Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.3.2011 22:19:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,zadnje cajte je neka tuga tukaj. ma ne meni se ne zdi...za danes mislim
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.3.2011 22:20:16
|
|
|
|
arabela*
|
grem še malo v moško družbo..... nočko in miren sen
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.3.2011 22:21:00
|
|
|
|
arabela*
|
< Sporočilo je popravil Saraya -- 20.3.2011 22:22:42 >
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.3.2011 22:21:50
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi pičim spat,v upanju na čimboljši ju3. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 6:20:30
|
|
|
|
rina22
|
jutro tak bi še spala... pa ima T. zadnje dni tak nemiren in rahel spanec, da je to groza mislim, da jo zobki mučijo.. na kavo tudi mene ne bo.. sem pa tudi jaz opažala, da vlada zatišje na naši temi.. tasa, ti si nas dokončno zapustila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 9:10:04
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Kava še nič ne vem, mi pa je boljše dopoldan. bambi paše ti frizurca.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 9:18:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! Kava še nič ne vem, mi pa je boljše dopoldan. bambi paše ti frizurca. če pa te dopoldan tudi nikoli ni pa hvala za kompliment
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 9:19:16
|
|
|
|
bambixxx
|
pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 9:28:30
|
|
|
|
koala
|
Sem bila večkrat, zdaj dve al tri nazaj sem bila. Je pa res da me velikokrat ni bilo, ko utegnem pridem, ampak popoldan mi še manj ustreza.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 10:26:46
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan :) Babe, ste me sprovocirale s frizerjem, jaz se tudi moram spravit, evo, imam 30. termin
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 10:45:12
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Dan! Vceraj smo bili pri starših na kosilu. Mojega je začela nekej bolezen dajat.......sicer nima vročine, se pa ful slabo počuti itd. Midve sva vstali malo pred osmo. Je začela nekaj hitro vstajat. Prej je do 9 nisi dobil iz postelje. Se vidi, da ni več dojenček in jo začne vse zanimati pa naju začne buditi, ko sama vstane. Pride v postelji kar na mene in se lepo spravi na mene sedet pa očka vleče za lase. Grem, me čaka moj prijatelj Sesalec. Se še kaj javim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 12:32:09
|
|
|
|
katy83
|
dan, babike moje. Včerajšnje praznovanje T rojstnega dneva uspelo , bilo je fajn, T priden in prav posrečen , slikice so tudi full lepe, skratka bomo si zapomnili ta 1.rojstni dan. Naslednjo nedeljo še 1x praznujemo, za T teto, strica, bratranca in sestrično, ker včeraj niso mogli prit...tak da bo še 1 tortica. aja, pa T ima še 1 novi zobek (zdaj imamo že 4 ).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 12:35:50
|
|
|
|
katy83
|
pa da še malo pokomentiram: Tasa, bejba, kaj je zdaj to? Čokolada, pikepoke za tvojega, da ne bo kaj hujšega. Marta, jaz E.M. poznam preko RR, ker sem neke cotike od nje kupla. Nisem pa vedla, da ona sploh v šoli dela. No, zdaj vem. kavica- sreda popoldan - kdaj bi to naj bilo? Midva s T imava v sredo posvetovalnico, tak da mogoče prideva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 13:29:42
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Jaz doma,končno,pa ne za dolgo.Zrihtala nič,vsepovsod čakala kot budalo,še na izvide v lab,ki so mimogrede slabi .Pri ortopedu tudi nič,me je poslala na Fontano.Te pa ne vem,kaj naj.Moram zdaj poklicat,pa da vidim,kaj bodo rekli.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 13:45:50
|
|
|
|
Sacherca
|
No,eto,moja kava v sredo odpade . Prislo nekaj vmes in mi porusilo vse plane. Ce ne prej pa takrat,ko bom zopet dolgolaska
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 13:47:39
