metuljcek321
|
dež - skakanje po blatnih lužah - opala ... in še dežnik tko rada sabo vzame, da je joj prejoj - že če je ena kapljica, ga zjutraj nese v vrtec, odpre za tistih par metrov do vhoda, ... top pesmica je pa Jaz, pa ti, pa židana marela ... igrice/zabava za notri: - skrb za punčko Marto, preoblačenje, hranjenje, previjanje, vožnja z vozičkom, ........ - lepljenje Jungle Manije - je 200 slikc (manjka ji jih pod 10 za njen album ), vsak dan jih okol 10 pripopa, tko da it'll take some time - v Kiku sem nabavla flentne nalepkice z različnimi motivi (sadje, rožice, živalice - take mini nalepkice) & jih potem poljubno lepi v svoj zvezek in si zmišljuje zgodbice - branje knjigic, pripovedovanje pravljic - Jon, Pepa, Nodi ter filmčki iz vrtca - ravno danes sem dobila USB nazaj s februarskim filmom o njihovih dogodivščinah - prelepo! - lovljenje, skrivanje, poganjalček & like-a-bike tudi po stanovanju dobr šibata - trgovina/blagajničarka & nakupovalka (ali naj napišem kupka maybe? - ženska oblika od "kupec") - legice (stolpi so zelo in) - igranje na plastik-fantastik kitaro & prepevanje - ples (bolj vrtenje in mahanje sem in tja, a zelo uživa in ponavlja) - telovadba na tepihu in na kavču - raznorazne raztegovalne/skakalne/dinamične vaje, skrivanje okrasnih blazin ZA kavč in podobne vragolije - kuhanje, peka, pospravljanje skupaj z mano - na svoj način seveda, a prisrčno - risanje po riši-briši tabli, v zvezek, barvanje (ampak nima nobenega feelinga še whatsoever - vse mimo - ojej, ojej) ... ful rada tud šili, pa potem šolček prazni - angleške urice (tega še nisva izvajali, se pa super sliši, a ne?) Ste vidle akcijo v Hoferju - supergice - od danes naprej - naša dva sta šla glih danes v šoping & sta dobila zadnje št. 25 - taki pisani so: rdeče-modro-beli - prav kjut. Almera - mi pošlješ itinerarij, da vidim, kam vas bo vodila pot? Če me spomin ne vara, boste šli malce bolj severno kot smo šli katrat mi, kajne? Universal Studios v LA-ju? San Francisco? Tombstone? Grand Canyon? Hoover Dam? White Sands? Narodne parke imate katere začrtane? Si si pomagala s programi agencij? Ker gresta z otroki, bo sigurno tudi kaj destinacij, k bojo bolj njima pisane na kožo - kaj si izbrala? Kdaj točno pičite čez lužo? Julči, kdo vohlja za tabo? Shit, no! A se da tale forum dat na kakšno bolj zasebno raven al kaj? Kdo ve, kolk ljudi pa mene bere - he, he (grenak nasmešek ).