Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi so pa modrci precej dragi.... mene to precej jezi, da dober modrc vecje kosarice ful stane... Otika - od bratranca draga mi je javila, da je ona dala korzet sivat, prav tako obleko in da se splaca pozanimat, koliko to kosta pri kaki sivilji (ce si iz blizine Skofje Loke, ti lahko posredujem kontakt): samo idejo moras imeti in glede na to, da vse navijamo za tisto Mateykino oblekico, daj se pozanimaj, koliko bi te prisla pri sivilji. ce pomislis, tale, ki je odpadla kot knof z gat, je 160 EUR, modrc bi te prisel kakih 50 - za ta denar pa menda ze kaj dobis, a? drgac pa se ena ideja - ko sm si sposojala porocno obleko, so tam imeli tud take svecane obleke na izposojo. ce ne drugega, lahko pogledas, kaj ti pase Jap, metulj333, 50€ žal ne bo dovolj za modrce, ki jih omenjam. Tudi mene jezi, da so take razlike v cenah za xxl varianto, čeprav po drugi strani, pa moramo priznat, da je tudi materiala več. In dalje - same smo si krive, pa manj žrimo. Jaz bi bila pa vesela, če bi mi sporočila kontaktne podatke (po možnosti email) od te šivilje iz ŠL. Take stvari vedno prav pridejo.... Hvala.