![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:07:17
|
|
|
|
čebeica maja
|
Ojla se me še spomnite, sem vas prišla samo malo pozdravit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:08:45
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce!!!! Na mailu imate važno sporočilo!!!! PREBRALA in tudi odgovorila Jaz tudi. pa še jaz
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:09:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj pa to, sva šle dohtaru in je ni niti pogledala in kar rekla: a ni nič bolje? Pol pa ima alergijo na cvetni prah!!! Dobi sirup in druge kapljice. Jaz moram menjat pediatrinjo, ker ta mi para živce Zdaj je prvič, da sem bla tiho, do sedaj sva se še stalno zgrabli. Ojoj. Očke pa vnete?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:10:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Za Marušo pa takole...kaj pa če jo kdo drug pelje? Ker ko jaz peljem Valentina se še tudi carta z mano preden gre v igralnico, ko pa ga pelje ata pa gre kar noter, ko on reče, tu ga imate. saj sn takoj, ko sn domov prišla, rekla M., da jo jutri in naslednje dni on pelje...pa bomo videli, kakšna bo reakcija...ker me je danes ful šokirala... sn že bla tik pred tem, da bi klicala v vrtec in vprašala kako je pa zadnji čas se je še 3x bolj navezala na mene...nihče drug ne sme nič več naredit... nekak jo moram malo na druge ljudi navadit...to ni dobro ne za njo in ne za mene....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:11:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Skoraj vse ste že odgovorile!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:11:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, skoraj vse ste že odgovorile.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:11:40
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj pa to, sva šle dohtaru in je ni niti pogledala in kar rekla: a ni nič bolje? Pol pa ima alergijo na cvetni prah!!! Dobi sirup in druge kapljice. Jaz moram menjat pediatrinjo, ker ta mi para živce Zdaj je prvič, da sem bla tiho, do sedaj sva se še stalno zgrabli. doktorca za odstrel le zrihtajta si čimprej drugo, ker to je pa res nikakršen odnos
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:11:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Ojla se me še spomnite, sem vas prišla samo malo pozdravit ne kdo si pa ti>=?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:11:59
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, skoraj vse ste že odgovorile. smo pridne ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:12:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Za Marušo pa takole...kaj pa če jo kdo drug pelje? Ker ko jaz peljem Valentina se še tudi carta z mano preden gre v igralnico, ko pa ga pelje ata pa gre kar noter, ko on reče, tu ga imate. saj sn takoj, ko sn domov prišla, rekla M., da jo jutri in naslednje dni on pelje...pa bomo videli, kakšna bo reakcija...ker me je danes ful šokirala... sn že bla tik pred tem, da bi klicala v vrtec in vprašala kako je pa zadnji čas se je še 3x bolj navezala na mene...nihče drug ne sme nič več naredit... nekak jo moram malo na druge ljudi navadit...to ni dobro ne za njo in ne za mene.... To smo mi že dali skoz...sedaj je za vse ATA in jaz sem tako srečna!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:13:19
|
|
|
|
trezika
|
Pa še eno vprašanje: kako naj Marušo navadim na kahlico????? nikakor je ne morem prepričat, da bi gor sedela...ful ima nek odpor...da jo pa nekaj silim, pa tudi ne bom nič rešila s tem.... tudi v vrtecu noče it na kahlico...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:20:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Pa še eno vprašanje: kako naj Marušo navadim na kahlico????? nikakor je ne morem prepričat, da bi gor sedela...ful ima nek odpor...da jo pa nekaj silim, pa tudi ne bom nič rešila s tem.... tudi v vrtecu noče it na kahlico... Zakaj pa bi jo že morala uporabljati? V. še nič ne kaže zanimanja zanjo, tudi v vrtcu ne, ko imajo organizirano skupinsko lulanje. Pusti času čas. Ne siliti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:32:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Za Marušo pa takole...kaj pa če jo kdo drug pelje? Ker ko jaz peljem Valentina se še tudi carta z mano preden gre v igralnico, ko pa ga pelje ata pa gre kar noter, ko on reče, tu ga imate. saj sn takoj, ko sn domov prišla, rekla M., da jo jutri in naslednje dni on pelje...pa bomo videli, kakšna bo reakcija...ker me je danes ful šokirala... sn že bla tik pred tem, da bi klicala v vrtec in vprašala kako je pa zadnji čas se je še 3x bolj navezala na mene...nihče drug ne sme nič več naredit... nekak jo moram malo na druge ljudi navadit...to ni dobro ne za njo in ne za mene.... trezika, Nika se je tudi zelo navezala na mene v zadnjem času. Moj je niti dvignit ne sme al zobe umit al previt... nič in upam da je to samo obdobje, drugače se mi bo scufalo od stalnega mamiiiiiiiiiii...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:32:59
