|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
15.3.2011 8:41:36   
ninčy
Hej, hej!

Tudi jaz spet težko najdem čas, da kaj napišem. No, danes sem si ga vzela v službi, ko ravno malo kasneje začenjam s poukom.
Pri nas vse po starem - zdravi, spimo, predvsem pa trmarimo, kar me še posebej spravlja ob živce. Na srečo se je prejšnji teden vreme izboljšalo, tako da smo bili veliko zunaj, ta teden pa je vsaj toplo. Včeraj sem jima kupila gumijaste škornje, da ne bosta vsa zapacana, ko gredo v vrtcu na sprehod in itak vsi najraje po lužah skačejo. Ma kaj je hujšega kot nove "čevlje" obuti user posted image . Sta se pa končno naučila piti po slamici in smo lahko ukinili flaške za čaj, zdaj jih imamo samo še za mleko. Tudi večerne obroke smo spremenili - zdaj je večerja malo kasneje in potem doita samo kakšen dcl mleka za spanje in priznam, da je od takrat veliko bolje.

Almk, ko sem prebrala tvoj post, sem podoživela naš december. Smiliš se mi, mislim nate. Zdrži! user posted image
Lara, upam, da se čim prej navadite na vrtec!
Pika, faca je tvoja mala.
Senčka, lepo da si se oglasila. Ob prebiranju razumevanja s psom sem se kar nasmejala. Pri nas podobno.
Barbk, fajn za mami. Tudi pri nas je vse zvezano, polimano, skrivamo predmete, ker je vsak primeren za plezanje ...

Toliko mi je uspelo danes. Zdaj bo pa zvonilo ...
Se beremo!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
16.3.2011 8:09:02   
Belen
no punce,še js powem dva stavka,kr enostavno nimam časa-niti v službi user posted image

no moji hailanderji (N&L) sta po dolgem času tudi zboleli.....
Lija je zakuhala w nedeljo,ampak dans je že kul....mela CRP povišan, druzga nič,pa nosek zamašen.... Danes je pa zakuhala Naša-prišlo po LIJi ampak bomo widli kaj bo.....
je rekla P,da končno nas mal vidi,da mi smo super zdrave, da nekaj pa ja morejo prebolet? user posted image  user posted image user posted image

almk.... user posted image user posted image user posted image

šibam,ki mam gužwo w službi.... mož doma čuwa zjutraj otroke,js popoldan...ahhhhh

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
16.3.2011 10:01:15   
pikatara
Moja revica že 12 dni ni kakala, revica sploh noče kakat, zadružuje. Že mesec dni je na odvajalih, ima že odraslo dozo pa nič. Danes sem imela dosti naše pediatrinje, ki mi skoz govori naj dozo odvajal povečam, sem poklicala na PEk na gastro in se zmenila, da jo pripeljem pokazat. naša pediatrinja mi je rekla, da še ni kdaj klistirja delala. Nič šibam je že gužva. POzdravček vsem, ter seveda kup pikapok bolančkom.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
16.3.2011 11:15:55   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Moja revica že 12 dni ni kakala, revica sploh noče kakat, zadružuje. Že mesec dni je na odvajalih, ima že odraslo dozo pa nič. Danes sem imela dosti naše pediatrinje, ki mi skoz govori naj dozo odvajal povečam, sem poklicala na PEk na gastro in se zmenila, da jo pripeljem pokazat. naša pediatrinja mi je rekla, da še ni kdaj klistirja delala. Nič šibam je že gužva. POzdravček vsem, ter seveda kup pikapok bolančkom.

