|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2011
5.3.2011 15:29:04   
Zojatisa
Živjo
Pa sem postala mala teta.
Upam da bomo tudi me kmalu držale svoje štručke v rokah!
lp  user posted image

(odgovor članu mghope)
Neposredna povezava do sporočila: 126
6.3.2011 16:10:34   
Dasika
Živjo punce user posted image

Evo, danes je že 37. dan ciklusa...user posted image od nikoder, niti občutkov, da bo prišla, ni.. Mogoče je pa res čas za en test...ampak si vsak dan rečem, da še do jutri počakam...  Razen rahlo bolečih prsi, ni nobenih znakov.. no, sej vem, da je prezgodaj za kakršne koli druge znake, pa vseeno, sem pozorna na vse. Mam pa strah delat test, ker je lahko negativen... Joooj, sama sebi grem na živce včasih..

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 127
6.3.2011 18:09:40   
majjči36
Drage moje povejte mi nekaj,prosim.Jaz mam ciklus tam od 29 do 31 dni .Čez ves ciklus me neki špika v jajčnikih obcasno mam povecan iztok,ampak ovulacija je lahko ,pa le enkrat v mesecu. Že 11 dobrih mesecev se z mojim trudiva,pa nič. Sedaj ,pa sem prišla na idejo kaj,pa ce imam jaz bol pozno ovulacijo torej tako pozno da pretece manj kot 10 dni do naslednje menstruacije ali je to mozno????? Veste vsak ciklus do sedaj imam zelo povečan iztok iz nožnice po dvajsetem dnem ciklusa par dni pred menstruacijo,pa se počasi iztok umiri.Spolnih odnosov ,pa ponavadi tako pozno v ciklusu nimama,najbolj dejavna sma vedno tam od 10 dne pa tja do 18 dne cikla. U pam, da ne tečnarim,prosim a mi lahko katera kaj komentira na to moje vprasanje, Prosim in hvala

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 128
7.3.2011 8:46:33   
Dasika
Majjci36, seveda je možno, da imaš bolj pozno ovulacijo, nikjer ne piše, da mora biti nujno na sredini ciklusa, lahko jo imaš pa čisto na koncu ciklusa.. si poskusila s kakšnimi ovulacijskimi testi? Sklepam, da ne jemlješ klomifena, ali se motim?

(odgovor članu majjči36)
Neposredna povezava do sporočila: 129
7.3.2011 13:08:55   
ency
Pozdravljene punce, včeraj in danes sem naredila test, in pokazale so se user posted image . Sicer sem ga delala zelo zgodaj, saj je danes komaj 32.dan ciklusa (sama imam zelo dolge cikluse), vendar ker sem pila klomifen, sem upala...no in so, dve črtici.Malček sem v skrbeh, ker je ena crtica zelo svetla, vendar je vidna. Drugače pa znake imam vse, samo tako jih imam vsak mesec; bolijo me prsa, ščipa po trebuh, slabo mi dela.Neveste kako upam, da je uspelo!!!!Držim pesti še za ostale!!!

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 130
7.3.2011 14:06:09   
Dasika
Nič hudega, če je ena črtica svetlejša, to je nosečnost, samo zgodnja, pa zato še nista obe črtici zelo izraziti, ampak če sta obe, potem wooohoo, bravo, čestitam! Če boš čez 1 teden ponovila test, boš vidla da bo tudi ta šibkejša črtica bolj močna, ker bo že več hormona hCG v urinu.

Čestitke!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 131
7.3.2011 14:50:23   
Marker
Pozdravljene punce!

Glede na to, da imate vse Klomifen me zanima, kje ga dobite? Ali ga katere dobi v Italiji? Ker nimam prevoza bi bila zalo vesela, če bi mi lahko katera kupila 2 ali 3 škatlice. Vrnem, dodam za kavico... karkoli.

Hvala že v naprej

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 132
7.3.2011 16:40:35   
82tina
Ency, čestitke, super user posted image

Jaz pa sem danes 13. dan ciklusa in zaenkrat še nič ne čutim in tudi ovulacijski test ni še nič pokazal.
A mislite, da bi me že moralo nekaj špikat, al je to še čist ok?

Res si želim, da bi končno enkrat dočakala ovulacijo.

Lep sončen dan še naprej.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 133
7.3.2011 18:01:47   
ency
Joj punce hvala, se tako bojim veselit, namreč na user posted image delava že 3leta, s tem da je 2009 uspelo, ravno tako s klomifenom, vendar se ni dobro končalo in sva morala eno leto čakati na ponovno poskušanje. Tako da zdaj nama je to 7 krog (od takrat) in prvi s klomifenom. Drži pesti tudi za vas! Aja jst sem delala ovul.teste ta mesec, me g ni spremljal na UZ in ovulacijo mi je pokazalo cca 15-16 dan ciklusa, takrat me je tudi špikalo.Pa srečno vsem ostalim.

