5.2011 19:15:46   
Čebel@
tanci....zaenkrat imam namen le 2x na teden,da nebi zarad tega mleko izgubila,pa tudi počasi bi rada šla nazaj v formo....pol kasneje pa 4x na teden-2x TNZ in 2x zumba.....full jo hvalijo(zumbo),pa posnetek sem gledala in se mi dopadeuser posted image ...user posted image user posted image user posted image  za lepo popoldne.....mi smo bili kar notr,ker je vremeuser posted image

sva peljala Gala k dežurnemu poslušat-se mi je zdelo da že predolgo kašlja....pa je bila njuna P dežurnauser posted image user posted image user posted image ......plučka čista,kisika 97user posted image user posted image user posted image .....sem pomirjenauser posted image

Hana že spi,mali tudi-bo vsak čas jedeluser posted image ....midva morava pa tudi še večerjatiuser posted image

pridem še pol pogledat,če bo katera tukajuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
1.5.2011 20:47:17   
Ajvy
čer...danes je bil delovni dan...pol smo šli pa kar mal do sosedke..pa je blo super....
Jutri upam, da nam bo mal vreme naklonjeno....sem kar frej....

S Tarjo sva na bojni nogi...se kr orenk kreševa...baje je to ta pravo obdobje..torej smo po Jusu...
Tisa je pa tut v unem obdobju, ko nič ne sliši...tko da je lepo pestro... he he

Hm...jst....jst sem kr v redu....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
   [Brisano sporočilo]
1.5.2011 21:19:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
1.5.2011 21:24:35   
Ajvy
punce...poglejte si stran www.rdecivoz.si  ...       majo razprodajo.....

KOlumbo...paketka še ni....
KAko si mati?

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 1.5.2011 21:25:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 3469
1.5.2011 21:25:40   
Urša08
čer

Mi smo šli danes na vikend za cel dan. Je tok pasalo mal razvajanja, pa poležavanja na sončku. Še en sprehod smo naredili da smo se nagledali narcis. V glavnem super dan. Jutri pa upam da bomo kej doma da mal stanovanje v red dam, no sej če ne pa v torek ko gresta tavelikedva v vrtec. Pri nas je Žigu začel nosek puščat in neki kašlja tko da sem na rahlo živčkana ampak sej bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3470
1.5.2011 21:40:35   
Ajvy
urša...sploh ne govor...sam mal slišim kašljanje, al pa vidim svečko pr Tisi ...me tolk stisne, da se moram spomnit. da moram dihat.....user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
1.5.2011 21:53:03   
sunny24
Hello bejbe! Še katera tuki?

Berem,d a ste mela vse lepe dneve, jst pa na šihtu...Vsaj Gaja se je napohajala-to je ta glavno. Mi je vsa vesela hitela pravit, kire žvale je vidla v zoo-ju, pa daje kozice futrala...Faca mala! Zdej pa končno spi, ker ni spala nič cel dan...Je v akciji od 7:30, pa jo je šele pred 10 minutami pobralo...Turbo mali!

Spet je neki zabita v sinuse, sm ji prej fajn spucala nos, pa sinupret sirup je ruknla, matrina dušica na pluča...Upam, da bo šlo mimo...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
1.5.2011 21:57:24   
Ajvy
Sunny...jst sem še mal tuki...moram perilo obesit..pa nisem čist sigurna, da se mi da...lol
Upam,da gre tole lepo mimo vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
1.5.2011 21:59:40   
sunny24
Ajvy, hvala! user posted image  

Sej meni se tudi ne bi dalo zdej žehte obesit...Zato pa nism dala prej cot prat...Me čakajo za jutri! user posted image user posted image user posted image   Mater, sem kot črnogorci...Kar lahko storiš danes, lahko komot prestaviš na jutri...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
   [Brisano sporočilo]
1.5.2011 22:00:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?