O revčka mala... Daj zamenjaj tole P. user posted image  Tolk odvajal ne odpravlja vzroka za zaprtje.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
16.3.2011 17:57:33   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

ojoj, pika, pa kaj ne poveš??user posted image  daj poročaj, kako sta opravile, en kup pikapok
sem pršla samo, da se ti zahalim za supergice; lepe kot si rekla, super ji stojijo, so ji glih prav. Jeseni je že mela ene take geox - osemnajstko. In ja, za fensi izlete bojo krasne, HVALAA!!

belen, pikapoke tudi na obalo
letiiiim, kissuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
16.3.2011 18:08:16   
Barbk
Pika mislim na vas in na malp princesko. user posted image  Javi kako boste opravili, prosim.
Belen user posted image  tudi vam!
Ninčy si me potolažla, da ni samo pri nas vse poliman itd. Kako bo v novem stanovanju...upam na najboljš -beri nič polimanga, zvezanga...user posted image
Šibam...Brina kriči, tuli...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.3.2011 18:08:47   
Barbk
Aja...
Pozdravčka vsem...user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.3.2011 20:10:49   
blanč
Zdravo lubike.
Mi smo fajn, zaenkrat zdravi, pomalem sitni... Oba že malo govorita, kar pa ne znata povedat pa kažeta in brundata:) Z Bernardkom smo bili na kliničnem na psihološkem pregledu in opavil ga je s čisto 10, tako, da nam ni več treba, razen v primeru, da se pojavijo kakšne težave in en pregled pred šolo (kje je še touser posted image ).
konec meseca imamo še nevrologa, potem pa upam, da se dokončno znebimo bele Ljubljaneuser posted image user posted image ... Izvidi kažejo eno, bernardek pa preseneča v drugo stran!
Pripravljamo se na vpis v vrtec in upamo, da ga bomo dobili. Danes sta dobila prve dežne škornčke in sta hodila, kot bi imela na nogah pancarjeuser posted image , upam, da se jih navadita, ker so luže zelo privlačne in v vsako je treba takoj porinit roko in za njo še nogo in po možnosti na koncu še rit...
Mama blanč pridno hodi na telovadbo 2-3x na teden in sem crknjena do amena, ampak se ne damuser posted image user posted image Rada bi dala kakšno kilco do poletja dol ampak zaenkrat je to le utopijauser posted image (utopija je tudi Barbkin recept za  hujšanje)sicer se pa poletja niti ne veselim, ker moj vitiligo veselo širi svoje fleke in nevem kako bo ampak nekako že...
Pika upam, da ste problem s kakanjem že rešili. Kar se pa klistirja tiče bi pa lahko probala tudi sama doma... V lekarni dobiš vse in mogoče bi tamali res pomagalo, ker,če se ji je naredil zamašek, potem odvajala res bolj slabo pomagajo, mogoče edino svečka...
Belen user posted image user posted image za tvoja dva mala bolančka.
Shadow, lepo, da malo iz e-bay in FB priletiš še na dvojčkeuser posted image Pri nas tudi pes ni najbolj navdušen nad izlivi ljubezni od tamalih dveh tako, da se previdno drži nekje obstraniuser posted image
Lara, barbk, mismis,noki,hedi,almk,ewelinx,barbk,ninčy... HELOUUUUUUUUUUUUuser posted image VSE PO VRSTIuser posted image
