|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
22.3.2011 11:26:08   
matcar
Dan!
Končno je sonček pa malo bolj toplo,jaz pa gips na nogi in nič ne morem.user posted image user posted image user posted image

Imena-mi2 se tudi še odločama oz. mi,ker nas je že malo več pri izbiri in seveda je posledica tega ta,da ni vse vsakomr všeč.Zdaj vsaj vemo,da bouser posted image ,tako da imena za punčko odpadejo,sem pa imela drugače že izbrano.Bila bi Tosja.Pri fantku smo tudi že imeli eno ima in sicer Tomi,ampak nam nekak ne sede več najbolj,pa smo spet na začetku.Mi je pa zelo všeč ime Nino ali Vid.

Porodniška-kak ste si izračunale datum nastopa? Da si še ga jaz.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
22.3.2011 11:27:16   
matcar
Aja,pozabla napisat.Črte jaz tudi nimam,je nisem do zdaj v nobeni nosečnosti imela,strije tudi ni nobene nove,in upam da bo tak ostalo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
22.3.2011 11:28:17   
Udb
Matcar, kaj si pa počela z nogo??? Drugače ima pa moja sestrična sina Tosjo, tako da zgleda, da je to ime univerzalno. user posted image Za porodniško pa od PDP odšteješ 28 koledarskih dni.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
22.3.2011 11:30:31   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Matcar, kaj si pa počela z nogo??? Drugače ima pa moja sestrična sina Tosjo, tako da zgleda, da je to ime univerzalno. user posted image Za porodniško pa od PDP odšteješ 28 koledarskih dni.

Ma,zgleda sem morala nerodno stopit in sem si gleženj sferderbala.Ker pa me ne morejo slikat zdaj,pa so mi kr gips dali do 31.3.,naprej pa bomo vidli.Aha,ok hvala za izračun.Ja,Tosja pa je vbistvu ime za oba spola lahko,jaz sem zasledila pri eni punčki,pa mi je bilo takoj všeč,pa še redko je dokaj.Samo,saj pravim,pri nas odpade zdaj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
22.3.2011 11:32:24   
matcar
Nič,grem malo ležat še,pol pa na kosilo,ga možek kuha danes.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
22.3.2011 12:12:14   
LunaSonce
Glede strij - jaz se mažem s kremo Babylove z olivnim oljem iz DM, z oljem makadamije od Afrodite in mandljevim oljem. Sem se pa tudi s Chiccotovo kremo. Do sedaj se tudi meni še ni pojavila nobena...ampak sm pa kar podvržena temu...so se mi že v puberteti okrog 13 leta naredile strije po notranji strani stegen in na bokih tko da mislim, da tokrat ne bo izjem. Čeprav so nam v šoli za starše rekli, da bi sedaj (pri 30ih) koža bla že dovolj 'pretegnjena', da kao ni večjih nevarnosti za strije. Ne vem, no, ne verjamem glih tega....
Sm vas pa mislila vprašat - tiste, ki ste že rodile - a ste se tudi po porodu še mazale z različnimi kremami?! Sem nekje brala, da se lahko strije pojavijo tudi po porodu... Ne vem, kaj je zdej na tem... Upam, da še ta 2 mesca in pol zdržim z mazanjem in bo čim manj strij!!!!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
22.3.2011 12:18:34   
Cat_Cat
Pozdravljene junijke :)) Malce pozno se pofočkam tukaj gor, ampak vseeno sem še ena nosečka ki rodi poleti :)
To je moja druga nosečnost, hčerkica bo avgusta stara 2 leti, tako da bo razlike glih prav! Aja...pričakujemo še eno punčko :)

Nisem brala vsega, samo tole zadnjo stran, pa bom glede strij rekla samo to, da po mojih izkušnjah kreme ne pomagajo nič. V 1.nosečnosti sem se skos mazala, pa so strije kar nastajale in nastajale. Sedaj pa se sploh nič ne mažem in do sedaj še nisem opazila, da bi bila kakšna nova strija. Po porodu se nisem nič mazala po trebuhu, so se mi pa strije "poskrile" oz. malce zbledele šele po dobrem letu po porodu.

