Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 7:41:54
|
|
|
|
mateyka
|
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 7:47:44
|
|
|
|
mateyka
|
za čez pa kaj takega:
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 7:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo mateyka tasredna je prav dreamy. Se barva je tocno taka, kot bi jo sama izbrala. Sam a to gre na velke joske? Nebi rada groteskno izpadla...
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 7:56:18
|
|
|
|
mateyka
|
pa tale mi je ful lep
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 7:58:15
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ooooo mateyka tasredna je prav dreamy. Se barva je tocno taka, kot bi jo sama izbrala. Sam a to gre na velke joske? Nebi rada groteskno izpadla... ja ne vem, a nima ta dama tud velike joške? jaz nimam kaj praskat s tako obleko - lahk samo "japke" not dam, da bo kej zgledal
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 8:02:15
|
|
|
|
mateyka
|
glej, tuki je isti zgornji kroj: kako se ti zdi?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 8:05:45
|
|
|
|
mateyka
|
ej otika, a ni tale dobra za na šiht? men je fuuuul lepa
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 8:19:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka glej, tuki je isti zgornji kroj: kako se ti zdi? Ja ra ima ze bol mojo velikost josk... Lol... Recimo da je kul, sam obkeka z zelenim pasom mi jw se vedno top. Pa tega tadrugega plascka se tut nebi branila. Tazadnja obleka je tut zelo lepa, sam jz bi jo za zvecer oblekla recimo, ker je za v mojo sluzbo cist prenobel. Kje ti te slikce najdes?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 8:29:11
|
|
|
|
mateyka
|
Kje ti te slikce najdes? v strica googla (pri slikah) vpišem "large" ali "plus" size dress(es) ali coat(s)
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 8:44:48
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2011 8:45:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 8:56:05
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 wow, vse tri Mateykine fo fuuul lepe!!! Otika - po mojem bi ti tele ful dobro stale, ker imas ozek pas (kot omenjas). moja tasca ima veliko rit in joske, v pas cje pa kot pescena ura in men je to ful lepa postava za take oblekice jup, za peščene ure so najboljše take oblekice... tale od mateyke je super, jest sm neki dost podobnega (sicer z rokavi, ker mi tut roke niso neki v ponos) v vijolični barvi oblekla za poroko, mam pa podoben tip postave (velike joške in veliko rit). če ne boš v nobeni trgovini našla, bi šla jest na tvojem mestu k šivilji... nesi ji sliko pa pomoje ti lahko še za blago svetuje...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 13:28:00
|
|
|
|
bayb77
|
Točno tako povdari ozek pas obvezno, krilo dolžine nekako do kolen, mehko padajoče, dekolte pa malo zakrit, obvezno na V ampak ne preglobok. Spodaj obleci dober čvrst moderc da bo zadeva stala in boš super!! Ekola, nekaj takega [link=http://www.edressme.com/georgie17.html][/link]
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 13:41:20
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Uau, tale je res dobra!!!!
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 15:03:21
|
|
|
|
žab*ca
|
Otika ampak po tvojem imenu uporabnika,sem se te predstavljala čisto drugačno (drobno,majhno).Zanimivo kakšno asociacijo dobiš glede na ime . Drugače pa je meni tudi ta z zelenim pasom zelo lepa.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 15:26:53
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Uau, tale je res dobra!!!! Tale je moja zmagovalka, res dobra.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 21:09:46
|
|
|
|
diana 28
|
Bi samo še dodala, da se obleci tako,da se boš dobro počutila. Ni potrebno pretiravati tudi če je nevem kako fency poroka. Meni se zdi, da ljudje kar malo zapretiravajo ob takih dogodkih in potem sploh ne znajo nosit stvari. Meni je bolj všeč preprosto in lepo. . Jaz si nebi belila preveč glave
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 21:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Zab*ca... LOL... nebos vrjela ampak ta komentar sem slisala ze tut od ljudi, ko jim povem tapravo ime :-) Uuuuu... Bele hlace in jaz, to je pa povod za katastrofo ;-)
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 19.3.2011 23:36:28
|
|
|
|
StrawberrY
|
Na tak način kot je tale z zelenim pasom sem imela tudi jaz na poroki. Takrat še s kar konkretno kilažo, pa joškami. In je full dobro zgledalo. Kupila sem jo pa v Espritu, črna, samo je brez pasu. Mal še tam uč vrži, ker imajo včasih res noro lepe oblekce. Aja, pa nič vulgarno ni zgledalo, kljub mojemu obilnemu oprsju . Zraven sem imela hudo dobre sandale in še bolj noro torbico . Pa ful hud prstan Ma če bi znala svojo slikco prpopat . http://www.esprit.eu/?LKZ=SI&mc=promotion.comefrom.esprit.com Na temu linku imaš polno slik od oblek. Eno so res hude. Tako, da hvala ker si odprla to temo , da grem v naslednjem tednu v šoping
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 19.3.2011 23:44:21 >
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 20.3.2011 7:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Strawberry, v katerem Espritju si pa kupila? V Cityju v LJ imam obcutek, da imajo sam do 42 stevilke pa sem in tja kako 44 :-/
|
|
|
|
RE: Nasvet glede obleke - pliiiiiizzzz 20.3.2011 9:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo lepa, črna z zelenim pasom . Takoj bi jo imela.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?