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Pa še eno vprašanje: kako naj Marušo navadim na kahlico????? nikakor je ne morem prepričat, da bi gor sedela...ful ima nek odpor...da jo pa nekaj silim, pa tudi ne bom nič rešila s tem.... tudi v vrtecu noče it na kahlico... Zakaj pa bi jo že morala uporabljati? V. še nič ne kaže zanimanja zanjo, tudi v vrtcu ne, ko imajo organizirano skupinsko lulanje. Pusti času čas. Ne siliti. ne, saj siliti je niti približno ne mislim...potem bi še večji odpor dobila... ampak kmalu bi jo vseeno rada začela navajat....sicer pa se tolažim s tem, da prihaja poletje...se mi zdi, da je v poletnem času to vseeno malo lažje izvedljivo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:33:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Pa še eno vprašanje: kako naj Marušo navadim na kahlico????? nikakor je ne morem prepričat, da bi gor sedela...ful ima nek odpor...da jo pa nekaj silim, pa tudi ne bom nič rešila s tem.... tudi v vrtecu noče it na kahlico... Ne je silit. Mogoče bo šla direkt na wc, ko bo pripravljena. Tako je bilo pri naši Tiji.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:54:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj pa to, sva šle dohtaru in je ni niti pogledala in kar rekla: a ni nič bolje? Pol pa ima alergijo na cvetni prah!!! Dobi sirup in druge kapljice. Jaz moram menjat pediatrinjo, ker ta mi para živce Zdaj je prvič, da sem bla tiho, do sedaj sva se še stalno zgrabli. Ojoj. Očke pa vnete? Levo očko ima prav zabuhlo, če veš kaj ti hočem povedat. Res prav drugačna je, ko ma take očke..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:55:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Pa še eno vprašanje: kako naj Marušo navadim na kahlico????? nikakor je ne morem prepričat, da bi gor sedela...ful ima nek odpor...da jo pa nekaj silim, pa tudi ne bom nič rešila s tem.... tudi v vrtecu noče it na kahlico... Zakaj pa bi jo že morala uporabljati? V. še nič ne kaže zanimanja zanjo, tudi v vrtcu ne, ko imajo organizirano skupinsko lulanje. Pusti času čas. Ne siliti. Jasmina saj bo. Lija je v vrtcu že lep čas čista, doma ni šans. Pove da bi šla lulat, te ko je že vse mokro. Bomo že...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:55:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Ojla se me še spomnite, sem vas prišla samo malo pozdravit a si še znala sem prit?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:56:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: trezika PERSIDA, kdaj se dobimo na Ptuju??? Ta teden sem mislila ampak imam napovedan obisk iz tujine za vikend tak,da naslednji ziher. ok, superca...javi, ko boš lahko, pa bova vleteli če bo kako nedeljo dopoldan, priletima še midve, ker ob sobotah pa nažalost delam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:58:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj sta pa zdaj dobili? Aerius sirup al nekaj takega (ne znam prebrat dol, ker trenutno ni sirupa, dobijo komaj popoldan) in Maxitrol kapljice za očko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 10:59:11
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Ojla se me še spomnite, sem vas prišla samo malo pozdravit a si še znala sem prit? je mal trajal ja če bo to objavlo pod citiram, pa še nisem pozabila kako se piše
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 11:00:12
|
|
|
|
tasa_m
|
Kaj bo dež zunaj, kakšno je. Aja, punce v soboto dopoldan ima Ana - By AB- tečaj poslikav v Mariboru, če katero zanima. Jaz bom šla, mogoče pa bom Liji le uspela kdaj kaj narisat, da nebom rabla stalno drugih prosit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 11:00:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Ojla se me še spomnite, sem vas prišla samo malo pozdravit a si še znala sem prit? je mal trajal ja če bo to objavlo pod citiram, pa še nisem pozabila kako se piše se boš mogla mal več oglasit veš? In kaj novega?? Bo dež ali ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 11:00:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj pa to, sva šle dohtaru in je ni niti pogledala in kar rekla: a ni nič bolje? Pol pa ima alergijo na cvetni prah!!! Dobi sirup in druge kapljice. Jaz moram menjat pediatrinjo, ker ta mi para živce Zdaj je prvič, da sem bla tiho, do sedaj sva se še stalno zgrabli. Ojoj. Očke pa vnete? Levo očko ima prav zabuhlo, če veš kaj ti hočem povedat. Res prav drugačna je, ko ma take očke.. Če ima zabuhlo mogoče res ni vnetje, ko je moj imel zatečeno očko sem mu dala Claritin (proti alergijam ) in je bilo takoj bolje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 11:02:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj sta pa zdaj dobili? Aerius sirup al nekaj takega (ne znam prebrat dol, ker trenutno ni sirupa, dobijo komaj popoldan) in Maxitrol kapljice za očko. Vau, Aerius je pa res za alegije. Moj ima alergijo na cvetni prah in je imel te tablete. za Lijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.