(odgovor članu 82tina)
Neposredna povezava do sporočila: 134
7.3.2011 18:47:40   
majjči36
Dasika pozdrav,meni je doktor predpisal klomifen zaradi nepojasnjene sekundarne neplodnosti, jemala sem ga 3 cikluse le v prvem ciklusu sem imela ovulacijo, pač uporabla sem ovulacijski test bila je na 18 dan,naslednja dva ciklusa ,pa ovulacije nisem vec zasledila,res pa je da po 21 dnevvu ciklusa nisem več delal testov,saj sem si razlagala,da ni mozno,da bi ovulacijo imela tako pozno.

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 135
8.3.2011 11:00:24   
Minčika28
Ency čestitam! Želim ti, da bo ta nosečnost uspešna in da čez slabih 9 mesecev zagledaš svojo štručko!!! user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa je v tem 2. krogu klomifena že 32. dan pa še kar nobenih znakov o ovulaciji. Najbrž sploh reagirala nisem. Zdaj pa tak moram zopet čakat na user posted image . user posted image Vprašanje kdaj se bo sploh pojavila. user posted image

Stiskam pesti za vsako posebej, da vam čimprej uspe zagledat +!!!!!

Zojatisa čestitke za nečaka!

Dasika, kako pa pri tebi? Si test že delala?

Majjči36 je možno, da imaš bolj pozno ovulacijo. Ampak, če je manj kot 10 dni pred user posted image ni dobro. Vsaj Pušenjak to pravi, ker je premalo časa za vgnezditev al nekaj takšnega. Vsaj 10, 12 dni bi naj ta lutealna faza trajala, idealno je pa seveda 14.

(odgovor članu majjči36)
Neposredna povezava do sporočila: 136
8.3.2011 14:54:34   
majjči36
Mincika28 hvala ti,ma nevem vac kaj naj si mislim,ko pa nikakor ne zanosim. Čudno je le to ,da imam za sabo ze 5 nosecnosti,sedaj ,pa zanositi ne morem-kot strela z jasnega.

(odgovor članu Minčika28)
Neposredna povezava do sporočila: 137
8.3.2011 21:56:25   
mghope
@ ency ČESTITKEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
upam da bomo vse kmalu zagledale user posted image  Jaz sem danes popila zadnjo tbl Dabrostona, potem čakat user posted image  in poskusit s klomifenom, ta mesec 2tbl/dan..če bom vsaj tokrat reagirala..

Lp

(odgovor članu majjči36)
Neposredna povezava do sporočila: 138
9.3.2011 8:27:06   
Dasika
Živjo punce!

No, jaz sem včeraj zjutraj(na 39. dan ciklusa) naredila test in seveda je bil negativen, pa če bi bila user posted image bi mi test sigurno že pokazal nosečnost. Torej, je vzrok takšne zamude pač v nečem drugem. Definitivno, kakorkoli sem obrnila test, pa če bi ga razstavila na 1000 koščkov, še vedno bi bil - user posted image Sem takoj poklicala ginekologa in grem že danes popoldne na pregled, da vidi zakaj hudiča ni user posted image . Drugače pa še vedno nobenih znakov, da bo prišla, nobenih mozoljev(pravzaprav imam tko lepo kožo kot že dolgo ne), ničesar, razen občutljivih bradavičk..tako, da me prav zanima kaj bo našel ginekogol tam notri.. user posted image

Komaj čakam, da pride user posted image , če že nisem noseča, da lahko nadaljujem s Klomifenom, dokler je ni, ga pač lahko samo gledam in dvomim, da mi to stimulira ovulacijo user posted image

Lep pozdav vsem, bom javila popoldne kaj sem izvedela.

(odgovor članu mghope)
Neposredna povezava do sporočila: 139
9.3.2011 11:05:20   
82tina
Dašika škoda, da nisi user posted image
Boš pa vsaj pri ginekologu zvedela, zakaj ni user posted image , potem pa veselo drugi krog klomifenauser posted image

Jaz pa sem danes 15. dan cikusa in razen male napetosti v levem jajčniku
ni ne duha ne sluha o ovulaciji. Zato sem se z ginekologom dogovorila,
da pridem jutri na UZ, da vidiva kaj se dogaja ali ne dogaja.

Pa tako sem se veselila, da s klomifenom bo O, ampak ne vem no ...

Lep dan vam želim vsem.

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 140
10.3.2011 8:30:55   
Dasika
Punce, včeraj sem bila na ultrazvoku in ne vidi, da bi bila user posted image na poti, vidi samo zelo odebeljeno sluznico, kar je velikokrat znak zgodnje user posted image , tako da moram počakat 1 teden in sem v sredo spet naročena na ultrazvok, pa bo takrat upam,  kaj več jasno. Torej, je možnost, da sem user posted image , ampak je prezgodaj, da bi karkoli za ''zihr'' rekli, tako da so še vedno odprte obe možnosti, nosečnost ali pa samo zamujanje menstruacije.

