Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 21:43:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Aja. Pa Teo mi je lepo ime. Sem vidla,da je bila debata okrog imena. Moj naslednji/nja bo Leni Ja,je tako prisrčno,pa ne pogosto,kar pa pri meni mora bit-čimbolj redko.Leni je tudi lepo,še nisem slišala.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 21:44:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Matcar, kaj se mali že ful premika? Ja,pa še kak,že lep cajt. Oh, to so taki lepi občutki! Ja,se strinjam,samo ko mi spanec kradejo.To mi je najhujše,da se zaradi tega zbujam,ker tak rogovili,da dol, padeš.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 21:48:29
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Poslavljam se jaz. Grem lakirat pa še malo pred TV.Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 21:50:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Poslavljam se jaz. Grem lakirat pa še malo pred TV.Nočko! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 21:51:25
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi grem ležečki,še malo med vrstce,pol pa aji-aji! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 22:12:25
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer... glih prišla iz kitajske, bila na dejtu s sestro in dvema sestričnama ... smo se nalapale.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 22:34:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,punce,ju3 popoldan mene ne bo na kavo. Moram it prej po Maksa,mi je že jokal po telefonu,kdaj pridem po njega. Razumljivo. Kar cartajta se. Katera pa je za ... ali greva sama z Nikom?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 22:48:12
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa si večerjo delam....rukola s krompirjem...njamsi in testenine zraven pa dežuram, čakam na oceno
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 22:51:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer... glih prišla iz kitajske, bila na dejtu s sestro in dvema sestričnama ... smo se nalapale. super....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 8:33:16
|
|
|
|
koala
|
Jutro! matcar kaj ti se v petek misliš dolgo zadržat pri Katy? Ker bi šla mogoče zraven samo če nebom prepozno doma. Ne vem pa če bom mela avto.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 8:36:59
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Noč spet bla bolj boga, jaz sem pa že malo boljše. Me še pa vedno grlo boli.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 8:40:47
|
|
|
|
koala
|
ly malo propolisa na bibi palčko pa namažeš, sicer ni ravno prijetno, pomaga pa full.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 8:45:52
|
|
|
|
majakla
|
Jutrooo, z Nikom spala do 7.25, jaaaa...zaspala sva, ampak v vrtcu sva bila ob 8h, kako, nimama pojma, pa še Čokolino je doma zmazal . Torej, gremo dalje, današnjo kavo kenslam, ker je toooliko kandidatk, da dol padeš , tak da Čokolada, to preberi. Kaj pravite na soboto dopoldan???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 8:46:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala ly malo propolisa na bibi palčko pa namažeš, sicer ni ravno prijetno, pomaga pa full. Kako palčko?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 8:47:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Noč spet bla bolj boga, jaz sem pa že malo boljše. Me še pa vedno grlo boli. Meni za grlo najbolj pomaga Angal S sprej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 8:49:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutrooo, z Nikom spala do 7.25, jaaaa...zaspala sva, ampak v vrtcu sva bila ob 8h, kako, nimama pojma, pa še Čokolino je doma zmazal . IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej, gremo dalje, današnjo kavo kenslam, ker je toooliko kandidatk, da dol padeš , Žal sem v službi. Drugač pa bi z veseljem ker misli danes bit do 26 stopinj. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj pravite na soboto dopoldan??? Jaz bi lahko.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 8:50:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Noč spet bla bolj boga, jaz sem pa že malo boljše. Me še pa vedno grlo boli. Meni za grlo najbolj pomaga Angal S sprej. Ližem Tartum verde. Morem pa povedat da me tak grlo že dolgo ni bolelo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 8:52:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Arwenko Z malo zamude ampak iz srca podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 9:00:55
|
|
|
|
koala
|
ly ono za uhe pucat. Arwenok z zamudo a iz srca Vse naj naj. Pa hitro se pozdravi.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 9:17:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala ly ono za uhe pucat. Se mi je zdelo. Žal ne bo šlo. Bi prej bruhala. Sem namreč zelo obutliva v tem predelu. Še ko mi pogledajo grlo pri Z mi gre na bruhanje.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 10:13:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: koala ly malo propolisa na bibi palčko pa namažeš, sicer ni ravno prijetno, pomaga pa full. Kako palčko? ja bibi palčko
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 10:14:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Noč spet bla bolj boga, jaz sem pa že malo boljše. Me še pa vedno grlo boli. Meni za grlo najbolj pomaga Angal S sprej. mene pa ko zgrabi pa pomaga samo ospen... ponavadi če ga ne vzamem sem itak tud brez glasu čist
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 10:16:27
|
|
|
|
arabela*
|
morning... spali..no ja..od enih do šestih..potem malo tak-tak...ampak smo že navajeni Zdaj bo zajtrk, potem pa gre moj z A na zdravniškega pred šolo....popoldne pa gremo malo v park verjetno Do takrat pa bom počivala malo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 10:17:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj pravite na soboto dopoldan??? učenje na sporedu
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.4.2011 10:21:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Noč spet bla bolj boga, jaz sem pa že malo boljše. Me še pa vedno grlo boli. Meni za grlo najbolj pomaga Angal S sprej. mene pa ko zgrabi pa pomaga samo ospen... ponavadi če ga ne vzamem sem itak tud brez glasu čist Sem včeraj glih dobila lekcijo, da naj Ospena ne vzamem, sploh za otroka ne, ker ima baje največ stranskih učinkov in, in, in, ... Čeprav nam P še nikoli ni Ospena napisala, baje pa ga radi dajejo, ker je najcenejši. No, to moja sestrična pravi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?