Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 29.4.2011 20:21:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ste gledale kraljevsko poroko? jaz sem jo 2 uri .....moram rečt,da mi je bila lepa poroka,ne preveč načičkana .....nevesta je bila pa tudi zelo lepa Sem samo posnetke in sem dobla solzice na očke.... sploh ker nisem poročena pa si tega želim... pa ni dinarčkov....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 29.4.2011 20:58:36
|
|
|
|
sjmm
|
čer! Maj še zmer okol skače...zdele šibava pod kovter dons sva bla z mojim na đirotu...me je kr gnal...so bli odmerki teka kr velki...zdej sm pa crknjena...sam menda se obeta še romantikuš večer, če bo Maj dovoliu v glavnem.....ptiči so na broju ....smo se pa že odpravljal v Semič, ko tašča kliče, da jih bosta ona2 prpelala, ker prideta za preostanek praznikov domov zarad slabega vremena...mah, se zmer neki čudn zmišljujejo, sam sej je kr pasal doma bit nč, upam, da gremo ju3 mau proti morju vsem lep večer in mirno nočko
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 7:33:42
|
|
|
|
Urša08
|
helov Mi smo včeraj zvečer prišli z morčija. Bilo je prekrasno, vreme v redu tako da smo bili cele dneve zunaj. Smo metali kamenčke v vodo, pa veliko sprehodili, pa seveda igrala, tko da dogajalo na ful. Je pa kar sprememba iz lepega vremena na tole tugo. Sem vas prišla pozdravitz sedaj grem pa na kavico. Imava z še mir ker ta velikedva še spančkata, Eva je pa na igralni. Vas kasneje še preberem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 8:04:17
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.... Me smo spančkale do mal prej.... ..ja pasalo....danes gremo dopoldne mal na igrala-....zunaj po mojem ne bomo...edin kar moramo kužka ven peljat.... Popoldne....kdo ve..... Lepo soboto vsem....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 8:05:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ]čebel@....ooo[/link] ti zapravljivka..... a si ti tud kaj nova??? Mam nekaj zate, samo mormo malce obrisat.... A ima katera idejo...PLIS.... kaj podariti fantku za darilo ob birmu??? Sem mislila dat nekaj evrčkov pa ne vem kaj naj dam še zraven.... plissssssssssssssssssss help.... zase trenutno ne kupujem nič,ker imam še namen shujšat....me pa valda mikajo kakšne hlače ....super da se njade še kaj zame pri nas gre nečak drugo leto k bitmi in verjetno da bo dobil € in kakšno malenkost(knjiga,mogoče le čestitka).......sporči kaj boš potuhtala dat za zraven
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2011 18:53:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 19:38:47
|
|
|
|
tanci29
|
hello kje ste bejbike kolumbo---oh joj tole ni za nikamor...vi bi rabli že kar dohtarja k na dom pride..upam da se hitro pocajtate urša-wellcome back..kako ste se kaj klimatizirali nazaj..in kako dopust a je bil prvič v 5 sjmm- a vidve s saško pa kilce dol dajeta...pridkane... čebela-super za šoping..paše ajvy-kok ste luštne..kako ste preživele dan onasiss-je bila lepa nevestica ane?..men je moj poroko kar posnel..moram še pogledat mi smo se danes imeli lepo...dopoldne smo mal zabušavali po kosilu smo pa zajahal kolesa in malo raziskovali barje...pol smo šli pa še na igrala pa domov...bilo je super
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 20:33:38
|
|
|
|
Urša08
|
čer Dan minil kot bi mignil. Dopoldan sem bila čist v cotah, itak celi kupi za oprat in posušit. Potem kosilo, popoldan smo šli pa na obisk enga 3 tedne starega dojenčka pogledat. Joj kok so miceni . Tanci ja to je bil naš prvi dopust v 5 . Je bilo res super, tisto ko odmisliš da čas obstaja, se igraš v peskovniku z otročki, piješ kavico na sončku, se sprehajaš,... res smo uživali in prav pasalo nam je. Sedaj pa komi čakamo 1.6 ko šibgamo za 10 dni na morčija . Sem, prebrala da te je angina čist zdelala , super da si boljša. Kako sta otročka? Onasiss super da je tvoj dobil službo glede morja je pa meni konec avgusta super termin, pa tudi septembra , se mi zdi veliko lepše kot v tisti gužvi med špico sezone. Boš vidla da bo super Kolumbo ojej spet ste meli smolo z zdravjem, pošiljam vam ker sedaj je pa že skrajni čas da vas ta smola zapusti. Ajvy super da se je zobek poštimal, pa seveda lepo te je brat kako uživaš s tvojima princeskama Sjmm vam je ratalo obiskat morčija?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2011 21:02:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 21:06:16
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! A bomo kuRRli?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 21:09:33
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo in Sunny eto za začetek
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 21:10:52
|
|
|
|
sunny24
|
Oooo Ursa, to rabim! Sicer bom mogla na pravga še neki cajta počakat, ampak tudi ta je super!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 21:10:57
|
|
|
|
Urša08
|
Meni bi en radler prav pasal če bi še kateri
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 21:11:47
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny sej kak radler pa lahko, tko kt jaz Kako si? Pa Gaja?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 21:12:31
|
|
|
|
sunny24
|
Ursa, tudi ta bi pasal... Lih ko sem home alone...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 21:14:17
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny kje maš pa tvojga pa prinčipeso? Kolumbo kje si?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 21:14:38
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sunny sej kak radler pa lahko, tko kt jaz Kako si? Pa Gaja? Joj, pol bo naš pubec mal nasekan! Jst sem v redu, še 2 vikenda delam, pol 1 mesec dopusta, pol pa porodniška... Gaja pa je tudi OK! Jutri gre z mojimi pohajat v zoo v Lignano (ITA), jst delam, moj tudi... HB jo je glava končala bolet, ker me je že full skrbelo zakaj jo glava boli...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 21:15:55
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sunny kje maš pa tvojga pa prinčipeso? Kolumbo kje si? kolumbo se je zgubila očitno...KRRes je zakurla, pol pa šla... Ursa, madam je pr mojih, moj dela do 4h, jst sem pa ob 18 končala...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2011 21:18:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 21:21:54
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo no kvaj zdej....a bomo kej pil al nč Jst in ursa smo že v akciji...Tebe čakamo in iščemo po RR!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2011 21:23:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 21:23:31
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo ja drug teden pa res upam da nama rata do enga kofija pridt. Ker dan ti pa ustreza? A šibneva do Sjmm al kako si mislila? Super za tv Sunny sem prav vesela da se je poštimalo in je ne boli več glava. Uvau samo še dva tedna potem imaš pa leto premora
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2011 21:25:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 21:27:36
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ooooo sunny ......a si se u hribe vrgla Ne, jst in hribi smo še zmiri skregani...Vsaj tisti, na katere se ne da z avtom prit do vrha! Hlače so menda full fajn te Fisshy (pa provejmo kako in kaj), una flaša pa tudi, k je ekstra trpežna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako kupiti popolno darilo za praznike?Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?