Nimam pa nobenih znakov, razen kar mi je malo sumljivo, neverjetno lepo kožo imam na obrazu, take nisem imela že 15 let pomojem.
Bomo videli kaj se bo zgodilo.

Lep dan vsem!

(odgovor članu 82tina)
Neposredna povezava do sporočila: 141
10.3.2011 18:47:41   
82tina
Dasika, MOČNO MOČNO držim pesti, da je to touser posted image

Jaz sem tudi bila danes na UZ in je videl krasen folikel na levem jajčniku - 32 mm, na desnem pa nič (pa glavno, da je vsaj enuser posted image ). Tudi sluznica bi naj bila pravšnja za vgnezditev.
In ker je že 16. dan ciklusa sem dobila še injekcijo Pregnyl-a, da bo po 36h skoraj 100 % folikel počil.
Malo prej sem naredila ovulacijski test (radovedna kot sem) in - ne moreš verjet - prvič v življenju mi je pokazal dve črtici (drugo še bolj močno od prve).
Seveda sem bila čist nora in sem že klicala mojega v službo, da se naj pripravi na naporen zaključek tedna user posted image

Upam, da je to to in da ni test lažno pozitiven (saj pokaže do 36h prej ovulacijo, ne) - kaj mislite ve?

in kaj se dogaja z vami ostalimi?

Vsem vam želim, da čim prej dočakate svoj plusek - vem, da ga bomo!

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 142
11.3.2011 9:27:12   
Dasika
No, user posted image je prišla včeraj zvečer. Sicer je bolj švoh in nobenih bolečin nimam, ampak je pa user posted image sigurno, tako da nadaljujem s klomifenom 3-7 dan in v nove boje user posted image

82tina, ne vem sicer za ziher, ampak pravijo,da če si na klomifenu, ni smiselno delati ovulacijskih testov, ker so rezultati lahko napačni.

(odgovor članu 82tina)
Neposredna povezava do sporočila: 143
11.3.2011 9:32:00   
Dasika
Prilagam še tole, da lahko preberete.

http://www.neplodnost.info/ziva/portal/staticpages/index.php/20050714233824831

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 144
13.3.2011 15:01:46   
82tina
Hej!

Ja, Dasika, saj je logično, da je pokazalo dve črtici - ampak vseeno je bil fajn filing, da sem vsaj enkrat videla, kako to zgleda (ker sem se že spraševala, če so testi sploh OK, ker sem jih kupila preko spleta).

Druga kot čakati mi tako ali tako ne preostane. Res pa je, da mi temperatura ni nič  padla ali pa se dvignila - cel ciklus jo imam 36,4, 36,5 ali 36,6 - mogoče pač pri meni ne deluje BT.

Eh, od vsega skupaj sem že čisto zmešana, pa žalostna ...

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 145
19.3.2011 7:43:12   
Zojatisa
Živjo punce!
Moram vam povedat da sem delala dva testa enga en dan drugega drug dan na tešč in sta oba pokazala magičen plusek, sej mi še zdej ni nič jasn in ne morem dojet.
Zelo sem vesela in upam da tudi ve zagledate čim prej user posted image .
Pregled imam pa čez 14dni da mi oradno potrdi , upam samo da bo vse ok.
lp in držim pesti-
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 82tina)
Neposredna povezava do sporočila: 146
20.3.2011 16:10:25   
82tina
JUHEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, zelo ti privoščimuser posted image
Uživaj v user posted image
Hja, jaz tudi upam, da bo kaj ratal, čeprav moj folikel na UZ
je bil velik 32 mm - G ni nič rekel, da je verjetno prazenuser posted image
(sem brala tvoj post, ko ti je to rekel že za 24 mm).
Glede na BT je ovulacija bila, zdaj pa čakam user posted image ali user posted image .
Špika me kar - posebej L jajčnik.

Še enkrat čestitke zojatisa

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 147
20.3.2011 18:47:40   
Zojatisa
to špikanje je lahko dober znak

(odgovor članu 82tina)
Neposredna povezava do sporočila: 148
22.3.2011 9:03:32   
Dasika
Zojatisa čestitam!!! user posted image  user posted image  user posted image
Jaz sem bila pa včeraj na ultrazvoku, 12. dan cilusa, folikel je v levem jajčniku in je bil včeraj velik 18mm, tako da mi je povadal, da bo ovulacija danes. Bomo pridni, spet. user posted image Pa zdaj, ko se spet dobi Dobroston pri nas, mi ga je predpisal in bom jemala to namesto Primolut-Nora.

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 149
22.3.2011 10:42:06   
Zojatisa
Hvala in držim pesti

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?