ruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchika Nutela- to je vsakdanjik v mojem jutranjem meniju. Zdaj pa je začel še sladoled. Manjka smeško, ki se mu cedijo sline.... IZVIRNO SPOROČILO: anchika No kosilo skuhala, purančka v smetanovi omakci in to je to. No, spet smeško, ki se mu meša na fini futr... Zdaj pa resno Ja Tikatoka, moram merit sladkor kar 6x na dan; prej in po glavnih jedi. Pravijo, za vsakič v drugi prst, zmanjkalo mi jih bo In zdaj sem namerila 7 uro in pol po jedi, pa tako sem lačna. Pogrešam celodnevno grickanje. Ne morem si privoščit čokolado po južni, al pa tankat se z kakvom, nič več čokolinotov in čoko-popsov, in ostalih dragocenosti... spet un smeško Pa toliko sladkorja po motovilcu???? Ojoj, kaj pa bomo jedle? Sladoled baj baj.... Ne bom se hecala, ker mi itak grozi prezgodnji porod. Uh oh. Drugač se pa počutim čisto fajn. Ne vem od kje so prišle težave Tak da, Lunca31, res ne vem kaj sem takega delala, da se mi vse to dogaja. Razen enostavne južne, nič več nisem kuhala. Pucala sem hišo 1x na teden bolj površno in z pogostimi premori, kruh več ne pečem, ker ga mož , na sprehode sploh ne grem, naredim nekaj super počasnih korakov po dvorišču.... ampka zgleda da je blo preveč. Skus imam občutek, da sem najbolj lena nosečnica. Pa ni dost lenobe Mama me je danes pozvala, da bi mi prišla oprat okna... Tako me je lepo presenetila, ker vem da ima doma dost dela, in še roka je boli, pa pravi da bi rada prišla. Vesela sem, čeprav mi je nerodno ker jo roka boli. Bomo se zmenile da opere samo nekaj najbolj osnovnih. Mame... Trd trebuh ponoč? Ne bi vedla, mi spimo Oz, 1x gremo na sakret, tedaj se zbudi ponavadi desno detece, in ko zaspim nič več ne vem. Pa še o injekciji za pljuča. Mismis, mislim da bom jih dobila zaradi MV, prve nosečnosti in sladkorne. Moram reč, da čeprav se skušam ne sekirat, vseglih me skrbi da ne bi bilo kaj prej. Bom počivala do 33 tedna, ni se mi za hecat. Upam, da nam bo uspelo. Želim vsem sonosečkam, da zdržite najmanj 32 t, pa še več, in še več Aja, pa spolnim odnosom sva se popolnoma odrekla (UH), ker sem prebrala v knjigi Hermine Klun "Nosečnost in porod": Približno en mesec pred izračunanim rokom poroda je treba s spolnimi odnosi prenehati. Moška semenska tekočina vsebuje prostaglandin, to je hormonom podobno snov, ki lahko prodre skozi steno nožnice in sproži popadke, enako pa bi mogli delovati tudi mehanični dražljaji pri odnosih in ženin orgazem. V nosečnosti naj žena nima spolnih odnosov v naslednjih primerih: ... - pri rizični nosečnosti, če obstaja nevarnost prezgodnjega poroda ... Sem si raztolmačila, da sem tvegana, ker nosim dvojčke, nosečnost pa je prva. Pa še na vnetja in infekcije sem pomislila. Celibat za vsak slučaj. Tako se mi zdi smisleno. Upam, da bo vse dobro.
|