|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hudič ga je vzel
26.3.2011 9:03:30   
HHH
user posted image user posted image user posted image Pralni stroj. Naj mu dobro služi! Meni je kar 12 let. Zdaj pa moram kupit novega. Jasno, da je presneto zadevo pobralo danes, ko imam vsaj 5 žeht za oprat. Glede na to, da že 12 let nisem kupovala pralnega stroja, se mi tudi sanja ne kaj naj kupim. Sem že prebrskala druge teme, teste... in imam samo eno vprašanje: Kaj je fajn da stroj ima (katere funkcije, programi)? Moj stari je bil seveda precej oskubljen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hudič ga je vzel
26.3.2011 9:40:31   
enea
Ko bo mojega vzel user posted image , bom prvo gledala da ima zamik vklopa, ker perem večinoma ponoči, ko je poceni tok, pozimi se začne ob 22h, poleti pa ob 23h,... pa se mi ne da čakat, da ga vklopim, in ponavadi ga že malo prej,... drugo pa je da ima kratek program, mogoče za eno urco,.. pa da natoči kar veliko vode, da se potem prašek dobro izpira, čeprav veliko perem z kroglo,... pa take stvari,... vse pa je odvisno od tebe kaj potrebuješ,... pa čimmanj elektronike, in dispejčkov,..user posted image , ker je tisto drago kot user posted image , ko ti gre kaj falituser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil enea -- 26.3.2011 9:41:39 >

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2011 9:43:30   
TomTaylor
samo dvoje upoštevaj:
- čimmanj elektronike
- definitivno NE Candy

Tole sem ti VELIKO pomagala veš user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2011 9:46:53   
anaydam
Candy je baje kar problematičen.
Jaz imam Bosch in sem zadovoljna user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2011 9:48:59   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

samo dvoje upoštevaj:
- čimmanj elektronike
- definitivno NE Candy

Tole sem ti VELIKO pomagala veš user posted image

Bi rekla, da za tem stoji veliko izkušenj. Hvala.user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2011 19:22:05   
Barik@
baje, da je miele tanartabulš user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2011 19:38:42   
Anonimen
Po moje potrebuje samo dve funkciji, 30 in 90stopinj, mogoče še občutljivo perilo. Drugega ne uporabljam niti ne pogrešam user posted image .

Energijski razred čim višji, poraba vode čim manjša oz. prilagodljiva količini.

Česa ne rabiš? Vseh ostalih 83 nepogrešljivih in specialnih funkcij in turbo obratov centrifuge, ki znajo preveč obrniti perilo. Po moje je 1200 več kot dovolj. Mogoče je še fajn, da ti odpeljejo starega, ko pripeljejo novega.

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2011 19:54:16   
Freya88
Iz mojih izkusenj in potreb!:)

Imeti mora:
1. zamik vklopa
2. najvec 1200 obratov/min (nevem ce sem ze kdaj uporabila vec kot 900 obratov)
3. vsaj A
4. nizko porabo vode

Ne rabim:
1. napisa Candy (never ever):)
2. eko programa, programa za obcutljivo perilo, kratkega programa

Mi je pa (kar se tice znamk) vsec Brandt, Gorenje pa samo stari modeli... neunicljivi in nepokvarljivi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2011 19:59:49   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Mi je pa (kar se tice znamk) vsec Brandt, Gorenje pa samo stari modeli... neunicljivi in nepokvarljivi:)

Imam sušilni in sem več kot zadovoljna, če mi gre stari pralni k user posted image , že razmišljam, da bi vzela tudi njihov pralni s polnjenjem zgoraj,..user posted image

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2011 20:44:12   
Linostarček
mi imamo takega http://www.gospodinjski-aparati.si/aparati/artikel/18913/
ter smo zelo zadovoljni ima dosti uporabnih funkcij

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2011 21:03:30   
mateyka
gorenje simplicity - mi smo ga zdaj nabavili user posted image + ma 5 let garancije
user posted image
http://www.gorenjegroup.com/en/news?aid=1924

(odgovor članu Linostarček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2011 21:32:26   
tajtaja
nizko porabo vode
   da se ti lažje perilo usmradiuser posted image .

Sedaj dam vedno dodatno izpiranje in tega problema ni.
Tako da ni vse v nizki porabi vode.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2011 21:44:56   
Anonimen
Men je pa pomembno da ima funkcijo polovicnega polnenja. Zamika pranja pa ne uporabljam, ker imajo sosedi na drugi strani stene spalnico in se mi ne zdi lepo jih ponoci motit s centrifugo.

