|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
25.3.2011 10:49:14   
manna
mini, no vidiš, pri nas pa taka imena ki si jih naštela, ne pridejo v poštev. Pa sej ne da niso lepa, všeč so mi, samo ..nekako sem pristaš imen, ki so že dalj časa prisotna, in so slovenska. Recimo, nekdo bi mogoče rekel, da je v današnjih "globalnih" časih neumno dati tako ime, ki ga tujec ne zna izgovorit, ampak meni je pa ravno to všeč, morda zveni čudno. Všeč  mi je, da ima Manca tako ime, ki se nikjer drugje po svetu ne pojavi, samo v naši prelepi Sloveniji, niti na Hrvaškem ne in ostalih sosedih.. Ravno zato nisem izbrala Lina, Julija, Laura.. čeprav so mi recimo ful všeč.
Aja, ko smo pa že pri "čudnih", poznam ene ki imajo fantka in punčko in sta Lea in Leo.  ??! Al pa tale tvoja ki ima Maj-a in Gaj-a je meni tud kar neki no..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 226
25.3.2011 10:51:07   
mini86
Al pa tale tvoja ki ima Maj-a in Gaj-a je meni tud kar neki no..

men so te "izvirne" kombinacije katastrofa..

aja pa še tale..vale..ta ime mi je bil tud zlooo všeč ko sem bila noseča..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 227
25.3.2011 11:03:09   
Tira
user posted image  Manna za parček. Meni je najbolj všeč Svit od naštetega.

No, pa je prišel tkoo lep datum, jz pa še kr čakam doma. Se nič ne dogaja. Pismo, nazadnje mi bodo morali še sprožit tale porod user posted image  Res sem si želela rodit na današnji datum. No, ampak sej imam še čas, ane user posted image

Drugače je pa za nami katastrofalna noč... M se je od 24h do 1.30 samo drl, pomoje še sam ne ve zakaj... ne bi ležal, ne bi spal, nič... Me je ratalo prav strah, kako bo, ko bo še dojenček user posted image  Katastrofa! Nisva pa hotela popustit in ga dat k nama v posteljo, ker potem bi bili spet na istem kot pred meseci. Pa še to vprašanje, če bi zaleglo. Upam, da je bila tale noč izjema user posted image

Kolk je lep sonček... grem na eno kavico user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 228
25.3.2011 11:31:24   
bačko
Mini jaz sem skuhala zelenjavno juho in puding.Smo bile malo vzunaj zdajle punci malicata potem pa spat.
Meni je ime Filip všeč.Drugače pa so mi bolj všeč taka imena kot jih je napisala Mini.
Tira saj bo kmalu! Drži se!user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 229
25.3.2011 11:31:25   
dreamhorse
ooo, jaz sem ravnokar zmazala hamburger, moj gre tudi nekam jest, ko gre potem na motor, tako da kuham danes samo za malecko.. Ne vem pa še kaj...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 230
25.3.2011 11:34:26   
dreamhorse
Tira, še malo pa bo..... za današnji datum imaš pa še malo časa, tako da.... morda pa bo...
Držim pesti... Pojdi na en doooooolgi sprehod, to baje pomaga... Pa tuširanje s toplo vodo tudi....

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 231
25.3.2011 11:42:33   
dreamhorse
No včeraj sem šla iskat nahrbtnik za Žano in kaj si je izbrala... Čist paf je bila...

http://images.baby-center.si/01/0055/0002/imgArticle_213206.gif

Tele punčke.. Pa ji nisem nič teh reči kupovala... Ampak zadnje čase iz vrtca samo še Hello Kitty govori...

