Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 17.3.2011 22:18:24
|
|
|
|
metuljcek321
|
aha vesna in jure jankovič: vall & julia KLIK
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 17.3.2011 22:20:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska sodelavka ima tudi Eneja. Zanimivo ime, ampak si ne predstavljam odraslega moškega s tem imenom ... res je smešno, kako dojemamo imena, a ne? men je v tej Enej-kategoriji tud Tristan ful dobro (btw: tud Brad Pitt je bil v Jesenski pripovedi Tristan - mi je blo noro všeč, ampak za mene, tradicionalistko, mal preveč eksotično/biblijsko/whatever že )
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 17.3.2011 22:23:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
kdaj pol začnemo s pomladansko pravljico? tale zimska se noče in noče nehat preden grem spat 1 zabavna: prej kličem malo, je tam tudi mal starejša sestrična, party na full, klepetava, jo povprašam, če sta kaj dobrega jedli & Anja: "Ja, zrezke sva jedle. Mmmm, dobri so bli." Jaz: "A dobri so bli?" "Ja, dobri zrezki so. Sladki so." Tolk, da veste. življenje je pač sladko good nightm jutri je noč za zabavo ... woohoo ... can't wait ... gotta get my beauty sleep now ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 17.3.2011 23:39:37
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka moj oče je tud Ivan moj dedek tudi tudi moj
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 17.3.2011 23:40:06
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 he, he, majuška, glej oddajo najinih postov Cuba -
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 0:10:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 0:12:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 8:10:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 8:15:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 8:16:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 8:31:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 8:35:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 18.3.2011 8:43:59
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka moj oče je tud Ivan moj dedek tudi tudi moj In moj. Pri nas imamo pa bolj Janeze in Stankote o come on... pri nas tudi, na obeh straneh sta dedka Stankota
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 18.3.2011 8:54:26
|
|
|
|
3jeMi
|
ko ste ravno pri tem kaj je prav in kaj ne, in ko smo ravno pri Stankotih... moj pokojni tast je šel od doma pri 6. letih... delat, za hlapca... jaz ga nisem poznala, je bil pa menda je zelo trd človek, ni bilo lahko z njim živet... se pa ni za čudit, a ne, če je bil po sili razmer pri 6. letih pahnjen v svet... jah, ja potrošniška družba je pa na vseh koncih problem, a ne... glede otrok... sem bila decembra prav vesela pisma iz vrtca, s katerim so nas obvestili, da se za RDje ne bo več nosilo hrane v vrtec iz dveh razlogov... prvo, ker otroci potem ne jedo kosila in hrana ostaja... drugo, zaradi tega, ker nekateri starši pretiravajo, drugi pa zaradi socialne stiske ne morejo toliko ponuditi kot tisti prvi in se tako kaže razlika med otroki... seveda so tisti prvi skočili v luft
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 18.3.2011 8:55:14
|
|
|
|
Majuska
|
Juuuutroooooooo! Evo, od premalo spanja sem zdajle malce naspidirana - peljala Aleksandra v vrtec, se borila z napadom trme zaradi igrač, skočila v cvetličarno in pekarno (mož ima RD), zdajle še malo ob kompu pomeditiram - potem pa zajtrk v postelji ... tudi vam ga privoščim, nič bat - zajtrk namreč
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 18.3.2011 9:10:48
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi jah, ja potrošniška družba je pa na vseh koncih problem, a ne... glede otrok... sem bila decembra prav vesela pisma iz vrtca, s katerim so nas obvestili, da se za RDje ne bo več nosilo hrane v vrtec iz dveh razlogov... prvo, ker otroci potem ne jedo kosila in hrana ostaja... drugo, zaradi tega, ker nekateri starši pretiravajo, drugi pa zaradi socialne stiske ne morejo toliko ponuditi kot tisti prvi in se tako kaže razlika med otroki... seveda so tisti prvi skočili v luft Ta pravi, a ne? To je tudi meni trapasto ... naj se prinese nekaj malega, glih tolk za pocartat in to je to.
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 9:13:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 18.3.2011 9:16:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka majuska...kaj pa to pomeni, ne gre rad v vrtec? dobro opravi na govorilnih Šele zdaj porajtala ... ne ne, ni vezano na odhajanje v vrtec, rad je tam. Bil je napad trme, ker je doma pozabil eno igračo. Danes se je zgodba ponovila, ko sem rekla, da 3 pliškov res ne more nesti sabo Govorilne so bile super. Aleksander je bil pohvaljen za napredek, menda se je krasno vklopil v skupino, zelo rad sodeluje, sploh če se riše ali poje. Menda je ravno včeraj odpel pesmico pred celotno družbo - malo po svoje (itak!), ampak je speljal do konca. Itak, ta prav lev je, rad ima občinstvo Aja, mali je izjavil, da ima v vrtcu punco
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 9:47:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 9:50:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 9:51:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 10:08:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 10:14:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 18.3.2011 10:19:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis super ne, kdaj bo poroka ? Bravo za Aleksandrov napredek in umetniško udejstvovanje čim kasneje
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2011 10:27:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?