|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra...
4.4.2011 20:16:39   
Majuska
Crknjena ...

imam neko sranje v službi, upam da ne bom (spet) ta kratko potegnila. Jutri me čaka kup stvari za uredit. Naletala sem se po soseski, pa sem ušla noter, tu mač piha.

Zdajle pa zaslužena hrana - čez dan nisem praktično nič jedla, ni bilo časa user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 20:44:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 20:49:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3803
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 21:30:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3804
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 21:32:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3805
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 21:48:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3806
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 22:34:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3807
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 22:37:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3808
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 22:43:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3809
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 23:17:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3810
5.4.2011 8:05:52   
Majuska
Jutro!

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3811
5.4.2011 8:10:04   
3jeMi
kakanje... RR... to boš morala pa ravnati čisto po svojem občutku, saj ti T najbolje poznaš... če bi mene otrok sredi dneva spraševal kdaj gre spat, zato, da dobi pleničko in se lahko pokaka, mu jo dam takoj gor, naj se pokaka in pleničko dol... očitno ima fazo, ko mu gre na kahlici samo lulanje, kakanje pa ne in ni edini, veliko otrok je, ki kakajo izključno samo v plenico... da ga pa rineš, da obvezno kaka v kahlico, ker je čez dan suh je pa zame samo starševska fora in čisto nič drugega... flašo, dudo že lahko starši po svoji volji vzamemo, lulanje in kakanje v kahlo pa otroku ne morem kar vsiliti... saj sami vemo kako je, če te kakat tišči, pa nimaš kam it, sploh pa ne tja kamor bi sami radi šli... sorry, tako je moje mnenje...
našega ne prepričaš, da gre na kahlo kakat... ker takrat začne dirkat po stanovanju, na koncu se pa zapre v svojo sobo, se postavi v kot in opravi... ga raje pustim pri miru, kot pa, da ga še ob vseh "težavah" še jaz maltretiram, da naj gre na kahlo... poleg tega pa opažam, da izredno težko kaka kje drugje kot doma oz. v okolju, ki ga res dobro pozna (kamor pa začuda vrtec ne spada user posted image )...

drugače je pa naša mala ljubljanska srajca pravi mali dolenjček... user posted image user posted image user posted image ... o je a postal... bomo jedli kasilo... se mu včasih full nasmejiva... pa enega fantka imajo v vrtcu z imenom Aleksa... mu ne gre pa reče Alečka me je skoraj pahodil... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3812
5.4.2011 8:11:10   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Jutro!

user posted image

skromno, ampak odlično... bajdpotka, rogljiček je pri meni zginil že pred eno uro user posted image

imaš pa res štalo v službi, a?.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 8:29:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3814
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 8:33:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3815
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 8:43:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3816
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 9:03:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3817
5.4.2011 9:04:12   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: populis

A ve še oblačite spodnje majčke ?

Lan ima še kar bodije. Zdaj ko ne bo več nosil bodijev z dolgimi rokavi, bomo pa na spodnje malčke šli.

za ponoč ko ma plenico, ma še bodi. podnevi pa spodnje majčke. in jih še oblačimo ja. pol ko bolj toplo bom pa spodnje majčke ukinla pa sam kratke rokave gor.

kakanje - večjih problemov kot jih mamo pa mi s kakanjem pa... ma mal kdo! naš pjeb še enkrat ni šel spontano kakat. vedno je jok in matranje in zadrževanje na polno!!! enkrat še ni kakal na stranišče, vedno v hlačke al plenico - odvisno od dela dneva. podnevi plenice nima in pač nardi v hlače. ČE SPLOH! noče kakat. skos zadržuje. že od 5 meseca starosti je na odvajalih. sicer smo vmes meli eno leto porihtano, potem pa spet. zdj mu dajem Isilax sirup, da gre vsak dan. tko da jst mam v čist vsaki torbici rezervne gatke, da se zunaj lahko preoblečeva, ko se pokaka. žal... ne gre drugače. sem zelo srečna, če se sploh pokaka. in ko bo osvojil to, da kakanje ni noben bav bav in da to ni nič hudega, potem se bova začela navajat na stranišče. prej je brezpredmetno, ker bo še slabše. zgleda pa naše kakanje tako, da mu najprej parkrat uide po mali grahek in šele potem se pokaka kot treba. porabimo tut po 6 ali 7 gatk na dan... in to mu uide. ne bo se zavestno odločil in pritisnil, da bo kakal... zadržuje. to je groza! user posted image ampak sm se enostavno sprjaznila, da bo pač enkrat minlo in sm se popolnoma navadila na to. tk je... kr pr zdravnikih in po bolnicah nisva prav nič uredila. in edino kar nam preostane je, da sam skapira, da je to nekaj normalnega in naravnega. ker je pa še dost majhen in jim te stvari ne grejo še čez, bo treba pač še počakat... tut nalepke, zvezdice, takšne in drugačne nagrade niso mele prav nobenega efekta...

Neposredna povezava do sporočila: 3818
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 9:09:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
5.4.2011 9:12:41   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: populis

cuba: Lara je še 4 tedne nazaj kakala striktno v gatke. Ni zadrževala, ni pa tud ne povedala da bo kakala, ko je končala je povedala. Potem je pa čez noč naredilo klik in je nehala tako da sedaj pa laufa na kahlico in WC ko raketa.
Držim pesti da se pri vas tud porihta tole odvajanje user posted image user posted image

ja, tut naš pove, ko je fertik in da greva umit rito. jst tut upam, da se hitro poštima... user posted image hvala za pikapoke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3820
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 9:28:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
5.4.2011 11:38:31   
3jeMi
lej me, no... sta mi zjutraj kavica in rogljiček tako teknila, da sem pa pozabila...

Čolnarna v Tivoliju se menda odpre 10. maja (oz. v 30 dneh od podpisa pogodbe)... so se že zmenili kdo bo, menda isti, ki ima Skeleta... imajo pa velike plane s to Čolnarno user posted image ... tako, da tudi tam sladoled letos bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3822
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 11:54:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3823
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 12:17:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3824
5.4.2011 14:51:29   
metuljcek321
Hojla!

Kolk je bil pa super sonček, ej - smo imeli kulturni dan - Cankarjev dom (mjuzikli), potem pa muzej ... fino ...

petek:
čvekec s populis & mojčko - oh yeah, praznovanje rojstnega dneva družinskega prijatelja, pizza time, urejanje okolice: rovokopač na vrtu - smo ven butnli 5 metrov ograje iz cipres, k so se samo polži spodaj množili - mali se je trgalo, tko ma rada vse te stroje - noro!

sobota:
obisk sorodnikov na Dolenjskem, cel dan zunaj na sončku, nabiranje pomladnih cvetlic, uživancija na kvadratuser posted image

nedelja:
4-urno pospravljanje podstrešja (za ponedeljkov odvoz kosovnih odpadkov) - OMG, kva vse je blo gor!, popoldne pa dobri 2 uri rezanja, žaganja in nalaganja cipres na prikolico - rekreacija v iberuser posted image

ponedeljek:
žurka na igralih v Tivoliju - mala je osvojila tobogan-polž, k je pa zašibala na peskovnik, se je pa čas ustaviluser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?