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 25.3.2011 11:44:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 232
25.3.2011 11:43:41   
bačko
Lep nahrbtnik!Naša Žana bi ga tudi bila vesela.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 233
25.3.2011 11:45:06   
dreamhorse
Ma saj je lep, bolj sem gledala na to, da je velik, in da spravim noter nekaj reči.. Drugače mi pa dajajo nekaj njenih stvari v vrečke, ker je tisti prejšnji bil premali.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 234
25.3.2011 11:52:44   
manna
Tira, sam še malo, pa bo. Kaj pa je vašemu tamalčku? Mogoče je pod stresom ker bo kmalu veliki bratec?user posted image Drugač pa  za pospešit porod:
- se ful naješ, potem greš hodit po stopnicah gor in dol
- si narediš kopel, ne prevročo!
- piješ čaj iz malinovih listov
- sexaš

Neposredna povezava do sporočila: 235
25.3.2011 11:57:00   
dreamhorse
In definitivno ne smeš več pit kakršnega koli magnezija... Ampak to verjetno tako in tako veš.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 236
25.3.2011 12:09:00   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Ksaver

kaaaaj..prvič slišim

ma pa kolegica fantka z imenom kian..

Ena je pa špricala slovenščinouser posted image user posted image user posted image
http://sl.wikipedia.org/wiki/Franc_Ksaver_Me%C5%A1ko

Meni pa so všeč kombinacije npr.
Ksaver = Xavier (po fra.)
Gregor = Gregoire
Gašper = Gaspar
Anoton = Antoine
Tako da lahko enemu tujcu poveš, kako je ime tvojemu otroku in ker pojma nima kaj je to, poveš še po njihovo. In francoščina je meni zelooo romantičen jezik.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 237
25.3.2011 12:32:53   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Ksaver

kaaaaj..prvič slišim

Ena je pa špricala slovenščinouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image še zdej ne vem gdo je touser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 238
25.3.2011 12:34:52   
mini86
evo kolerabica že diši..mmmmm

a je pr vs tud začel že pihat..kr neki no..

no midva sva rožice za mamice in babice že končala..pride prav simpatičnouser posted image

mogla bi se učit pa raj kle gor bluzim..baaaaaa..je že tko namenjeno aneuser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
25.3.2011 12:40:52   
mini86
jutr gremo se pa spet furat z busom..šli bomo spet na tržnico ampak tokrat verjetno samo v btc..no ja mal se bomo pa vseeno peljali..

sam itak se ne da primerjat cen v trgovini al pa na tržnici..
sm kupla zanč rečmo špinačo-sveži in je bla 1/4kg 2€..groza..
no pol sm pa kupla dva velika rumena korenja, pa pol kile čebule pa sem dala 1,50€..no pa si rečeš..sj to pa niti ni tok..pol pa spet pomislš da je pa rečmo v štacuni kg čebule cca. 0,80€user posted image user posted image

mi je pa rečmo zelo všeč odnos prodajalk-kako nj rečem tak domač, kmečki..no ta ženica k sm pr njej kupla korenje in čebulo je pol tamaumu tm strgala en oranžen korenček in mu ga dala in ga je glodu..js ful vesela..moj pa prav-nč bat itak si ga plačalauser posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 240
25.3.2011 12:52:50   
dreamhorse

Ksaver

kaaaaj..prvič slišim

Te sem pa jaz tudi špricala, ko ne vem kdo je to...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 241
25.3.2011 14:11:42   
bačko
Mini jaz sem vsako soboto hodila na tržnico v center po zelenjavo in sadje.Res da je malo dražje samo mi je ravno všeč ta odnos prodajalk.Tak pristen in kmečki.Zdaj ko pa sem na Igu pa sem šla mogoče ene trikrat na trg v Ljubljano.Zdaj ko bo bolj lepo bomo verjetno šli v Jarše in tam pustili potem pa z avtobusom v center.Žana obožuje avtobuse.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 242
25.3.2011 23:17:21   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Haaj,

najprej bjondi zate vprašanje, kaj je možno, da ti posredujem te podatke na ZS ali osebni mail, ker jst bi pa res želela, da mi to izračunaš...
Se zadnje čase tok na bad počutim, sploh nimam motivacije, samozavest na totalni -nuli, skoraj nič več me ne spravi v dobro voljo, sej vem, služba me mori, sam po drugi strani so pa tam prav vsi do mene ZELO prijazni in me skušajo vzpodbujat, mi pomagat, res so dober kolektiv, sam delo ni zame, za kaj drugega pa nimam več samozavesti, sem bila zadnjič na 2 razgovorih in kr neki oklevam pa iščem izgovor...bi se mogla sprijaznit, a sem sposobna za kaj več, al pa bit tiho in delat v proizvodnji...ma ne vem, sem čist pobita in to slabo vpliva name in na prav vse okoli mene...no danes sem imela namen na jogo smeha, pa spet ni šlo...a lahk kaj svetuješ...

