mml
|
Dan, jaz sem pa danes totalno zaspana...Matic ja namreč zvečer lepo zaspal, po tem se je pa čez eno uro zbodil in neutolažljivo jokal, še dobro, da imam doma otoskop, ker sem po 5 mintuah ugotovila, da go boli uho...ampak je imel vnet samo zunanji sluhovod, dobil Naklofem nergal še dobre pol ure pri nama v postelji, po tem je pa Naklofen očitno prijel in je prijavil, da hoče v svojo posteljo, ker v veliki postelji spančkata oči in mami Po Maticevi filozofiji je za bolečine v ušesu kriv strašni lev, ki zleze v uho , tako da smo po tem podili ven strašnega leva...zjutraj pa ni bilo o strašnem levu nobene sledi več...očitno je tudi v vrtcu mir, ker me še niso klicali... ...sicer me pa ob živce spravlja ena sodelovka, ki je vodja naših ambulant...ženska dela po 4 ure, že 10 let ni bila v urgentni ambulanti in po tem ona dirigira, kako bomo delali Je prišla z idejo, da bi delali v urgentni ambulanti (kjer sem jaz že po enem popoldnevu precej out) ves teden od 14. do 22. in po tem še soboto in nedeljo Ob sobotah in nedeljah, bi pa zdaj po njenem, prav tako delala 2 - eden dopoldan drugi popoldan - kar pomeni, da bi poleg dežurnih potrebovali še 16 ljudi, da bi pokrili vse vikende ali pa bi kar naprej viseli v službi. Seveda je ona iz tega izvzeta, ker dela samo po štiri ure... No saj na srečo, smo vsi ostali proti temu... ampak vidim, da bo še vroča pomlad . Sicer se pa kaj dosti ne sekiram, glede na to, da me ne mara in sem po njenem preveč revolucionarna, se bom pač tega držala in povedala, kaj si mislim o njenem predlogu...zdaj ko spet dežuram, se lažje oglašam pri takih debatah ac a si kaj poskusila s prišilom za nos, ki ti naredi neko oblogo, da alergeni ne pridejo v stik s sluznico? To bi znalo biti učinkovito... Sicer bo pa od jutri boljše, ko bo dež spral cvetni prah iz zraka... lonja kje se pa ti skrivaš? O Štajerkah tako ali tako nima smisla izgubljat besed