ninčy
|
Dobro jutro! Spet sem zgodnja, vem. Ma se vrtimo v začaranem krogu zvečer zgodaj spat, zjutraj zgodaj auf, cel dan akcija in posledično ob 9h že ttudi jaz padem, pol pa ob 5h gledam k čuk. Fantje na srečo še spijo! Upam, da bo kaj bolje, ko se ura premakne naslednji vikend. No, pri babi smo se imeli luštno, v petek zvečer sva celo lahko šla skupaj proslavljat . Po letu in pol . Domov smo šli v soboto zvečer (kaj češ, če doma vse počaka ). Pa bi bilo verjetno varneje, če bi še ostali pri babi - sta naju namreč zaprla na balkon. skuhalaa sva si kavo in ker je bil sonček, sva šla na balkon (tako ju imava vsaj na očeh). No, ob balkonskih vratih imamo nizek in širok radiator, na katerega splezata, in Žan je zagrabil kljuko in jo potegnil. In pol stojiš na balkonu, 5 cm od otroka, ga gledaš in samo upaš, da ne bo kam padel, storiti pa ne moreš nič. Na vhodnih vratih v stanovanje pa bunka ... K sreči je imel moj telefon pri sebi in sva klicala teto, da je priletela in naju rešila. Ma je bilo adrenalinsko, ni kej. Zdej smo kljuko obrnili kontra, zgleda pa, da jih bo treba še na navadnih vratih. Zdej sta namreč pogruntala, da če ajmarček pristavita k vratom in stopita nanj, lahko primeta kljuko in odpreta vrata.. Ma svašta, res! pika, držim pesti, da bodo norice v čim blažji obliki. almk, verjemi, vem, kako ti je. Jaz se grem velikokrat v službo spočit . Na srečo tudi pri meni ne komplicirajo zaradi bolniške, ma fajn pa ni ... Držim pesti, da se vam ta teden izide in da boš mirna šla na zaslušene mini počitnice! Škornje sem jaz iskala v deichmanu, pa niso imeli številke, tako sem jih vzela v pikapolonici (kjer so glih še enkrat dražji). Sam v pikapolonici imajo pa butaste številke - 20/21 jima je premajhno, 22/23 pa preveliko. No, ampak sem potem nagruntala, da ko jima hlače notri zabašem, fiksiram nogo in so jima še kar ok. Bodo očitno še za jesen . lara, smrkanje sodi zraven. Dokler ni kaj hujšega ... Punce, DANES SE ZaČENJA POMLAD!