Lino žal te bom morala razočarati glede izračuna energetske numere po ZS ali emajlu...zadeva je taka ,da je priporočljivo da se vidimo in da se zadeva pove ,da se jo obrazloži zakaj imaš ti nekje neko blokado ,seveda ti povem kako jo lahko presežeš in kje so tvoji potenciali...če ti to napišem po emailu se lahko zatakneš ob najbolj neprimerno besedico ,in si rečeš ah a bi šlo lahko še slabše...odkrivanje tvojih blokad in potencialov iz tvojih osebnih podatkov temelji na tem...da ti je povedano in predstavljeno in da ti kreneš ali naprej ali pa ostaneš tukaj kjer si...se pravi je zelo težko povedat to preko mejla...oz. preko mejla mi ni problem dajat podporo,če sva bile enkrat poprej že skupaj ...probam pa vsekakor dajat med posti,ki jih pišemo neko podporo puncam...to ni problem...ampak za sam izračun pa zaenkrat ne gre preko emaila...

Drugače pa ti dam lahko podporo tukaj za kar si pisala zgoraj...
Zakaj nimaš motivacije si že sama napisala in če bi še enkrat prebrala svoj post bi našla odgovor...ta trenutek je tvoja blokada služba...iskala si jo ,želela si pridt do financ in jo dobila...sicer nisi dobila tisto kar bi si ta trenutek želela,vendar si dobila za tisti trenutek takrat ,ko si jo nujno potrebovala točno tisto kar si iskala...dobila si job ,finance in občutek neke samozavesti ,da se nisi počutila ob partnerju na nek način odrinjeno,ponižano...in glede na to,da imaš ob sebi dober kolektiv naj ti bo vzpodbuda za naprej v smislu da se zaveš tega ,da imaš podporo in da se spraviš k sebi ,da ta trenutek nehaš razmišljat o negativi,depresivi in vse kar vodi v slabe rezultate...kaj si lahko želiš več kot to da te nekdo podpira,naj bo partner naj bodo sodelavci...odpri ta trenutek oči in si daj cilj da greš na boljši tebi bolj prijazen in finančno bolj dosegljiv cilj...dokler ne boš prepoznala tega da si sposobna boš ostala tukaj kjer si...ko pa se boš odločila narediti staremu konec boš šla na višje nivoje...nivoje ,ki si jih želiš in ki ti pripadajo...ne išči izgovorov in ne oklevaj, zdaj ,ta trenutek...zakaj pa si se odločila za razgovore...vrjetno ne za hec...si na neki meji ,ki ne veš kaj bi...bi pa rada imela v rokah nekaj boljšega, kajne...prepoznaj to ,da želiš imeti fenomenalne rezultate ,zato stremi k temu in ne oklevaj...gre samo zate in samo od tebe bo odvisno kako boš prišla in če boš prišla do cilja...danes ko tole bereš ,sprejmi post,ki ti je namenjen in upam da se bo še katera našla v tem postu,zato je super da si delila svoje občutke tudi z drugimi puncami... in pojdi naprej...pusti vse depresivno zatežene ,brezvoljne in negativne občutke zadaj ali pa jih vrži stran od sebe ali pa spusti balon kjer bodo vsi ti nagravžni občutki...in ko ga boš spustila ...boš dala prostor novim zmagam ,ki te že čakajo...in ne pozabi da bo samo od tebe odvisno kako hitro boš prišla do novega cilja...tako da cilj imaš ,to je trenutno boljši job ...ne pozabi na pozitivo...in dobila boš tisto za kar si sposobna in kar si želiš...lp

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 243
25.3.2011 23:17:35   
bjondi
manna-user posted image  za pubeca ...je imel zgleda tvoj več energije ko ste ga delali...Jakob in Lovro user posted image ...

smrketa -user posted image  za  user posted image ...

