Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: marty5 Sibil, te dni ste vedno v mojih mislih in vsakokrat, ko pogledam svoja dva fanta, me stisne pri srcu, ker si samo predstavljam tvojo bolečino in mi je že neizmerno hudo. Kot so že druge povedale - tudi jaz opažam, da sem na nek način bolj pozorna, manj živčna do svojih otrok in se toliko bolj zavedam dragocenosti vsakega trenutka z njimi. Sibil, mogoče je tudi v tem en del Patrikove zapuščine, da nas je vse spomnil, kako dragocen je vsak trenutek, ki ga preživimo skupaj. Ni pravih besed tolažbe, iskreno pa vam želim, da vam čas prinese uteho in bodo nekega dne tudi za vas dnevi spet sončni. Trdno verjamem, da se je Patrik le sprehodil na lepši svet, kjer se smeje in igra, saj ve, da ste le eno misel, en spomin stran..... Iskrene sožalje Marty5, tako lepo si napisala, da sem si dovolila odebeliti predvsem tisti del teksta, s katerim se v celoti lahko poistovetim. Objem, Sibil, za vse vas. V mislih in molitvah ste z nami!