|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
31.3.2011 7:37:32   
Teni_
Joj, pri nas je tudi že tak lep sonček. Zdaj peljem mali2 v šolo in vrtec, popoldan se bomo pa šli verjetno kam potepat. Mi je zdaj prav muka nekam it, ker me ravno takrat non-stop na wc tišči.user posted image

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
31.3.2011 8:59:22   
jejhata
Da se še jaz malo razpišem. Moj user posted image  v trebuhu se je nekam umiril in zadnja dva dni bolj miruje. Že komaj čakam naslednji četrtek, ko imam kontrolo, da prečekiram, da je OK. Se zbujam sredi noči in se konektam z njim, če je v redu.... Ima še katera tako paranojo?
Kar se tiče prvorojencev, imava midva vsak dan pogovor o prihajajočem članu, peljala sem ga tudi na nuhalno, kjer ga je videl. Pravi, da ga bo hranil, ga uspaval in se igral z njim, ampak drugače ga bo imel pa ati, ne jaz. Vem, da bo še kriza, ipak je zdaj prvi in edini.
Za vozičke sem tudi jaz za Peg Perego SKATE, kot ga je že ena pohvalila, se tudi meni zdi tapravi. Za prvega user posted image  sem imela Chicco trikolesnik, ki je super služil od rojstva dalje, na vseh terenih. Za izlete pa sem imela Peg Perego Pliko, ki je zelo praktičen za v avto.
Danes čakam na pošto, ker dobim odločbo glede bolniške. Ni mi za v službo, ker bi rada napisala magistrsko do poletja. Pa tudi tale easy life mi full odgovarja.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
31.3.2011 9:17:45   
2.2.
dobro jutro!

jaz imam spet tako čudne sanje, kar pogosto sanjam , da sem v naši stari hiši (kjer sem živela kot otrok, no zdaj je ta parcela moja kjer smo staro hišo podrli in na tej parceli zgradili -gradimo mojo bodočo hišo)-kaj neki bi to pomenilo.
drugač se mi je danes ponoči tako mudilo llulat pa se mi ni dalio stat in sem zdržala do jutra- saj vem da to ni dobro ampak...drugač pa grem 1x na noč na wc.
jaz sem zadnjič tudi pekla lignje samo zdaj ko sem noseča jih dam peč kar v pečico z krompirjem-kot izpod peke, da niso mastni. in dam samo žličko olivnega in vodo. olja pri nas res malo porabimo, ker malo pazim da ni glih fajn mastno kot so včasih naše staremame pripravljale hrano mastno, da se je vse svetilo user posted image .

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
31.3.2011 9:20:23   
Teni_
Jejhata - kdaj pričakuješ izvide od AC?

Moj user posted image pa je vsak dan bolj razdivjan. Sploh zjutraj in zvečer.user posted image Prav lepo je, zdaj ni več dvoma, da je to res user posted image in nič drugega.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
31.3.2011 9:38:08   
strelkica
Pozdravljene user posted image !

Vsem user posted image za uspešno opravljene preglede, Teni zelo lepa slikicauser posted image . Jaz pa sem se lotila spomladanskega čiščenja, sem mal cunje rasortirala, pa premajhno iz zimsko pospravila, sesam, še pobrišem potleh, potem pa grem k mami na vas, da bova mal zuni, pa še kosilo bo ona pripravila...

2.2. iz kje pa si, glede na to da si zadnjič napisala da imaš 1 uro do Crikvenice, moraš biti nekje blizu mene, jaz sem iz Kočevja.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
31.3.2011 9:52:08   
jejhata
Izvide od AC pričakujem čez 2 tedna. Danes je 10.dan, ko se razvijajo celice, torej v torek naj bi se razvile in pregledajo rezultate. Če me pokličejo drugi teden, je nekaj narobe. Če ne, pa še naslednji teden lahko pričakujem pošto, kjer je vse obrazloženo. En sam stres!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
31.3.2011 9:55:34   
Teni_
Saj to je najhuje. Ker je to najbolj stresno obdobje, ko čakaš na rezultate.