Sicer se pa počutim ok, edino medenica me spet fuuul boli (kot že prvič) in sem vesela da ponovno rodim poleti, ker je lušno biti veliko zunaj :)

Neposredna povezava do sporočila: 3407
22.3.2011 12:25:40   
LunaSonce
Dobrodošla Cat_ Cat. Ja, verjamem, da ima veliko vlogo pri (ne)nastajanju strij elastičnost kože. Ee so pač srečke in nimajo niti ene strije, druge pa, ki smo podvržene temu, pa se jih bojimo kot hudič križa. In tudi, če se zavedam tega, se vseeno ne upam reč 'kaj, sem pač podvržena in strije bojo', zato se rajši mažem in provam preprečit....zdravit (razen kirurško) pa se strij itak ne da. Čeprav je neki časa nazaj ena punca tle gor govorila o nekem maslu oz. kremi, ki ji je pomagala odpravit oz. skrit že nastale strije. Srečka!!! Jst pa jih 'nosim' še iz pubertete...ko se nism nič zredila, sm se pa kar čez noč potegnla in zrasla...mogoče je to blo to...in seveda predispozicija kože za strije. Mahhhh, bomo vidli...preprečujemo, kolkor lahko, vse pa bo znano v par mesecih.

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
22.3.2011 12:38:47   
Cat_Cat
LunaSonce, hvala :)

Jaz se glede strij itak ne sekiram, ker mi je važno da je tamala ok in zdrava. Je pa to najin zadnji otroček, nimava želje še po tretjem, tako da bomo videli kaj se da narediti okol strij kasneje.

Povejte nosečke, se poznate med seboj? Ste se že kdaj dobile sedaj v nosečnosti? Jaz sem v 1.nosečnosti bila zelo aktivna na nekem drugem forumu in še danes imam z dvema mamicama, sedaj sta super prijateljici, še vedno stike in je lušno ko spremljamo naše avgustovčke kako rastejo :)

Sem mal brala kaj ste za nazaj pisale, pa vidim da so debate okol imen...no, pri nama je tako da nikakor skupi ne prideva. Prva hčerka ima bolj redko ime, sedaj pa ima mož take želje ki meni niti približno ne pade na pamet da dam otroku ime.
Tako da, če ima katero čas in voljo bom vesela kakšnih predlogov za ženska kratka imena (3 ali 4 črke) :))

Aja...iz kje pa ste junijke?

Neposredna povezava do sporočila: 3409
22.3.2011 12:41:49   
_sonček
Meni se tudi dela že črta, zaenkrat je še bolj svetla...
Jaz se tudi kaj preveč ne mažem, ko pa se, se z navadno kremo za telo (Nivea, Dove) in zaenkrat nimam še nobene (trkam), upam, da tako tudi ostane! user posted image

Cat_Cat dobrodošla user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3410
22.3.2011 13:35:52   
Bloby
Kaj pa materinske šola, vam je ušeč? Vem da ste ene pravle kako ni dobra pa da so zastarele...

Pri nas je super, mam samo še enkrat in morm rečt, da mi je blo super. Meli smo predavanje o materničnih celicah, o negi zobkov je bla zobarca in je veliko povedala, kdaj začet, kako otroka motivirat... Učerej smo meli ginekologinjo, ki ima sama že 4 otroke in je razlagala vse živo. Na koncu smo jo pa še povprašali vse kar nas je zanimalo, tko da je razložila res veliko stvari... od lažnih popadkov, od spanja na boku, kako zakaj, od dejanskega poroda... no ne bom dovgovezla, blo je zanimivo. Sestra je nato še vse te bedarije ovrgla, da kao ne smeš ne vem kolko dni po porodu vn. Rekla je da če se oba počutita uredu, kar gremo v voziček in vn pa če je to 5. dan po porodu. Čim več se tuširat, če maš rano, samo z vodo splakovat. Na morje tudi greš lahko po 2 mescih, če ni komplikacij. Tako da zdj lahko vse te stare pametne babe ugasnem in rečem da so mi strokovnjaki rekli da lahko, če zmoreš skorej vse...