Na koncu pa še PODGANCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kje si??? Javi se kaj. Pokliči, piši, karkoli samo javi se in povej kaj lepega..
Malo našega slovarja
Duda: B-mimi
         L-cuca
Larica pa pove že en cel stavek. "Ki je mami?" in to ponavlja do onemoglosti, Bernardek pa" mami nini" in tako žalostno zraven gleda in z rokicami kaže nini, da babica kar mal jokat začne in kličejo mamico v službo, da me mal polubčkat apol sta pa spet ok in seveda pozaibta, da mami sploh obstajauser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
16.3.2011 21:28:39   
buši2
Dober večer! Se me še spomnite?
Na hitro se vam javim in obljubim, da pa od zdaj naprej pridem malo večkrat naokrog, prav?
Mi smo načeloma fajn, razen tega, da smo od septembra (beri vrtec) več ali manj bolančkani. Nič posebnega, a ravno toliko, da sta morale biti doma na vsakih 14 dni ali manj. Vmes je še Alja dobila očala, obiskali smo 3x infekcijsko, dobili infuzijo, alergijo na antibiotik,......
Drugače govorimo kot strgan dohtar, cele stavke in pojemo pesmice (mi je že zmanjkalo repertuarja, bom morala po pesmarico). Navihane za znoret, plezata vsepovsod, ne hodimo - tečemo,...
Ker sem bila stalno v gužvi (službi) vas tudi preberem bolj na pol. Mi je žal, sem verjetno kar veliko zamudila.user posted image  Je neprespanost in utrujenost naredila svojeuser posted image .
Zaenkrat lepe pozdravčke in se beremo! Lahko noč!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
17.3.2011 9:40:28   
pikatara
No mala preživela, sploh ni bilo hudega in je spet nagajiva in igriva. Še dobro, da so na PEK sestre tolk preveč prijazne, da jih še skregat ne moreš ker vse tako traja. 3 ure in pol sva čakale na sobo, da so jo sploh lahko sklicistirali, ker mora pol še dve uri ležat. No potem smo pa še 2 uri čakali na zdravnika in odpustnico. VSe je trajalo 7 ur. Usrala se mala ko krava. Imamo pa tako ali tako drugo sredo pregled na gastro in bodo kaj več povedali. Blanči set za klistiranje že imamo doma, sva ji že enkrat probala, pa ni šlo kajd osti ven. Sem včeraj videla kako je to najlažje naredit. Nje se ne naredi zamašek, ampak v sebi zadržuje ker jo je pred odvajali tako bolelo, ker je same trde kepe kakala. Sem ji dala dve svečki, pa ni nič šlo. Smrklca mala, je v bolnici rekla, da bi šla papa in sem rekla da dokler ne kaka ne moreva it. Takoj je počepnila in se eno kepo pokakala, sam kaj ko so bila tako polna čreva, da je bilo treba klistir. Kje da bi me otroka pogrešala ko sta v vrtcu, prideva ponju pa nočeta domov. Stojita v sobi in naju gledata ter se nikamor ne premakneta. Ju mora vzgojiteljica za roke pripeljat. Zjutraj kar sama šibata v igralnico. Sploh ju ne briga, da ni ne zjutraj ne popoldne njunih vzgojiteljic. Super je, ker mala je joka več. Glede hujšanja se pa name obrni, z možem sva vsak zgubila 12 kg v dveh mesecih in pol. Še en mesec se bova držala. Končno lahko oblečem svoje stare službene obleke. Buši seveda se te spomnimo, pride ša kaj. Hedi in ostale a priporočate kakšnega fajnega pediatra?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
17.3.2011 9:54:47   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: buši2