Meni je sicer včeraj rekla gin., da večinoma dobijo azaj negativne rezultate (glede toxe) in s tem se tolažim, ampak še vedno je tu, kaj pa če...

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
31.3.2011 10:03:54   
mate0ja
eni je sicer včeraj rekla gin., da večinoma dobijo azaj negativne rezultate (glede toxe) in s tem se tolažim, ampak še vedno je tu, kaj pa če...

user posted image user posted image teni občudujem te ko si kljub toksi in potencialnih zapletih tako pozitivna in dobrovoljna user posted image user posted image .

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
31.3.2011 10:05:30   
jejhata
Ta "kaj pa če..." je itak spremljevalec do konca nosečnosti. Zdaj, ko toliko vemo, kaj vse je lahko, še toliko bolj boli. Sem zadnjič malo brala forume naših predhodnic (julijke, avgustovke), vse nekaj paničarijo. Take smo... Čimbolj se zaposlit in čimmanj razmišljat, pa bo!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
31.3.2011 10:11:12   
mate0ja
Joj zavidam vsem tistim, ki ste v v teh lepih dneh doma. Jaz sonček lahko samo slutim iz pisarne, saj imam okna na senčni strani. No sej poskusimo izkoristit popoldne, samo sem potem zvečer ko cunja, če gremo takoj na teren.

Spomladansko čiščenje .....hm..... moje zavse so čist sive že pa se kar ne morem odločit da bi jih oprala, ker jih moram likat so pa visoke dva emtra in dolge vsega skupaj 5. Resno razmišljam, da bi se mal bogo nardila pa mami na obisk povabla. Nikol je nisem še nič prosila ampak tokrat me pa res mika. Ker od mojega tega ne morem pričakovat, ker obstaja nevarnost, da bom brez ostala al pa mogla po nove.
V omarah je pa že lep čas štala. Letne cunje smo že navlekli, zimskih pa še ne pospravili. In temu primeren je seveda kaos v omari. Sej bo aprila kako slabo vreme pa se bomo tudi čiščenja loti.

Včeraj smo pa spet zapravljali. V BC smo šli po nov avtosedež za tamalo (od 15-36kg) in zvečer tamala ni hotla iz avta. Sva jo pustila par minutk posedet pol je pa kar zaspala user posted image . Sm jo samo slekla in v pojstlo prestavla.
Zdej pa že dinarčke kupčkamo, ker bo treba kako otroško sobo nabavit, da pripravimo plac že za novega člana. Glede na to kok se nama da o tem razmišljat upam, da bomo do septembra zrihtal.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
31.3.2011 10:12:56   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: jejhata

Ta "kaj pa če..." je itak spremljevalec do konca nosečnosti. Zdaj, ko toliko vemo, kaj vse je lahko, še toliko bolj boli. Sem zadnjič malo brala forume naših predhodnic (julijke, avgustovke), vse nekaj paničarijo. Take smo... Čimbolj se zaposlit in čimmanj razmišljat, pa bo!

V tem obziru se strinjam, da je bolje imet manj kot pa veliko informacij. Pri vsaki slabi pomisliš kaj pa če se to tudi pri nas zgodi in potem še dolgo premlevaš in te skrbi.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
31.3.2011 10:23:39   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

eni je sicer včeraj rekla gin., da večinoma dobijo azaj negativne rezultate (glede toxe) in s tem se tolažim, ampak še vedno je tu, kaj pa če...

user posted image user posted image teni občudujem te ko si kljub toksi in potencialnih zapletih tako pozitivna in dobrovoljna user posted image user posted image .

Glede na vse kar sem prebrala, kar so mi povedali, pa včeraj smo bile tam skoraj vse zaradi toxe, ena je bila v 7. ali 8. mesecu, je že dala skozi AC in je prišlo nazaj negativno in dobim optimizem. Edino kar me skrbi, da ne bilo zapletov zaradi AC. Ni me strah igle, pikanja, tisto bom že dala skozi, ampak, da bi bilo potem kaj narobe.

Sem to toxo kar nekam nazaj potisnila in niti toliko ne razmišljam, da bi bilo kaj narobe, tako, da upam, da res ne bo.

