|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:23:59   
tt79
Za zjokat..tri dni sem že doma z morja, oprala sem že peti pralni stroj, pa prvi še vedno ni suh...
j______to k......vreme!:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:27:37   
Mariposa
Jaz sem včeraj na balkon postavila na sonce polno stojalo perila, zvečer sva šla pa na sladoled (za mojo večerjo:)-) in nato v kino in ko sem prišla domov sem lahko spet popolnoma premočene cote v stroj vrgla. Moja krivda, vem:grrr:

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:29:36   
Anonimen
Jutri se bo sušilo, boste videle. Zato sem jaz danes obesla poln balkon perila. Jutri mora biti suho, ker moram obesti nove runde. Bo.

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:30:08   
tt79
mam balkon na senčni strani, tko da ni blo nč s soncem....če pa je zuni 13 stopinj!!!
Men se kar trga, res za:((

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:30:53   
Gina
:bravo: 3x hura za sušilec! :bravo:

Da te potolžim, ko se je naša big family vrnila z dopusta, sem oprala 13 strojev perila. 2 dni nisem sploh videla tal v kopalnici. Ja, sušilec je res zakon.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:33:02   
Anonimen
Oh, Gina, jaz zdaj plačam 10.000 SIT elektrike na mesec. Koliko bi pa potem, če bi še sušila na eletriko? Si ne znam predstavljati.

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:33:06   
tt79
mam pralno sušilni sstroj pa sušilca raje ne uporabljam, ker mi ful cote uniči.
A se tebi zdi ok?

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:34:02   
JASNA D
Jaz plačam elektrike 8 jurjev na mesec, pa samo na sušilec sišim.......

Ja, bogu hvala (oz. moji pameti) za sušilec.

Jasna

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:34:40   
kofetek2010
spliš - od kod tolk za elektriko? mi imamo nekaj čez 8 jurjev in skoraj vse posušim v sušilcu :zmeden2: zihr ga 5x na teden vklopim :)

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:35:03   
viv_
Jaz perem drugo rundo... pa ne vem kok mam še do konca... Moram še vse potovalke, pa ruzake, pa kamp opremo (kar se da) zbasat v stroj, ker mamo povsod to trapasto mivko...

Kar se vremena tiče pa :grrr:

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:39:04   
Gina
Ja, meni se zdi sušilec več kot odličen. Ne znam si več predstavljat življenja brez njega. Ne likam več, ker pride zlikano iz sušilxca, če pravi čas ven pobereš, pa tam malo elektrike prišparam. Sicer pa plačujemo cca 9000 na mesec, s tem da vse sušim v sušilcu tudi poleti.
Da bi pretirano uničil cunje, ni res, res pa je, da jih malo skrči. Samo jaz zdaj vse za malenkost večje kupujem, pa je čisto ok. Saj skrči se po prvih treh sušenjih, pa še to ne vse.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:39:56   
Anonimen
Nimam pojma, zakaj mi toliko elektrike plačujemo. Zdaj sploh perem v glavnem samo ob sobotah in nedeljah, ko je drugi tok. Kuham skoraj da ne, potem je pa še hlaidlnik, pomivalni stroj in dva bojlerja (veliki v kopalnici - na ekonom. in mali v kuhinji) in mikrovalovka, po 3 minute na dan. To je to.

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:40:20   
Gina
Splišni, a imate bojler? Tisto veliko elektrike porabi. Mi grejemo vodo skupaj s centralno, pa tisto je praktično zastonj, poleti sploh nič kaj ne gre nafte.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:40:56   
Gina
Si me prehitela. Ja, bojlerja vam kurita, zihr!

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:42:15   
Anonimen
A pa nobena druga nima bojlerja?

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:44:35   
tt79
ja, gina, se strinjam. Ko sem še živela doma sem vse cote sušila v mamičnem sušilcu-odlično, ni treba likat, lepo diši...
Ko sem se preselila v blok, pa nisem več mela prostora za pralni in sušilni stroj posebej, pa sem si kupla najdražjega pralno sušilnega, ker sem koza mislla, da če je drag je tut dobr:grrr:

Je pa zanič, skrči cote, lepi gumice...ga ne uporablam.

Zato pa čakam, čakam, da se posuši9nebesa

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:45:45   
tt79
Pa narihtite si tajmer na bojler!!

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:46:58   
Anonimen
A na drugi tok? Pa saj je samo na ekonomično naštiman, to naj bi bilo isto sranje.

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:50:05   
kofetek2010
mi imamo vodo na pretočni plinski bojler, skrinje nimamo, pečica laufa mogoče 5x na mesec (pa še to za max. po 20 minut), mikrovalovka vsak dan za max. 5 min, luči imamo prižgane po celem stanovanju, skoz laufata 2 računalnika, 2 TV, hladilnik, opreme pa tud po 6 ali 7 strojev na teden (perem pa ob sobotah in nedeljah), kuham pa tud tko tko (max. 3-4x na teden) :)

v moj sušilec spravim skoraj 2 stroja opranega perila :) in sušim v njem skoraj vse, to se pravi, da notr ni moževih srajc, mojih enih mikic, Galovih stvari za trening, ostalo pa vse, tud kavbojke :)

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:51:39   
tt79
pol pa ne vem.
Midva v 2,5 sobnem stanovanju z bojlerjem plačujeva max. 6.500 sit.
Pa glih ne gledam kdaj perem pa likam, pa računalnik je tut pržgan po cel mesec skupaj

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:52:55   
Mariposa
A ni zdaj tako, da itak ni več drugega toka? Da je ceneje samo še ob nedeljah?

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   lahk zakolnem?
15.8.2005 22:58:09   
Gina
Ja, ceneje je ob sobotah, nedeljah in ponoči. Ukinili so tisti dnevni cenejši tok.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   lahk zakolnem?
15.8.2005 23:01:59   
Mariposa
Od kdaj pa se šteje ta nočni tok? Mislim od katere ure?

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   lahk zakolnem?
15.8.2005 23:06:40   
Baldi
http://www.elektro-ljubljana.si/default.cfm?Jezik=Si&Kat=060602

LP:pujs:

PS:Kot vedno..."Brez sušilca mi živeti ni...":)

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   lahk zakolnem?
15.8.2005 23:10:23   
pegy

SUŠILEC JE ZAKON:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?