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
22.3.2011 14:09:31   
LunaSonce
Ja, meni je bla šola za starše tudi kar uredu. Nam je predavala medicinska sestra, so pa prišli parkrat predstavit in kaj povedat tudi iz CSD, zobozdravnica, predstavitev glede matičnih celic.
No, za mene kot prvorodko, je blo kar neki uporabnih informacij, spet druge sem vzela bolj z rezervo, ker se mi je na trenutke zazdelo malo promocije (npr. nek video o podpiranju dojenja, kjer ena mlada mamica pripoveduje o dojenju, je bilo v vsakem kadru neki reklame-frutek, mercator, pampers, hipp...). No, na splošno sem vzela tisto, kar se mi je zdelo uporabno za svoje, ostalo pa pač bolj tko...
Vseeno sem mnenja, da če nam že zdravstvo ponudi te vrste predavanj, se splača udeležit, vsak gotovo najde kake uporabne informacije in nasvete. Pa še po koncu predavanj je bla vedno vadba za nosečnice, tko da smo se lahko punce med sabo spoznale in se kaj pomenile. 

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
22.3.2011 15:48:46   
pokoyo
Helou punce!
Udb, vse najboljše za okroglouser posted image  Po 30. je baje vse boljšeuser posted image

mayalottie, glede priimkov vem samo to, da lahko človek ima dve imeni in dva priimka. Torej če bi se tvoj otrok poročil in bi želel imeti tudi priimek od bodočega moža, bi moral skenslati enega od prej.... Sončenje med nosečnostjo pa mi nekako ne dišiuser posted image Drugače pa greva mi2 za prvomajske malo pogledat na našo obalo, to pa je tudi vse.... Pravi dopust planiramo septembra, če bo vse tako kot mora bit....

PolonaF, kolikor vem, pred rojstvom se očetovstvo ureja na CSD-ju, po porodu pa na pristojni Upravni enoti.... Linea negra se tudi pri meni že pojavlja in mi je zelooooooo všečuser posted image

hruška debeluška, mogoče poskusi od Aventa olje v spreju proti strijam. Meni je fenmenalno, res. Zaenkrat nimam nobene strije, pa drugače imam precej suho kožo... Na joških imam že od prej precej strij - posledica jemanja KT - s se mi prvi mesec jemanja joški tako napihnili, da sem fasala strije. Joški so se normalizirali, strije pa ostale...

Imena: hja, nekako sta mi zdaj najbolj všeč Vitan in Svit... Mj pa se križa zravenuser posted image

Dobrodošla Cat_cat!

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 3413
22.3.2011 16:00:35   
delfinka2211
Sončen pozdravček vsem skupaj

Kak dan dva me ni in potem prebiram par minutk, da sploh pridem na tekoče z debato user posted image

očetovstvo..tudi midva sva koruznika in sm klicala na CSD pa morm rečt da sm naletela na nevedna ušesa...tak da bi prosila če mi lahko katera napiše, kje se dobi obrazec, kam moram it...itd... da probam to čimprej uredit.

priimek tudi najin sinko bo imel po mojmu priimek, čeprav ni slovenski, ampak se mi zdi da je že tak dovolj obremenjevanja s tem in drugimi zadevami, družba se pa še neki časa ne bo spremenila. Js bom sicr imela oba, ampak zato ker smo v familiji skor same punce, bratranci pa še pri svojih 40.letih ne kažejo zanimanja za zveze (večni mladeniči). če bo pa mali hotel oba priimka bova pa dala kasneje oba.

Črte tud js še nimam user posted image

strije..js se redno mažen z body booutique maslom in res nimam nobene strije več (se vidi na slikici) imela sm pa zelo močne strije že pred nosečnostjo ker sem se zredila in so mi zdaj zginile z mazanje,.

