Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 22:04:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,Maks je doma,bo še en cajt,da malo mine ta cvetni prah.Ima kr hudo alergijo,očke skozi gnojne,pa nos čist polni.Saj se mu malo izboljšuje,ker nisma dosti zunaj,ga bolj noter držim.Samo malo pa tudi mora ven na zrak. bošček.... A je pa neke kapljice (AB) dobila za v nos....še drage so bile...pa sploh ni bolana.....svašta Katere to? Mi2 imama tudi ful močne kapljice,v ampulah.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 22:05:06
|
|
|
|
matcar
|
Čer Marta!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 22:06:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,Maks je doma,bo še en cajt,da malo mine ta cvetni prah.Ima kr hudo alergijo,očke skozi gnojne,pa nos čist polni.Saj se mu malo izboljšuje,ker nisma dosti zunaj,ga bolj noter držim.Samo malo pa tudi mora ven na zrak. bošček.... A je pa neke kapljice (AB) dobila za v nos....še drage so bile...pa sploh ni bolana.....svašta Katere to? Mi2 imama tudi ful močne kapljice,v ampulah. skupaj so jih zmešali v lekarni....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 22:06:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! Saraya pri katerem zdravniku pa sta bili? V ZD al v bolnici? Za kavo nič ne obljubim, morda pa pridem... Žiger ...v ZD... bom imela KT zraven...če prideš
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 22:07:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! Saraya pri katerem zdravniku pa sta bili? V ZD al v bolnici? Za kavo nič ne obljubim, morda pa pridem... Žiger ...v ZD... bom imela KT zraven...če prideš Meni je pa fajni bil,pač kolko sem mogla tja hodit.Tak sma samo z Leo bile parkrat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 22:08:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,Maks je doma,bo še en cajt,da malo mine ta cvetni prah.Ima kr hudo alergijo,očke skozi gnojne,pa nos čist polni.Saj se mu malo izboljšuje,ker nisma dosti zunaj,ga bolj noter držim.Samo malo pa tudi mora ven na zrak. bošček.... A je pa neke kapljice (AB) dobila za v nos....še drage so bile...pa sploh ni bolana.....svašta Katere to? Mi2 imama tudi ful močne kapljice,v ampulah. skupaj so jih zmešali v lekarni.... Aja.te pa ne vem,kaj imata.Od Žigera sta dobile recept?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 22:11:44
|
|
|
|
matcar
|
Nič,"vidla" sem vas po skoraj 2-h tednih. Lepo bodite,pa fajn spite.Ju3 pa se kaj javim,preden grem v mesto.tam pa se itak vidimo. Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 22:13:53
|
|
|
|
katy83
|
čer. o, Matcar, si le prišla Elevitka, joj, veš, da mene je tudi strah vrtca zaradi teh bolezni...mi tudi septembra začnemo in joj, upam, da ne bo take panike. Bambi imaš ZS. Pa glede na to, da še zdaj bedi, jo komot rufneš. Na kavico me jutri ne bo, ker grem z mamo in T na Ptuj, ima mama neke preiskave, pa greva z njo, potem pa še malo šetnja po Ptuju. Marta, me veseli, da si dobila slikice.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 22:27:22
|
|
|
|
katy83
|
eh, zdaj vas pa ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 22:50:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx katera slaščičarna v Mb ima dobre in ne predrage torte? jaz pač nisem pekovski mojster in bom kar naročila za 1. svečko našega malčka. Poznam: Pohorska kavarna, Romansa, Pika Nogavička, Leclerc. Še kaj? mi že 10 let naročamo pri enem in istem slaščičarju in so odlične....torte Simona v Miklavžu...zakon in niti drage niso. Za 14 kosov (takšna je potem velikost torte) poljubnega okusa...dam med 25-30€. Če želiš ti dam št. Vtipkaj torte simona pa malo poglej galerijo tort...
< Sporočilo je popravil botrca -- 20.4.2011 22:51:27 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 22:59:33
|
|
|
|
botrca
|
Čer, pred spanjem da se malo javim. Prebrala sem vas...jutri upam, da pridem na kavo ampak dvomim, ker imam 9.30 zobozdravnika...Saraya če ti paše, da me počakaš ali pa da se oglasim pri tebi...ne vem...ti povej . Ki točno boste na kavi?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 23:02:20
|
|
|
|
bambixxx
|
botrca na Grajskem trgu, al v Astoriji ali pa pred C&A vrt. zunaj v vsakem primeru, ker bo vroče! če prideš, prinesem slikice zraven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 23:06:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx botrca na Grajskem trgu, al v Astoriji ali pa pred C&A vrt. zunaj v vsakem primeru, ker bo vroče! če prideš, prinesem slikice zraven saj pravim odvisno kdaj končam...slikice pa imej zraven
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 23:08:18
|
|
|
|
botrca
|
Zakaj pa v centru mesta če smem vprašat? Mislim, zaradi parkirišč. Kaj mitnica ali kaj podobnega ni ok?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 23:09:04
|
|
|
|
botrca
|
Grem spat, ker komaj gledam... Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 23:12:35
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx katera slaščičarna v Mb ima dobre in ne predrage torte? jaz pač nisem pekovski mojster in bom kar naročila za 1. svečko našega malčka. Poznam: Pohorska kavarna, Romansa, Pika Nogavička, Leclerc. Še kaj? mi že 10 let naročamo pri enem in istem slaščičarju in so odlične....torte Simona v Miklavžu...zakon in niti drage niso. Za 14 kosov (takšna je potem velikost torte) poljubnega okusa...dam med 25-30€. Če želiš ti dam št. Vtipkaj torte simona pa malo poglej galerijo tort... sem tudi gledala ja. sem poslala na mail zdaj, pa da vidim kaj bojo rekli. v pohorski takih tort s figuricami ne delajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 23:13:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zakaj pa v centru mesta če smem vprašat? Mislim, zaradi parkirišč. Kaj mitnica ali kaj podobnega ni ok? ker je fajn, je bolj živo, pa nekatere pridemo peš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 23:14:26
|
|
|
|
bambixxx
|
lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.4.2011 23:47:09
|
|
|
|
majakla
|
Hvala Katy, Ly in Elevitka. Ja, naš v vrtcu pobere čisto vse. Še vedno je ful bogi, grem k njemu počasi. LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.4.2011 7:05:09
|
|
|
|
botrca
|
Majakla za Nika ...ja to so čari vrtca...posebej ko so majhni.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.4.2011 7:06:18
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , oblečem se, malega zbudim pa pičiva v vrtec...jaz pa v mesto k zobozdravniku. Se mogoče vidimo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.4.2011 7:07:19
|
|
|
|
botrca
|
Saraya ZS
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.4.2011 7:15:17
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Katy hvala za sličice. marta moje si dobila?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.4.2011 8:19:53
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Počasi pičima k tašči,pol pa na kavo.Saraya,bom ob pol 10-h tam že.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.4.2011 8:24:54
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mali v vrtcu jaz pa pri kavici. Pa ne moreš da verjameš, celo naspala sem se. prebrala sem vas tudi, zdaj pa nekaj komentarjev.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.