Je pa res, da do konca tako ali tako nisi 100%, ampak me tolaži dejstvo, da za zdaj kaže vse ok, pa še ve morfologiji bom imela - eno pri svoji in eno v porodnišnici, tako, da me bodo res pregledali po dolgem in počez.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
31.3.2011 10:40:15   
Pigy
samo na hitro.

Ne vem katera je že pisala, da ko ji je potekla pogodba o zaposlitvi jo je mož prijavil in je bila na bolniški. Sedaj mi tuki na zavodu nč nočjo konkretno povedat, zzzs raje ne bom komentirala. Uradno sem brezposelna že od 27.3. zdravnica me ne more poslat na komisijo, ker mi na zdravstveni kartici še vedno ne piše zzzs, ampak ji pusti przno polje (da nisem prijavljena na zzzs, tako da mi ne more bolniške podaljšat???). Moj ko blesav kliče okoli kako naj sedaj naredimo, ne morem bit brz vsega. Na agenciji mi morijo, naj prinesem nov bolniški list, da sem kao cel marec koristila ure, pa da sem konc meseca začela z bolniško (tega itak ne bom naredila.)

Prosim, če mi se javi bi jo neki uprašala kako je ona naredila v tem primeru. Ker več ne vem kaj naredit. Na koga naj se obrnem. Vsi me pošiljajo od vrat do vrat. Samo začasno zavarovanje sem si uredila.

LP

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
31.3.2011 10:47:03   
Sunny_Dream
Hej ultra pridne user posted image klepetavke!

Heh, je kr precej dela že samo da preberem vse post-e, pol pa ponavadi zmanjka časa za kaj napisat. Sploh zdaj ko smo ravno v štartu enega novega projekta...

Najprej user posted image user posted image user posted image in čestitke vsem za dobre rezultate in lepe slikce iz pregledov! Tut sama komaj čakam 12.4. in naslednje srečanje z user posted image ! Edino ko vas takole berem sem malo presenečena da me je tako zgodaj na morfologijo naroču (v 20.tednu oz. na dan 19 in 4/7). A se vam to zdi OK? Se mi zdi da imate večinoma kasnej morfologijo...

Naj tudi js poročam veselje ob občutenju brcik! user posted image Zdaj so pa že dejansko tolko konkretne in neprimerljive s čimerkoli drugim, da me tudi 100 ginekologov ne prepriča da je še prezgodaj da bi jih občutla! Pa tudi pogoste so kr precej! Še posebej pa so konkretne zvečer in pa po jedi (se mi zdi da še posebej če pojem kak košček čokolade hihihi). Moj možek pridno vsak večer maže bušija in upa da jih bo tudi on zaznal, pa mu za zdaj še ne rata! Hehe, no nekaj je pa lahko samo našega, če že mormo čez slabosti in utrujenost tut samo me user posted image

Nič punce, imele ste sicer 100 tem, same zanimive, bi se povsod zraven vključla in pristavla svoje 2 centa, ampak me ponovno priganja čas, tako da vas za enkrat vse lepo pozdravljam in želim vsem same super preglede in nobenih preplahov!

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
31.3.2011 11:18:20   
Evvva
Ekola, še jaz se javljam!

Včeraj smo imeli pregled in vse kaže, da napreduje, kot je treba. Dobila tudi materinsko knjižico :) Naslednjič naju čaka morfologija in sicer 04.05.

Kako lepo je slišat, da so vaši čmrlji vredu in pridno brcajo. Moj je še premali, tako da bolj ali manj potrpežljivo čakam, da pridemo tam do 20. tedna, ko me bo začel opozarjati, da je res tukaj user posted image  Me pa vsako noč tako zmatra, vam povem, da že od prvega meseca sanjam kot zmešana in se zbudim povsem utrujena in zmedena. Ne vem, kaj je to - bo treba počasi uvajati kakav pred spanjem, sam kaj ko je potem treba na wc :(

Nič punce, uživajte v teh čutovitih sončnih dneh in naj gre vsem vse tako kot je treba še naprej. user posted image

(odgovor članu Sunny_Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
31.3.2011 12:20:59   
ANDMIL
TeniRR - lepa slika... Že zdaj je simpatičen, kaj bo šele potem, ko bo že velik fant...user posted image user posted image user posted image

Vsem čestitam za dobro opravljene preglede in vse druge pozitivne stvari...user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa tako vesela. So me klicali, da lahko že danes pridem po AS. Juhuhu... Danes bom že poslušala user posted image . Komaj čakam, da moj dragi pride iz službe zvečer, da bo še on poslušal... user posted image

(odgovor članu Evvva)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
31.3.2011 12:39:07   
Teni_
user posted image user posted image user posted image Hvala.