Uživajte v sončku

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
22.3.2011 16:12:46   
marca
Pozdravljene junijke.

Malo pozno se vam pridružujem tudi jaz. Drugače vas pa že kar nekaj časa spremljam.

Moji podatki za seznam pa so: stara 32 let, iz Krasa, PDP 15.06., prva nosečnost, verjetno bo punčka.

LP

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
22.3.2011 18:28:05   
mayalottie
Dobrodošla marca!!!

Jaz tudi nimam še strij...3 mesece sem si mazala z body boutiqom, zdaj pa kar s karitejevim oljem, občasno pa z mandljevim in arganovim oljem. Koža je lepo napeta. Je pa verjetno res, da je odvisno od dednosti...Jaz imam nekaj strij po bokih, ker sem v nekem obdobju na hitro shujšala, moram pa rečt, da so malo vidne. Itak se najbolj vidijo poleti, na rjavi koži.

Kje se pa kaj naša fluf potepa, že dolgo se ni nič oglasila.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
22.3.2011 19:24:12   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: Bloby

Kaj pa materinske šola, vam je ušeč? Vem da ste ene pravle kako ni dobra pa da so zastarele...

Pri nas je super, mam samo še enkrat in morm rečt, da mi je blo super. Meli smo predavanje o materničnih celicah, o negi zobkov je bla zobarca in je veliko povedala, kdaj začet, kako otroka motivirat... Učerej smo meli ginekologinjo, ki ima sama že 4 otroke in je razlagala vse živo. Na koncu smo jo pa še povprašali vse kar nas je zanimalo, tko da je razložila res veliko stvari... od lažnih popadkov, od spanja na boku, kako zakaj, od dejanskega poroda... no ne bom dovgovezla, blo je zanimivo. Sestra je nato še vse te bedarije ovrgla, da kao ne smeš ne vem kolko dni po porodu vn. Rekla je da če se oba počutita uredu, kar gremo v voziček in vn pa če je to 5. dan po porodu. Čim več se tuširat, če maš rano, samo z vodo splakovat. Na morje tudi greš lahko po 2 mescih, če ni komplikacij. Tako da zdj lahko vse te stare pametne babe ugasnem in rečem da so mi strokovnjaki rekli da lahko, če zmoreš skorej vse...

Veš bom mal provokativna bla: stare pametne babe imajo včasi prav, ker govorijo iz izkušenj...tile strokovnjaki pa tkole, jaz jih zdaj v drugi nosečnosti jemljem z rezervo. Sem rodila skoraj tri leta nazaj...so nam rekli, da do 6 meseca samo dojenje in nič GH in zdaj berem, da ni več tako, da lahko z GH začenš že pri štirih mesecih...pa še kr neki sprememb je. Pa so mi stare pametne govorile, da naj ne čakam tako dolgo...pa sem si mislila, ve kar govorte, strokovnjaki pravijo tako in jaz jih bom upoštevala. a v treh letih so pa zdej ugotovil, da je prebavni sistem pri 4 mesecih dovolj zrel za GH, prej pa tega nso vedli...lol...
prav zaradi tega sem nehala brat priročnike in se zanašam le na zdravo pamet, pa tud kakšen nasvet zdej sprejmem oz. o njempremislim in se potem sama odločim kaj in kako. Upam, da se razbere kaj sem hotla povedat. Ne me zdej napast, glede opazk o zelenem drekcu.... kmečko pamet je treba uporabljat priteh zuadevah.
No pa še tole, mislim da sem enkrat že napisala. Ne vem zakaj ne bišel ven z dojenčkom že kmalu, sploh v teh mesecih ko jih bomo me rodile...mislim, da je tule bolj trebamislit nase in ne hitet in pretiravat...jaz sem pri sebi vidla...telo porabi velik energije, da se sestavlja nazaj in ga nipametno še dodatno obremenjevat...je pa res da smo si zelo različne...tako kot zdaj različno doživljamo nosečnost, je tud poporodu pri vsaki drugače. Drugač pa nasvet, nič ni narobe, če nisi takoj fit in počivaš.
Zdaj padost blablaja.user posted image

