Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 11:19:52
|
|
|
|
matcar
|
Počivala malo,samo kaj ko nemrem na miru bit dolgo,sem tak slabe volje. Sem šla malo ven čičat na sončeka,moj pa je šel s kolesom v štacuno po kruh,zdaj pa kosilo kuha.Jaz sem samo pak piskrov umila,pa me že boli ko 100 mater. Ja,Ly ali Koala,te pa prosim za prevoz jaz enkrat,ker mislim,da ne bom mogla vozit,ker nič ne morem z nogo,tak da dvomim,da bi lahko sklopko stiskala.Do večera pa bota tak vedle,kako pa kaj,al ne?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 12:18:58
|
|
|
|
bambixxx
|
matcar pa počivat! jaz sem tudi malo pridna danes. pospravila 2 stojali cunj, zlikala kar je bilo za zlikat, čakam, da stroj opere, da obesim, pa dam še drugo rundo prat. te pa lahko grema z malim ven na sončeka . joj jaz sem res ko vreme , ko je sonček zunaj sem polna energije in dobre volje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 12:21:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx matcar pa počivat! jaz sem tudi malo pridna danes. pospravila 2 stojali cunj, zlikala kar je bilo za zlikat, čakam, da stroj opere, da obesim, pa dam še drugo rundo prat. te pa lahko grema z malim ven na sončeka . joj jaz sem res ko vreme , ko je sonček zunaj sem polna energije in dobre volje. Saj grem zdaj malo zalegnit do 3-h.Pol pa bo treba počasi po otroke.Pa za dobro voljo in pridnost!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 14:18:17
|
|
|
|
arabela*
|
Dan.... Vidim da ste me že pogrešale.... ...sem še med živimi..ampak ni blo cajta do rr prit...v ponedeljek vsega polno, popoldne predavanja..zvečer imeli obisk, potem pa sem kar šla ležat Danes sama, se kao nekaj učim za jutrišnji test....saj mi ni...ampak nekaj računam pa cifre obračam Matcar... za tvojo nogo, počivaj, pa še enkrat počivaj......do onemoglosti
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 20:26:39
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 20:34:04
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 20:40:11
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala marta poslala sem ti ZS. Nisem dobila.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 20:42:53
|
|
|
|
marta82
|
Na kavico me dopoldan ne bo (služba). Upam da se kmalu spet za popoldan uskladimo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 20:43:29
|
|
|
|
ly117
|
Matcar z koalo sma 3/4 zmenjene pri tebi tak da te komot zraven vzamem.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 21:14:26
|
|
|
|
ly117
|
Arwenko ti si spraševala, 1.5. se bojo meje sprostile glede delovne sile. Drugač pa stanje glede zaposlitve v MB območju je baje katastrofalno. In večjo možnost imajo moški kot ženske da se zaposlijo. To je nekaj inf. ki sem jih danse dobila na borzi. Tam pa zapravla 2 uri mojega časa, izvedla pa nič novega razen gornjih inf.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 21:54:58
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko ti si spraševala, 1.5. se bojo meje sprostile glede delovne sile. Drugač pa stanje glede zaposlitve v MB območju je baje katastrofalno. In večjo možnost imajo moški kot ženske da se zaposlijo. To je nekaj inf. ki sem jih danse dobila na borzi. Tam pa zapravla 2 uri mojega časa, izvedla pa nič novega razen gornjih inf. Se mi je zdelo, da bo nekaj takega, da smo nekje blizu vglavnem. Ja, verjamem da je kriza, pa saj bo enkrat mimo, samo do takrat moramo zdržat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 21:58:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar z koalo sma 3/4 zmenjene pri tebi tak da te komot zraven vzamem. Me je že klicala,hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 21:59:10
|
|
|
|
matcar
|
Se vidjamo ju3,katere pridete.Šibam spat. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 21:59:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar z koalo sma 3/4 zmenjene pri tebi tak da te komot zraven vzamem. Me je že klicala,hvala. Ni kaj hvalit.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 22:00:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko ti si spraševala, 1.5. se bojo meje sprostile glede delovne sile. Drugač pa stanje glede zaposlitve v MB območju je baje katastrofalno. In večjo možnost imajo moški kot ženske da se zaposlijo. To je nekaj inf. ki sem jih danse dobila na borzi. Tam pa zapravla 2 uri mojega časa, izvedla pa nič novega razen gornjih inf. Se mi je zdelo, da bo nekaj takega, da smo nekje blizu vglavnem. Ja, verjamem da je kriza, pa saj bo enkrat mimo, samo do takrat moramo zdržat. Res je.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.3.2011 22:00:45
|
|
|
|
ly117
|
Matcar nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.3.2011 7:00:20
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, pokonci od pol 7, ker mi Jan ne pusti spat ...je spal pri nama tak da... . Na kavo ne vem, če pridem... . Grem malo pogledat kaj je novega na borzi dela pol pa počasi otroka in sebe v vvrtec spravit.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.3.2011 8:10:08
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi2 sma se pa danes zbudla ob 7:15. No L me je zbudo. Pa se hitro porihtala in zdaj je že veselo v vrtcu.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.3.2011 9:22:30
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! jaz pa zdaj od svoje Z prišla,dobila AB spet,glede na izvide. Sma pa se pogovarjali in mi je rekla,da sumi na alergijo.In sem zdaj razmišljala,da me dejansko zgrabi samo na jesen in spomlad,drugače pa sem ok. Zdaj tak ne morem nikamor na teste,bom pa šla,kak hitro bom rodila.Pa da vidimo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.3.2011 13:01:33
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene! Blo je ful fajn,samo kaj ko ta cajt tak hitro mine.Bi še lahko kr sedela en cajt na sončku pa čvekala. Zaj pa nekaj jest,sem lačna kot volk že.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.3.2011 13:15:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Blo je ful fajn,samo kaj ko ta cajt tak hitro mine.Bi še lahko kr sedela en cajt na sončku pa čvekala. Zaj pa nekaj jest,sem lačna kot volk že. Se popolnoma strinjam s tabo. Pasalo 100/uro. Jaz se pa malo z pršutom degustiram.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.3.2011 13:53:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Blo je ful fajn,samo kaj ko ta cajt tak hitro mine.Bi še lahko kr sedela en cajt na sončku pa čvekala. Zaj pa nekaj jest,sem lačna kot volk že. Se popolnoma strinjam s tabo. Pasalo 100/uro. Jaz se pa malo z pršutom degustiram. Mmmmmmmm.Dober tek.jaz pa sem si zdaj slivove knedle naredla.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.3.2011 14:57:06
|
|
|
|
botrca
|
Dan, ni mi zneslo prit...opravki...prišla domov ob pol 13 in si naredila kosilo na hitro...regrat z jajčko in krompirjem in raviole z mesom. Zdaj pa malo kuhinjo pospravim pa grem po malega v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.3.2011 17:50:15
|
|
|
|
bambixxx
|
naslednji teden kava v torek ob 10h
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.3.2011 18:34:47
|
|
|
|
botrca
|
Bila zunaj...pri prijateljici na kavi...otroci so se igrali na sončku...pasalo . Zdaj pa sem malo pospravila, malo naredla red v omarah s čevlji in v spalnici in perilo obesila. Zdaj pa so na sporedu otroške pesmice, ki sem potegnila za Jana...
< Sporočilo je popravil botrca -- 23.3.2011 18:35:25 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?