Dober večer! Se me še spomnite?
Na hitro se vam javim in obljubim, da pa od zdaj naprej pridem malo večkrat naokrog, prav?
Mi smo načeloma fajn, razen tega, da smo od septembra (beri vrtec) več ali manj bolančkani. Nič posebnega, a ravno toliko, da sta morale biti doma na vsakih 14 dni ali manj. Vmes je še Alja dobila očala, obiskali smo 3x infekcijsko, dobili infuzijo, alergijo na antibiotik,......
Drugače govorimo kot strgan dohtar, cele stavke in pojemo pesmice (mi je že zmanjkalo repertuarja, bom morala po pesmarico). Navihane za znoret, plezata vsepovsod, ne hodimo - tečemo,...
Ker sem bila stalno v gužvi (službi) vas tudi preberem bolj na pol. Mi je žal, sem verjetno kar veliko zamudila.user posted image  Je neprespanost in utrujenost naredila svojeuser posted image .
Zaenkrat lepe pozdravčke in se beremo! Lahko noč!

O Buši, lih danes sem na FB gledala tvoji lepookici. Ma sta lepi, res!!

Blanči, si se razpisala user posted image  Brenardek je itak zakon, me nismo dvomile!!

Barbk, Ninčy...kakšen razf....k imamo mi doma raje ne povem.user posted image user posted image in to  v 3 minutah po prihodu v posravljeno bajto. Sem obupala..user posted image

Larica, Belen, miši vseh vrst in Noki, ki je zginila, in Evelin in Almk in.... vse no,  da ne pišem seznama en lep objemček od čarovnice hedi....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
17.3.2011 10:16:23   
hedviga
Pika, jaz sem z našo še kar zadovoljna. Je pa res, da ne tlači za vsako malenskot zdravil in za vsak kašelj AB itd... dr. Vesna Plevnik Vodušek. Je tudi alergologinja tako da mogoče si slišala zanjo

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
18.3.2011 12:02:25   
ninčy
Hej!
Danes smo imeli posvetovalnico in sem doma, zdaj ko spita, pa imam celo nekaj časa za vas user posted image .
V P vso OK, po tistih testih znata še preveč user posted image  za svojo starost. cepljena sta bila oba, sva ju pa končno dala cepiti tudi proti klopnemu meningoencefalitisu - smo imeli datum že novembra, zdaj sta bila pa končno dovolj zdrava. Upam, da bo tako tudi čez en mesec, ko je na vrsti druga doza.
Po popoldanski malici bomo pičili k babici v Laško. Ja, končno sva se opogumila, da gremo za cel vikend. Enostavno se nama ne da več vozit tako daleč za 2 uri, potem pa spet vozit domov. Zaenkrat imamo kar nekaj koordinacijskih opravkov - ker moramo vse vzeti s seboj, vključno s posteljicama. Če pa se bo vikend izkazal za uspešnega, bomo naslednjič večin "krame" imeli že tam (je babi hotla že za ta vikend vse nabavit, smo jo komaj ustavili).
Sicer lahko spet potrkam, da nam gre fajn, edino še kakšno zdravilo proti trmi bi morali izumiti user posted image . Trmarita na polno! No, pa saj bo minilo ...

Belen, vidim, da sta tvoji dve že bolje.
Pika, vi ste imeli tudi pestro. Sam, da ste boljš!
Lara, tudi vam čestitke, da ste spet v vrtcu!
Blanč, pri nas sta tudi kot dva robota v gumijastih škornjih. No, po dveh dneh sta že bolj stabilna.

No, zdej moram it pa proslavljat - smo dobili "ta malo"  sestrično Niko.
Vse, ki sem vas izpustila, tudi vam pozdravček!
Se beremo!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
18.3.2011 14:13:00   
pikatara
Mi smo spet doma, tokrat smo zdržali samo 4 dni. Prvi teden v marcu, ko sta bila v vrtcu, sta fasala norice. Patrik je že ves fleksat, pri Karolina pa še čakamo. tako da tudi drug teden pregled na gastro odpade. Pa smo dobri za vsaj 14 dni. Doma je že luda kuča. Edina sreča, da je pediatrinja rekla, da gremo komot ven, samo ne med otroke. Imamo pa srečo, da so pri barbi to že preboleli, da bomo imeli družbo. Ninčy čestitke za sestrično.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.3.2011 8:19:04   
lara light
Jutro lepotice!user posted image  Ena, kot bi  rekla moja dva, z zanzanomuser posted image