Moji so že tudi vsi poslušali srčka.user posted image Sem pa naredila posnetek na računalnik in zdaj vsake toliko Nika prileti naj ji dam srčka za poslušat.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
31.3.2011 12:41:02   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., 12.04., Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 11.04., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.04., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
18.04., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Ljubljana
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 03.05., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 04.05., Ljubljana
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 06.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 13.04., Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
04.04., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 11.04., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 04.05., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.04., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 12.04., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., 05.05., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 04.05., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 04.04., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 01.04., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 19.04., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana
, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 12.4., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.04., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 19.04., Ravne na Koroškem
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 15.04., Ljubljana

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , 11.4., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 78
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
31.3.2011 13:18:40   
KAHLO
Hallo babike!

Kyrisa, kaj se tiče vode, je pri meni tud že v prvi nosečnosti bil pritisk pijte več vode, tako da sem se nalivala in nalivala, včasih mi je kar že gor prišla, zdaj se tudi nalivam s temi flaškami........pol pa še mi gre na živce da skoraj za vsak požirek moram it lulat!!!!!!!!!!!!!!!!! pol najbolše da mam zmeraj s sabo eno kahlouser posted image user posted image user posted image

Nič jaz pa danes šibam domov iz službe direkt v vrtec, bodo naši malčki nastopali, in sem dragega zadolžila za fotoaparat in za mene en kup papirantih robčkov...............ker se zadne cajte za vsako figo cmerim.......in že vem da se ne bom mogla zadrževati, ko bom vidla najno madam nastopat in to prviiiiiiiiiiiič!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem še hitro kaj narest !

lepo se imejteeeeeeeeeee, in božajte svoje trebuščke!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
31.3.2011 13:35:03   
nepremagljiva
Lep sončen pozdrav vsem!

Jejhata sem prebrala, da te user posted image malo straši. Ko bi ti videla kako je mene danes prestrašil. user posted image Zjutraj, ko sem vstala,sem še čutila par gibov, potem pa nič več. Sem šla preverit z AS in nisem našla srčka. Čisto sem postala panična. Zdelo se mi je da slišim da je parkrat naredilo blump, blump, da se premika, srčka pa ni bilo. In sem bila zmedena, ker sem mislila, da ne slišim premikanja, ampak kakšno drugo dogajanje v mojem trebuhu. user posted image In potem, ko sem že bila na robu obupa, sem ga zaslišala. Nekje čisto spodaj. Ma, sem  si oddahnila. Tudi jaz že nestrpno čakam naslednji teden, ko bom imela pregled.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
31.3.2011 16:17:56   
jejhata
Jaz si AS sploh ne bom nabavila. Bom še bolj paničarila v takih trenutkih. Že itak imam placento zadaj, potem si pa mislim, ko malo brkljam po vrtu in nabiram regrat in sem sklonjena, si user posted image  morda išče bolj "v notranjosti" prostor.... Hihihi. Al pa nekaj takega, da ni več takih intenzivnih gibov. Že komaj čakam četrtek zjutraj!

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
31.3.2011 16:20:18   
mamicabiba
Helou...

Tudi mi malega nekao poskušamo pripraviti na prihod dojenčka, obenem pa ne bi rada, da je zdaj to glavna tema naših pogovorov in da ga nonstop gnjavim s tem... Neko vmesno pot bi rada ubralauser posted image  Drugače pa ima rad otroke, tudi do dojenčkov je nežen, jih polubčka, da dudo... Uam, da bo tako tudi jeseniuser posted image
Teni RR, lepa bebicauser posted image  Glavno pa da je zdrava...

