Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.3.2011 22:26:21
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.3.2011 22:26:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja saj vem...ampak jaz ji ne bi dala ven Saj nisem nič predlagala. Za to so Z. Sam pri meni se je pol res poznalo. Aja pa ospena živega ne prenesem. Ko sem bila že dost velika je mama sama Z prosla za tablete ker sirupa nisem mogla povohat več, kaj šele po grlu spravit dol. Je bil take roza barve te. Ufff. Kuj spajtla me. Jaz pa še alergijo na Ospen,šezdaj imam v kartoteki napisano.Edini AB,ki ga ne prenesem. jaz pa ne smem primotrena in vse, kar ima podobno sestavo in ratafer..za kri
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.3.2011 22:27:36
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa do zdaj HB nobenih težav z zdravili. No razen KT.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.3.2011 22:29:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem še brat,pa aji-aji! Za ju3 velja,ne? Saraya,tebe najbrž ne bno? Te ne bom zraven nosla. Nočko,pičim jaz! ne žal....zdaj še to... pa učit se moram imam v sredo najtežji izpit...kar jih je tukaj ......takoj ko bom kaj fraj.....pa ti javim, da prideš na kofe
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.3.2011 22:30:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa do zdaj HB nobenih težav z zdravili. No razen KT. aj akt...eh to pa pri meni tak poglavje za sebe
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.3.2011 22:31:37
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud grem spat... nočka
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.3.2011 22:35:54
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.3.2011 22:56:31
|
|
|
|
ly117
|
Mene že tudi pojstla kliče. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.3.2011 23:05:48
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer, končno pridem, pa že vse spite. Saj prav tak, jaz bi tudi, če bi se mi dalo. Hvala vsem za čestitke. Fajn se imejte na kavi, pa ne šinfajte preveč. Pa paaaaaaa . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 7:56:38
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Klasika, L v vrtcu jaz pa jutranja kava.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 8:45:10
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi že vse spokala na svoja mesta,zaj pa se grem jaz porihtat,pa upam da mi bo zneslo še kaj pojest,preden šibamo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 8:46:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem še brat,pa aji-aji! Za ju3 velja,ne? Saraya,tebe najbrž ne bno? Te ne bom zraven nosla. Nočko,pičim jaz! ne žal....zdaj še to... pa učit se moram imam v sredo najtežji izpit...kar jih je tukaj ......takoj ko bom kaj fraj.....pa ti javim, da prideš na kofe Ok,važi.Saj se ne mudi,da ne boš mislila.Samo vprašala sem,da vem,če vzamem zraven al doma pustim.Ti pa se le uči,da bo 10-ka padla!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 13:51:48
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Najedla,čakam,da grem po otroke.Babike,blo je fajn,še več takih kavic.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 17:55:52
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Malo da vas pozdravim....zunaj sonček, jaz pa notri se po malem učim matematiko. Mičkene pri babici...A je padla vročina, zjutraj imela 37, 6...sta šla k zdravniku in dobila ospen....zdaj nima več vročine, vendar mora bit na izi, pa ne ven hodit ta teden da angina mine Mojega sem imela še doma danes...pol tak jasno da isem kaj dost naredila...ma ko se noče nikamor spokat ko se učim......zdaj sem ga končno k frizeru nagnala , pa po otroke Ly...tebe sem zjutraj pri bolnici vidla, ste se verjetno babnce na kofe peljale .....smo se mimo vas peljali grem sedaj nadaljevanko pogledat, pa v banjo, potem pa tak spet gužva doma
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 17:58:29
|
|
|
|
rina22
|
dan eno vprašanje.. če otroku teče z noska (malo), je lahko cepljen ali ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 18:02:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan eno vprašanje.. če otroku teče z noska (malo), je lahko cepljen ali ne? našega niso cepili, ko je bil prehlajen in brez vročine. so nam prestavili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 18:12:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan eno vprašanje.. če otroku teče z noska (malo), je lahko cepljen ali ne? našega niso cepili, ko je bil prehlajen in brez vročine. so nam prestavili. pol pa tak najbolje,da kar pokličem, naj prestavijo datum pa že tak smo dolgo čakali.. eh
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 18:50:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...tebe sem zjutraj pri bolnici vidla, ste se verjetno babnce na kofe peljale .....smo se mimo vas peljali Možno.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 18:56:48
|
|
|
|
ly117
|
Na kavi uživala. Malo pred pol3 sem šla po L in nato po ateja. Na poti domav pa nama je avto zakuhal. Brezveze vglavnem.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 20:17:52
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Bili zunaj po vrtcu do 5-h,šli na silo noter,ker pač morajo zunaj na mestu stat ....eh,brez veze vglavnem.Nabrala sem si malo regrada,pa sem malo prej jedla solato.zaj pa moram it mami noge porihtat.Aja,pa Saš si je maloprej ustnico presekal,kak ne vem,pa oba zraven njega bla,pa nobeden ni vido,kak mu je ratalo,samo zružlo je naenkrat,mali pa v jok. Vglavnem,pridem pol nazaj,ko mamo porihtam.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 20:43:12
|
|
|
|
majakla
|
Dober večer Kavica pasala, je ne, ste se kaj sončkale?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 20:55:24
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Avto popravljen ( upam vsaj ) Imeli smo še imeli krajši obisk. Zdaj pa grem dat otroka spat pa pridem nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 20:56:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober večer Kavica pasala, je ne, ste se kaj sončkale? Je ja in seveda.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 21:03:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober večer Kavica pasala, je ne, ste se kaj sončkale? Je ja in seveda. je blo že prav vroče in res je pasalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 29.3.2011 21:05:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober večer Kavica pasala, je ne, ste se kaj sončkale? Je ja in seveda. je blo že prav vroče in res je pasalo Si kar predstavljam, mater sem vam fauš.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?