user posted image
Ninčy, čestitke za Nikouser posted image
Blanči, super za Bernardka, vesela full!!user posted image  Ja, res, podgance že en cajt ni, kdo ve, če bo operacija kmalu za njimi? Miši, pridi no.
Buši, tud jaz sem vidla na fb tvoje okice, lepote maleuser posted image  in fajn za govorne napredke. Pridi še.
Pika, joj ko ti napišeš zgleda vse tko izi, ampak dobre ste ble, bravo. Kako pa je zdaj z njo? Kaaaaaaajjj? počasi dol berem, po 4. dneh norice? ojoj, jah nič, boste pa dali čez, nas še čaka....in fajn za barb, k so prekuženi, za družbo. Vikend bo lep, upam, da bomo meli prilik tanove karolinine supergice obut!
Barbi, kako vi? Mami, otroci, možek? Opremljanje?user posted image
Gemelli, kdaj se vidimo? Pridete kej?
Ninča, hvala za čestitke!user posted image  1 cel teden, pa smrkamo, kašljamo itak. Upam na najboljše. Lep vikend vsem!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
19.3.2011 11:17:10   
almk
evo tudi nas malo...
po 1 tednu doma, sta malčka bolje, sicer še malo teče iz noska, ampak nič hujšega, tako da grem jst v ponedeljek v službo, maladva bosta pa še kar doma...sem se zmenila za cel teden, da ju bo nekdo mirkal (babi, teta, oči)..jst res ne morem bit več doma...je pa tko, da ju nočem dat v vrtec, ker greva midva v nedeljo na Irsko za 4 dni, pa me je full strah, da bi zbolela in da vse to odpade..tko da upam, da bosta zdrava in da gresta (prvič) k babici in dedku na 4 dnevne počitnice, mami pa oči pa tudi na malo drugačne..
sta pa noro živahna...včeraj smo bli na enem rojstnem dnevu - jah ne, lovila sva ju vsepovsod, vsi otroci so se nekako igrali, bili bolj kot ne na enem mestu, našadva pa sam tam, kjer bi mogla bit ne, ampak (lokal je v eni od večjih trgovin) po vsej trgovini, na vseh sedežnih, mizah, stolih...potem pa bolj kot ju loviš, bolj všeč jima je..
pika - ko sem prebrala da imate norice me je kar stisnilo, res si jih v tem trenutku ne želim..sej vem, da jih bosta enkrat mogla prebolet - sam ne zdej!!!upam, da bo čimblažja oblika ter da boste hitro mimo...a boš še naprej ti na bolniški?ti nič ne težijo v službi?pri nas sicer nič ne rečejo, ampak niso pa ravno navdušeni nad mojim izostankom..sam kaj naj, če pa nimamo nikogar, ki bi jih lahko dalj časa čuval..še to za teden sem komaj skombinirala, da bosta lahko doma..pediatrinjo imamo pa mi dr.Cimperman in smo navdušeni...res same pohvale za njo..
ninčy - mi že nekaj časa hodimo k babi in dediju za vikend...mamo posteljice kar tam, pa vse ostale reči, tko da mi ni treba vsak teden pakirat..maladva sta pa tud navdušena, da mal zamenjamo lokacijo...
Buši, Blanč, Hedi - oglasite se še, lepo vas je brat..
Blanč - navdušena še vedno nad Bernardkom...tak prisrčen fantek..
Barbk, Belen, Lara in ostali, ki sem jih spustila - pozdravčke in ostanite zdravi...
aja še to - kje ste jim kupile dežne škorenjčke?se moram počasi tudi jst lotit tega nakupa...
želim vam lep dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.3.2011 5:26:30   
ninčy
Dobro jutro!
Spet sem zgodnja, vem. Ma se vrtimo v začaranem krogu  zvečer zgodaj spat, zjutraj zgodaj auf, cel dan akcija in posledično ob 9h že ttudi jaz padem, pol pa ob 5h gledam k čuk. Fantje na srečo še spijo! Upam, da bo kaj bolje, ko se ura premakne naslednji vikend.

No, pri babi smo se imeli luštno, v petek zvečer sva celo lahko šla skupaj proslavljat user posted image . Po letu in pol user posted image .
Domov smo šli v soboto zvečer (kaj češ, če doma vse počaka user posted image ). Pa bi bilo verjetno varneje, če bi še ostali pri babi - sta naju namreč zaprla na balkon. skuhalaa sva si kavo in ker je bil sonček, sva šla na balkon (tako ju imava vsaj na očeh). No, ob balkonskih vratih imamo nizek in širok radiator, na katerega splezata, in Žan je zagrabil kljuko in jo potegnil. In pol stojiš na balkonu, 5 cm od otroka, ga gledaš in samo upaš, da ne bo kam padel, storiti pa ne moreš nič. Na vhodnih vratih v stanovanje pa bunka ... K sreči je imel moj telefon pri sebi in sva klicala teto, da je priletela in naju rešila. Ma je bilo adrenalinsko, ni kej.
Zdej smo kljuko obrnili kontra, zgleda pa, da jih bo treba še na navadnih vratih. Zdej sta namreč pogruntala, da če ajmarček pristavita k vratom in stopita nanj, lahko primeta kljuko in odpreta vrata.. Ma svašta, res! user posted image