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 tudi končno doma. dolgi sprehod do ft in nazaj, vmes še malo v muellerja. zdaj pa spi kot ubit. ni pa nič kaj toplo zunaj . kava - v sredo ob 16h, SO
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 15:22:00
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Heja! Moj je bil doma na kosilu pa šel nazaj delat. M spi že več kot 2,5 ure, tako da čakam da se bo zbudila. Bova šli malo na zrak. Sem pa bila zdaj s psom zunaj pa niti ni tako toplo. Na soncu je kar OK, v senci pa mene zebe. Bodo pa baje ta teden lepe temperature. Že koooomaj čakam. Aja, pa vesel in sončen 1. pomladni dan vam želim! Imam še eno vprašanje. Midve z M se še nisva šli kopat v bazen. Me zanima kam se hodite kaj kopat in kje so fajn kopališča za take male žabice kot je moja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 15:22:56
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan, babike moje. Včerajšnje praznovanje T rojstnega dneva uspelo , bilo je fajn, T priden in prav posrečen , slikice so tudi full lepe, skratka bomo si zapomnili ta 1.rojstni dan. Naslednjo nedeljo še 1x praznujemo, za T teto, strica, bratranca in sestrično, ker včeraj niso mogli prit...tak da bo še 1 tortica. aja, pa T ima še 1 novi zobek (zdaj imamo že 4 ). Super! Pa hvala za pikepoke.......mam občutek, da pomagajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 15:24:16
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan, babike moje. Včerajšnje praznovanje T rojstnega dneva uspelo , bilo je fajn, T priden in prav posrečen , slikice so tudi full lepe, skratka bomo si zapomnili ta 1.rojstni dan. Naslednjo nedeljo še 1x praznujemo, za T teto, strica, bratranca in sestrično, ker včeraj niso mogli prit...tak da bo še 1 tortica. aja, pa T ima še 1 novi zobek (zdaj imamo že 4 ). Aja. Pa čestitke za novi zobek! Mi smo tudi pred kratkim dobili prvo 4. in zgleda, da bo kmalu še kakšna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 15:25:04
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Jaz doma,končno,pa ne za dolgo.Zrihtala nič,vsepovsod čakala kot budalo,še na izvide v lab,ki so mimogrede slabi .Pri ortopedu tudi nič,me je poslala na Fontano.Te pa ne vem,kaj naj.Moram zdaj poklicat,pa da vidim,kaj bodo rekli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 15:52:33
|
|
|
|
botrca
|
Dan, pri nas je tudi vse po starem...moj dela danes, z malim pa greva pol v mesto. Copate rabi, pa jaz si grem kupit superge...končno . Pa k frizerki bi tudi mogla it, pa mi ni... . Ma bom že... .
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 15:53:41
|
|
|
|
botrca
|
Na kavo v sredo me tudi ne bo, ker mi popoldan nikakor ne paše. Dopoldan ja, če ni moj doma . Kaj pa sreda dop.?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 16:04:48
|
|
|
|
Sacherca
|
Marta82, prosim, povej mi kje je knjiznica v Slovenski Bistrici? A ima veliko parkirisce ??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 16:05:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava - v sredo ob 16h, SO V SO jaz ne pridem z froci,tak da me ne bo,razen če lokacijo spremenite.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.3.2011 16:58:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan, babike moje. Včerajšnje praznovanje T rojstnega dneva uspelo , bilo je fajn, T priden in prav posrečen , slikice so tudi full lepe, skratka bomo si zapomnili ta 1.rojstni dan. Naslednjo nedeljo še 1x praznujemo, za T teto, strica, bratranca in sestrično, ker včeraj niso mogli prit...tak da bo še 1 tortica. aja, pa T ima še 1 novi zobek (zdaj imamo že 4 ). Aja. Pa čestitke za novi zobek! Mi smo tudi pred kratkim dobili prvo 4. in zgleda, da bo kmalu še kakšna. Mi smo še daleč od štirkic - zdaj je dobil komaj četrti zobek . Spodaj ima obe enki in dvojko, pa zgoraj je zdaj dobil enkico.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?