Jessy82, meni se je to zgodilo v prvi nosečnosti; je bilo kar vroče zunaj, pa sem skup zlezla sredi mesha. HB je bila z mano prijateljica, ki me je ujela... NIč kaj prijeten občutek...

jaznoseca, mi se med prvomajskimi odpravljamo kar na slovensko obalo, v Portorož... NAm je všeč, bazeni so fajn urejeni, v primeru slabega vremena smo torej lahko notri, dosti sprehajalnih poti, mivka za malega...

ANDMIL, seveda bo šlo skozi z izpiti! Kjer je volja, tam je pot... Ampak ti polagam na srce, naredi čim več v nosečnosti, ker potem bo res malo težje vse skupaj uskladiti... Mislim, saj gre, ampak je treba biti dosti bolj discipliniran...

Vsem, ki čakate na rezultate AC, naj vam čimprej mine in seveda bodo novice odlične! Je pa res, da te v nosečnosti vedno nekaj skrbi... PA tudi potem, ko rodiš, se vedno znova pojavljajo kakšna nova vprašanja, skrbi.... Kaj čmo, tako je, ko si enkrat mamauser posted image

se beremo...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
31.3.2011 16:37:31   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: mamicabiba

Helou...

Tudi mi malega nekao poskušamo pripraviti na prihod dojenčka, obenem pa ne bi rada, da je zdaj to glavna tema naših pogovorov in da ga nonstop gnjavim s tem... Neko vmesno pot bi rada ubralauser posted image  Drugače pa ima rad otroke, tudi do dojenčkov je nežen, jih polubčka, da dudo... Uam, da bo tako tudi jeseniuser posted image
Teni RR, lepa bebicauser posted image  Glavno pa da je zdrava...

Jessy82, meni se je to zgodilo v prvi nosečnosti; je bilo kar vroče zunaj, pa sem skup zlezla sredi mesha. HB je bila z mano prijateljica, ki me je ujela... NIč kaj prijeten občutek...

jaznoseca, mi se med prvomajskimi odpravljamo kar na slovensko obalo, v Portorož... NAm je všeč, bazeni so fajn urejeni, v primeru slabega vremena smo torej lahko notri, dosti sprehajalnih poti, mivka za malega...

ANDMIL, seveda bo šlo skozi z izpiti! Kjer je volja, tam je pot... Ampak ti polagam na srce, naredi čim več v nosečnosti, ker potem bo res malo težje vse skupaj uskladiti... Mislim, saj gre, ampak je treba biti dosti bolj discipliniran...

Vsem, ki čakate na rezultate AC, naj vam čimprej mine in seveda bodo novice odlične! Je pa res, da te v nosečnosti vedno nekaj skrbi... PA tudi potem, ko rodiš, se vedno znova pojavljajo kakšna nova vprašanja, skrbi.... Kaj čmo, tako je, ko si enkrat mamauser posted image

se beremo...

Lepo si to napisala... Saj poskušam ta letnik narediti do konca, da lahko grem potem brez skrbi roditi...user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že poslušala user posted image s AS. Pa mi ni jasno, če sploh prav slišim... Sem poskušala prešteti število utripov pa ne gre... user posted image Potem pa slišim fajn utrip pa spet ne in ga spet iščem in iščem. Kakšen nasvet za uporabo?

(odgovor članu mamicabiba)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
31.3.2011 17:54:21   
daka
Ojla!!
Tudi mi smo danes naročili AS in že komaj čakamo,da bomo lahko poslušali user posted image  našega user posted image .Tudi nam bo prišel prav kakšen nasvet o uporabi .

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
31.3.2011 19:11:53   
vintage
Moj je tudi ta teden nabavil AS in smo poslušali srčka ko nori, tu tu tu tu tu :)
Ful je vesel, in me včasih samo pogleda in naredi tu tu :D:D:D

Pupe, mene pa zanima, če se katera bojuje z zgago? Pri meni je že kar hudo,
prav peče me v grlu, pa dlesni tudi bolijo pa me zanima, če je še kera v taki situaciji
in kaj je naredila v njeno dobro?

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?