bačko-sem mislila da si sobo malala ko te ni bilo user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 244
25.3.2011 23:17:49   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Ksaver

kaaaaj..prvič slišim

Te sem pa jaz tudi špricala, ko ne vem kdo je to...

user posted image  tud jaz ne...a je premal 5 stopnja izobrazbe al kaj user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 245
25.3.2011 23:25:17   
bjondi
Aja pa Lino in Lenika oprostita za čakanje na odgovor,lenika ti ga imaš v prvem delu,ni pa narobe če si prebereš cel post in se mogoče tudi ti kje najdeš...

materinski dan-so pri našem žigcu najprej tavelike pol kilske lončke od repe ali zelja -pvc premazali z mekolom in ga ovili v papir in pobarvali...notri pa so posadili trobentice in zvonček...in pol rečem ja kako lepo pa zvonček je tudi...žigec pa pravi din-don user posted image ...so modeli...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 25.3.2011 23:37:46 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 246
25.3.2011 23:37:05   
bjondi
bolezni-velikokrat sem že pisala o tem ,da je super fino fajn ,če čim manj razmišljamo o boleznih ,ki se nas ali se dotaknejo naših malčkov...super je da delite poste med nas in da si pomagamo...seveda če pa je naš malček ob tem najbolj prizadet pa naredimo vse da bi čim prej vse minilo...pomagam lahko samo na ta način ,da probajte čim manj razmišljat-kar je težko sploh če gre za našega otroka...in da mu ne dajete negativnih sporočil ala bošček,revček,a spet,pa že drugi dan ,pa kaj je bilo včeraj ,mogoče bo pa še jutri pa pojutrišnjem...to je vse nagativa,ki vpliva na našo podzavest in direktno na podzavest naših bližnjih...ko in če pride do prvih znakov se najprej umirite in na list papirja napišite na veliko prehlad in mu poiščite pozitiven par...ni prehlajen...manj kot boste ugotavljale kaj bo naslednja faza prej bo zadeva mimo...večjim številom ljudem ,ki boste z njimi delili bolezenske simptome več negativnih sporočil bo padlo na vašega malčka... katera babica pa nebi dodala bošček,revček a naš pišek miš...več kot boste našle negativnim parom pozitiven par ...prej boste šli čez bolezen in prej bo vaš otrok zdrav...pa da ne bo pomote tudi mi smo bili že kdaj doma...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 247
26.3.2011 8:43:08   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

manna-user posted image  za pubeca ...je imel zgleda tvoj več energije ko ste ga delali...Jakob in Lovro user posted image ...

smrketa -user posted image  za  user posted image ...

bačko-sem mislila da si sobo malala ko te ni bilo user posted image ...

Ne nisem malala.Bomo šele maja malali.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 248
26.3.2011 17:34:39   
mini86
bjondi..ja glede bolezni imaš prav nič ne rečem..ampak šele ko so me v vrtcu opozorili na to da je 2x driskal in ko je zvečer bruhal sem šele mal pomislila in ugotovila da u bistvu to traja že en teden..čez dan je bil ok in ga res nisem nič spominjala na to ker med igro in takim sončkom sem tudi jaz pozabila na touser posted image
ko je pa pritekel k meni in stokal sem pa ga uprašala kje te buba in je pokazal na trebuh, sva mal pomasirala pa smo šli na prej..skratka..
včeraj pa kot bi odrezal..in pri meni in pri njemu..tud apetit se mu je povrnil..no čeorav danes ni skoraj nič jedel popoldan ampak smo premagal to drisko in upam da ne pride več k nam-oblubim da ne mislim več na touser posted image

bjondi-komi čakam da se dobive na kaviuser posted image

bačko-matr sam ti pa tole malanje že res vlečeš..upam da ti nau nov izgovor lep sončekuser posted image želim ti da čimprej uspete pobarvat..se bote prec vsi bolš počutl k bo ena mala "sprememba"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 249
26.3.2011 22:05:28   
lenika
Bjondi, hvala za odgovor. Sem prebrala celega. Saj jaz mislim, da pri meni zaenkrat vse štima, samo sem hotela tako iz firbca.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?