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
22.3.2011 19:27:40   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

jaz črte še nimam...

jaz bi pa rada da bi čimprej minlo teh 90 dni..mene čaka še polnih 3m...ajmeeee kam bodo šle kile.. pa prve strije sem opazilauser posted image user posted image

Ne sekiraj se...veš kje sem js s kilami...se tud ful težko spijaznjujem s tem...tk sem že bunkasta user posted image ...sem pa že plan hujšanja naredla za pol user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
22.3.2011 20:04:15   
Mihelinka
Drage moje, ker imam še ogromno dopusta, nastopim dopust 1.4., porodniško pa 11.5., tako da kmalu več ne bom na bolniški in bom malo bolj free user posted image

Danes sem malo preveč delala...čistila sem teraso in imam že ves dan izcedek ful močen...malo je bel, malo prozoren in lepljiv...sej ni plodovnica???? Zdaj se sicer mal umirja ta izcedek...pupo lepo čutim, je kr živahna...ne vem pa če je mogoče izcedek povezan s spolnimi odnosi...zadnje dni mi je namreč ful zrastel libido pa ne vem, če sma mogoče pretiravala? Boli me pa nič ne...

Lunasonce strije se lahko pojavijo pri raztezanju in krčenju kože. Zato se je treba mazat tudi potem, po joškah pa skoz dokler boš dojila ker bodo skoz rasle in se krčile user posted image

Cat_ Cat dobrodošla user posted image .

Strije...jaz se mažem redno zvečer s čistim karitejevim maslom, zjutraj pa zadnji mesec skoraj vedno s karitejevim od Dvorca trebnik...zaenkrat nobene strije, imam pa nekaj starih na bokih (puberteta)

Materinska šola...grema zdaj aprila...

marca dobrodošla user posted image . Sem te dodala na seznam in je pripet spodaj.

Pa še novi seznam (če je treba kaj popravit, me le opozorite!):

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.3.2011 0:02:07   
Bloby
lana_22 sj nisi provokativna... sej pravim so rekli kot se ti in pikec počutita tako ravnat... valda ne boš recmo po CR koj letela vn al pa če si vs prerezan vrjetno tudi ne. Glede hrane tud pri nas niso točno določil kdaj gosto pač ko opaziš da bebici mleko ni več dost... se ti skoz joka pač, več kot ponavadi...

Stare pametne babe pa mislm te okoli mene k pravjo, da si 14 dni ne smeš umit glave... dokler maš rano se rajš ne tuširej... ne it po en mesec vn, tudi če je poletje... morje letos itak odpade tud če bi šu konc septembra pa itak da sm preveč aktivna in morm mal bl počivat (2x na teden plavanje pa 1x telovadba za nosečke je že preveč) ne smeš novorojenčku postrišt nohtkov do 6. meseca... no take bedarije mislim pa še bi lahk naštevala. Nismo pa gledal nobenih filmčkov v naši šoli, tko da se zgleda razlikujejo tele šole. Itak pa ravnaš po svoje, tko k se teb zdi pa sproti vidiš kako gre al pa kerga vprašaš potem... O zobkih predavanje se mi je zdelo ful zanimivo pa zdj vem recmo zakaj se kdo smrtonosno boji inekcije... K so ga doma strašili, da če ne bo priden bo pa šel k zdravniku pa dobu pikico pa za zobke isto... Bodo pa gnili pa te bomo peljali k zobarju... po si pa otrok to tako zapomne...