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2011 22:36:09   
*bubi*
Poglej VIPov test, objavljen nedavno.... morda dobiš kakšno idejo, na kaj je fajn gledat...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.3.2011 9:29:34   
valerija77
jaz imam oba od boscha maxx7  http://www.mimovrste.com/artikel/3250026523/pralni-stroj-bosch-maxx-7-wae24441oe
in sem zeloooo zadovoljna. ima kratek program za 15 min in na tem operem predvsem posteljnino, ima 7 kg boben, ker pri dveh otrocih nanese precej cunj.  res je da ima precej elektronike, vendar trkam, meni že 2 leti dela brez problema pa operem 6-8 strojen na teden, včasih celo 4-5 na dan pol pa nekaj dni "počiva" user posted image
O Gorenju sploh ne bi izgubljala besed, miele je pa že kr zasoljen pri ceni user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.3.2011 10:06:42   
HHH
Punce hvala za nasvete. Nabavila sem Gorenje WA64153. Verjetno v čast staremu Gorenju, ki je žehtal brez problema 12 let. Pa tudi garancija 5 let je bila pomemben faktor odločitve. Skratka, frajer že laufa in rezultati so videti obetavni.

Pa še to: prodajalec mi je rekel, da je pomembno, da ima rostfraj kad. Večina danes ima plastične in če v njem pustiš oprano perilo nekaj časa stati, začne smrdeti. Mogoče je to odgovor na vsa vprašanja na RR tipa "Perilo smrdi!"

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.3.2011 10:27:20   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

nizko porabo vode
   da se ti lažje perilo usmradiuser posted image .

Sedaj dam vedno dodatno izpiranje in tega problema ni.
Tako da ni vse v nizki porabi vode.

Zakaj bi se mi pa perilo usmradilo? Js mam ze zdj taksen pralni stroj z nizko porabo vode, pa se mi nic kaj ne usmradi...?

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.3.2011 21:42:53   
mateyka
meni je bilo pa važno da ma samočistilni program.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.3.2011 7:49:34   
kalbo
Karkol kupte, sam bejšte stran od teh, ki imajo ekstra nizko porabo vode, ker ne izpere dovolj.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.3.2011 17:48:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HHH

Pa še to: prodajalec mi je rekel, da je pomembno, da ima rostfraj kad. Večina danes ima plastične in če v njem pustiš oprano perilo nekaj časa stati, začne smrdeti. Mogoče je to odgovor na vsa vprašanja na RR tipa "Perilo smrdi!"

A tu je fora? Nikoli pomislila. Zdaj grem pa kad gledat user posted image , samo na pamet mislim, da je rosfraj.

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.3.2011 9:03:09   
mojamura
lahko vprašam kaj je narobe s Candy pralnim strojem. jaz ga namreč imam že 5 let in dela super. A+ razred zamik pranja za 3, 6 ali 9 ur , 1200 obratov ....vse kar potrebujem

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.3.2011 10:20:01   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

A tu je fora? Nikoli pomislila. Zdaj grem pa kad gledat user posted image , samo na pamet mislim, da je rosfraj.

Pa sej imajo že nekaj let vsi pralni stroji rosfraj kad. user posted image Ne razumem, kje je kakšna plastika?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.3.2011 10:25:53   
nananaja
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Karkol kupte, sam bejšte stran od teh, ki imajo ekstra nizko porabo vode, ker ne izpere dovolj.

Točno to! Jaz večinoma dajem dodatno izpiranje ali višji nivo vode.
Imam gorenje in mi je prav prišla 5letna garancija, na zamenjani del dajo ponovno garancijo.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.3.2011 10:51:00   
Zamima

user posted image user posted image user posted image Pralni stroj. Naj mu dobro služi! Meni je kar 12 let. Zdaj pa moram kupit novega. Jasno, da je presneto zadevo pobralo danes, ko imam vsaj 5 žeht za oprat. Glede na to, da že 12 let nisem kupovala pralnega stroja, se mi tudi sanja ne kaj naj kupim. Sem že prebrskala druge teme, teste... in imam samo eno vprašanje: Kaj je fajn da stroj ima (katere funkcije, programi)? Moj stari je bil seveda precej oskubljen.

A, daj ga srat! Nam tudi, VČERAJ user posted image user posted image user posted image . Danes dobimo nadomestnega, potem pa v lov za novim, nimaš kaj, tudi jaz imam celo kopalnico cunj, ki čakajo, da se jih opere user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.3.2011 0:17:59   
superstar7
Hahah jst pa gledam kakšen hudič kaj uzel?user posted image user posted image Nam tudi in zdej mormo ročno vodo not nalivat s tušem user posted image pa še 2 leti nima revež bomo kr v garancijo dal. Aja pa ni vodni kamen sm preverla.user posted image

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.
Charles Caleb Colton

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

forum
Lelly28 RR

ali rade sodelujete v forumih?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!