*goldfish*
|
Sploh se ne mislim poglabljat v to...ker vsega ozadja ne veste. In dotični, ki zdaj pljuvate po meni, da ne dam otroka k očetu, ker mislim da je slab in da ni dober oče...Sem mar to napisala? Nisem. Dejstva, da se je otrok zastrupil s konzervansi, da otrok od njega prihaja utrujen, zanemarjen, bolan... da ga je pozabil v vrtcu, da ga spotika, da pada, da mi reče, da malega ne smem poljubljati na lička, da ga ne smem objemati, ker se potem z vsemi objema, ...pa kažejo na odnos do njega. Da oče izjavi....da jaz ne rabim preživnine, ker mam avto, ki ga žuli, ker mam solidno službo, ker imam kje živeti, ker sem se pobrala gor....ker je pričakoval, da bom po kolenih plazila za njim in ga prosila naj me vzame nazaj....ker nikoli ni pričakoval da bom to, kar sem zdaj.....ker mi še danes po 3 letih meče v oči...da mi je dal vse (finančno mi res ni nič primankovalo), ostalo pa niti pojma nima kaj pomeni (ljubezen, spoštovanje, razumevanje...), pa sem vseeno odšla Upam, da si zdaj vsaj malo ustvariš sliko....zakaj je takšen kot je. Ampak... za mene je še vedno oče. In to naj bo. Mene ne moti, da spi pri babici. Ker če bi mene ona motila, je jaz ne bi prosila za pomoč pri varstvu. Jaz vem, da sem za večina kriva sama. Ker si takrat, ko smo stike urejali, niti nisem predstavljala, kako bo to potekalo, nisem imela pomoči socialne delavke...nihče mi ni takrat pomagal z nasveti. Zdaj pa vidim, pa tudi šola zahteva, da so stiki urejeni po nekem urniku. Da otrok ve...ne pa da izve zadnje momente Ne morem vzpovstaviti nekega reda, če je 2 tedna pri meni pol pa gre za teden dni k njemu, med nama ni nobene komunikacije....on ima svojo vzgojo in jaz svojo....če ga prosim karkoli, pa mi itak zagode (če prosim, da ga pripelje ob 7 uri, ga itak pripelje ob pol 9, če mi on napiše po kosilu pridem ponj...je to ob pol 4) lp
< Sporočilo je popravil mana_t -- 19.3.2011 22:17:09 >