pika, držim pesti, da bodo norice v čim blažji obliki. user posted image
almk, verjemi, vem, kako ti je. Jaz se grem velikokrat v službo spočit user posted image . Na srečo tudi pri meni ne komplicirajo zaradi bolniške, ma fajn pa ni ... Držim pesti, da se vam ta teden izide in da boš mirna šla na zaslušene mini počitnice! user posted image  Škornje sem jaz iskala v deichmanu, pa niso imeli številke, tako sem jih vzela v pikapolonici (kjer so glih še enkrat dražji). Sam v pikapolonici imajo pa butaste številke - 20/21 jima je premajhno, 22/23 pa preveliko. No, ampak sem potem nagruntala, da ko jima hlače notri zabašem, fiksiram nogo in so jima še kar ok. Bodo očitno še za jesen user posted image .

lara, smrkanje sodi zraven. Dokler ni kaj hujšega ...
Punce, DANES SE ZaČENJA POMLAD! user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
21.3.2011 8:28:00   
pikatara
Mi smo kar bolje. Patrik je dva dni ful kuhal in bil čisto bogi. Še dobro, da je bil vikend, da je oči Karolino imel, ker sem ga imela skoz po rokah. V nedeljo je bil pa čisto zdrav, smo šli na sprehod in sta 1,5 km prehodila. karolini gre vsak dan hitreje in je ne čakamo več. Patrik je pikast po celem telesu, samo ima le par gnojnih pikic, ostale so čisto majhne, po obrazu so mu pa že skoraj zginile. Karolina je pa zdaj postala čisto pikasta po obrazu, same gnojne kraste, po telesu jih ima pa malo. Oba sta dobre volje, Patrik je vzel krpo in v kuhinji elemente briše (meni sploh ni treba več pospravljat), Karolina si pa poje. K sreči je sonce in jima da to energijo.

Almk v službi mi k sreči nič ne težijo. V pisarni imamo 3 približno enako stare otroke, dve sta bili lani dost doma. Šefica je pa kar razumevajoča, mi je rekla, da kajd rugega niti niso pričakovali. SVe leti in pol so bili brez mene, tako da so že zgleda navajeni. Tudi jaz nimam koga, ki bi mi ju čuval. Edina babica in dedi sta na Koroškem, pa še to je babi v službi. Mož bi sicer lahko šel za kak dan v bolniško ampak več pa težko.

Ninčyuser posted image . Sem isto doživela v spalnici. Bom vedno telefon s sabo snoila, za vsak slučaj, ker me lahko v atrij zapreta. Nič šibam, sta mi že vse iz ene omare zmetala.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
21.3.2011 9:51:19   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: ninčy

Domov smo šli v soboto zvečer (kaj češ, če doma vse počaka user posted image ). Pa bi bilo verjetno varneje, če bi še ostali pri babi - sta naju namreč zaprla na balkon. skuhalaa sva si kavo in ker je bil sonček, sva šla na balkon (tako ju imava vsaj na očeh). No, ob balkonskih vratih imamo nizek in širok radiator, na katerega splezata, in Žan je zagrabil kljuko in jo potegnil. In pol stojiš na balkonu, 5 cm od otroka, ga gledaš in samo upaš, da ne bo kam padel, storiti pa ne moreš nič. Na vhodnih vratih v stanovanje pa bunka ... K sreči je imel moj telefon pri sebi in sva klicala teto, da je priletela in naju rešila. Ma je bilo adrenalinsko, ni kej.
Zdej smo kljuko obrnili kontra, zgleda pa, da jih bo treba še na navadnih vratih. Zdej sta namreč pogruntala, da če ajmarček pristavita k vratom in stopita nanj, lahko primeta kljuko in odpreta vrata.. Ma svašta, res! user posted image

HAhahaha, tole se pa pri dvojčki tule večkrat dogaja a ne Pika..,user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
22.3.2011 14:05:07   
pikatara
Da nas spet malo naprej vržem. A je katera gledala tole:
user posted image

Sicer piše od 3 let naprej, sam smo takle motor kupili pred leti nečaku za 2.rd in se je ful vozil. Počasi se bliža njun rd in bodo kolegi spet skupaj za bone zbrali, tako da nama ne bi bilo treba tolk dat za tole. Je pa edino malo nefer ker bi ga patrik zaplenil.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
22.3.2011 15:15:49   
Alenka-8
Da nas spet malo naprej vržem. A je katera gledala tole:
user posted image

Sicer piše od 3 let naprej, sam smo takle motor kupili pred leti nečaku za 2.rd in se je ful vozil. Počasi se bliža njun rd in bodo kolegi spet skupaj za bone zbrali, tako da nama ne bi bilo treba tolk dat za tole. Je pa edino malo nefer ker bi ga patrik zaplenil.