No sej nakladam že. Hotla sm sam rečt da me obkroža en kup starih zoprnih pametnih bab, ki otroku do šole sploh niso umivale zobkov in me skrbi, če bom dala malo v varstvo kaj bodo z njo delale. Pa da o sladkarijah in sladkanem čaju sploh ne govorim... ker je samo fejst sladko dobro za otročke... pa take

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.3.2011 8:13:50   
Mihelinka
user posted image nekaj se moramo pogovorit user posted image

Glede na to, da imam PDP 9.6.2011 potem ko bom rodila ne bom mogla več ažurno updejtat seznama kakih 14 dni...sem prvorodka in bog ve kak se bom znašla...

Zato bi bilo ful fajn, če bi jaz tele sezname posredovala eni iz konca meseca (npr. da ima PDP po 25-tem) ki bi vpisovala datume rojstva potem ko js rodim...da bomo ažurne res lahko do konca...a se katera javi?

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.3.2011 8:51:17   
_sonček
Hej!

Jaz sem pa zbolela user posted image  grlo boli za znoret in kašljam, da ni res user posted image  user posted image  
Me zanima kaj lahko vzamem zdej v nosečnosti? Kaj je dobro za grlo in kašelj? Ve katera? Bi bila zelo hvaležna, če bi mi katera znala pomagat, ker me vse boli, vse mišice...včeraj sem si skuhala čaj, pa en lekadol sem si notri raztopila, da je bilo malo boljše...ah ja, skoz nekaj, pa tak lep sonček je zunaj...

Dobrodošla marca user posted image

mayalottie a si ti bila včeraj v šoli za starše? Naju ni bilo, pa me zanima, če ste se dali v skupine za praktični del, za drug teden? V četrtek pa prideva, pa potem na praktičnem dnevu bi tudi rada bila zraven, potem je pa itak konecuser posted image

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
23.3.2011 9:16:22   
mayalottie
Mihelinka, to bi bilo fajn, ja.

Bloby, jaz sem pa včeraj bla na kavi z dvema prijateljicama, ki seveda NIMATA otrok in smo se pogovarjale o dojenju. To je, kot da bi se tri mačke pogovarjale o lajanju! Jst sm se kar zadrževala. Npr,da je ena slišala, da je fajn dojit do drugega leta (to še verjamem, samo potem argumenti, to so bli pa res kr neki.. In kako da je fajn, če samo dojiš (do enega leta in več), ker potem ti ni treba skrbet za hrano, sam jošk daš ven in je.user posted image Po moje sta potem vidli,, da nimata pojma, da mi gredo njune pripombe že too much na živce, pa smo menjale temo;)..Res ne prenesem kakih takih pametnih izjav od oseb, ki NIMAJO pojma! Pa kako so prepričane v svoje trditve, ufffff.user posted image

Sonček, jaz tudi nisem bila, ker je prišlo nekaj vmes, tako da ti ne morem pomagat. Ma glede na to, da je šele drug teden praktični del, se bomo verjetno lahko razdelili tudi v četrtek...Jaz bom zdaj šla še na ta tri, potem pa, maja, bom poskusila še ujet kakšnega, na katerega nisem šla.
Za prehlad lekadol, pa pejdi kr v lekarno in naj ti dajo sirup. Js se žal ne morem spomnit, katerega sem jaz pila. Mi je farmacevtka pomagala. Pa fuuuul limon, vitamin c....Pa počitek!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
23.3.2011 9:26:37   
_sonček
mayalottie aha potem tudi ti nisi šla user posted image  no sej ni panike, tudi jaz mislim, da bo še čas..sej drug teden je samo še 1x (v torek ima ena skupina, v četrtek pa druga)...
Ja glede prehlada pa sem rekla, da grem po šihtu v trgovino, si bom kupila kup limon user posted image  pa v lekarno po kak sirup, bodo tam že vedle kaj mi lahko dajo, ker to ni dobro, ponoči sem se skoraj zadavla...sem mislila, da bo mali kar ven padel user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
23.3.2011 9:34:06   
snezinkaa
hej,

jaz sem bla vceraj v soli za starse pa se nismo dali v skupine za prakticni del
najprej nam je ena gospa malo povedala o matičnih celicah pol smo pa pogledali se en film o dojenjuuser posted image

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?