vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30 Aja, vsekakor pa ne kratkih rokavov in bosih nogic!!!! ne, v kratkih rokavih in bosih nogic zihr ne , sam me, ki smo konec maja, bomo po vsej verjetnosti meleotročke brez žabic. prvič je bilo tako, ker so mi še sestre rekle - daj da je ne boš preveč oblekla, ker je bilo čez 30 stopinj, in to 28.5. bombažen pajacek, bodi, po potrebi jopica, in pa seveda kapica in copatki. in pa za zunaj dekica, če bo treba. bom pa itak mela tudi debelejši kompletek zraven pripravljen, za vsak slučaj. za krče meni full pomaga donat. res. pa še za zgago zraven. glede torbe za v P - nam je včeraj v šoli za starše rekla, da naj imamo s sabo samo tamalo toaletno torbico, ker ostalo vse tam dobimo. no, tako malo ravno ne bom imela, ampak pretiravala ne bom. aja, dolenjske/belokranjske nosečke... ste bile včeraj??? fluf - ja, le počivaj!!! sicer kolegici je potem v 3 tednih tamali zrastel skoraj za 1 kg, tako da... pazi se in vse bo ok! o, klaraklara, sem šele sedaj opazila. ja, je bila metka. sicer smo imeli sam 1 uro, ker nas je bilo preveč, imamo še v ponedeljek in četrtek, razdeljeni na 2 skupini (ob treh in ob petih). ma je bilo luštno. metka je pa itak zakon, smo se ji mal nasmejal. luštno. aja, včeraj sem imela pregled, vse ok, dete čaka z glavico na "vratih" v veliki svet, nima pa še dovoljenja za vstop. naslednji pregled imam čez 14 dni, torej 21.4. bejbe, uživajte!
|