Naša dva mata vsak svojga, ne takega, pač avto na akomulator, in sta navdušena. V najhujši zimi smo se vozil user posted image Sta dobila za RD od babice in dedija, ampak Lana ima še prekratke nogice, da bi sama vozila. Imamo pa take avte, ki majo zraven tudi daljinca za starše, da lahko sam voziš otročka. Skratka, naša dva sta bila teh avtov ful vesela.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
23.3.2011 7:32:55   
pikatara
Alenka daj mi prosim napiši firmo in model za avte, da še tiste malo pogledam. Je verjetno bolj pametno, da imata vsak svojega, ker če ne Karolina ne bo prišla zraven. No mi smo spet zgodnji, vsaj ženski del. Se vidi, da je sonček. Karolina začne že malo po 6, da bi amilala in seveda nič drugega kot pato (pašteta). Seveda spet je s svojo hitrostjo, kar pomeni že več kot pol ure in še vedno sedi za mizo. Patrik pa še veselo spi. Je pa mala prava čvekica, pravi da je Mina. Vse besede ponavlja za mano, ko pa pride kdo na obisk, je pa tiho kot miš. Sta pa otroka čudežno že par dni angelčka, nič tuljenja, tepenja, pipanja za isto igračo, nič potiskanja. Naj traja. Nič šibam ker me mala amilala že kliče (mami, mami, mamila - mamica). Pravi, da bi Tajo papa lala (Taro papa peljala). Pa mala ima še eno foro, reče da je kako in da hoče lalo. Skoz ji paviva, da če bo kakala, bo dobila čokolado (da ne bomo spet na klistirju). Zdaj pa me skoz poskuša nasmodit.

< Sporočilo je popravil pikatara -- 23.3.2011 7:37:39 >

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
23.3.2011 9:02:50   
pikatara
Alenka sem si na FB ogledala slikco avtov, ful luštno. Prosila te bom za podatke, da malo preučim, pa seveda če ste že sprobali kako gre po travi in makedamu.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
23.3.2011 20:32:54   
Alenka-8
Alenka sem si na FB ogledala slikco avtov, ful luštno. Prosila te bom za podatke, da malo preučim, pa seveda če ste že sprobali kako gre po travi in makedamu.

Pojma nimam kje sta avtka kupljena, ker sta ju kupla babi in dedi za RD. Nekje na spletu. Bom pogledala, če kaj na avtih piše, pa sporočim. Dobrih 100 eur sta stala. Vozimo se pa samo po asfaltu, ne vem, kako bi šlo po makadamu in travi. Po mojem glih ne najbolje no.

O gumi škornjih ste čvekale. Mi imamo Hoferjeve za Lano, za Jašo pa sem Crocs kupila, ker so bolj široki in mu lepše na nogico pašejo. Zadovoljni ful, tud cena je lepauser posted image Hoferjevi so pa tud fajn, v ponedeljek jih majo, če katero zanima. Sicer pa sta bila naša dva že lani v škornjih in čist lepo hodita v njih. Ma tu pri nas smo itak velk v škornjih, ker je dosti mokro pa stalno po travi skačeta.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
25.3.2011 8:30:04   
lara light
Mamice drage, za vse vas...
user posted image

pika, kako ste?
almk, zdravi?
noki???
hedi, pa vi?
ninčy, alenka, kako vajini?
uf, firbec spet na pohoduuser posted image
belen, lepe tvoje, vidla na fb, a mi nekaj štrajka, res krasneuser posted image

saj veste, otroka v vrtcu, mat fraj, lepo vreme...zvizzzz in mejte lep dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?