metuljcek321
|
---------------- dolg post ---------------------- dobr zajemite sabo & enjoy the ride ............... čer, pupe glih s telovadbe & zdaj izpod tuša ... kot prerojena - dobr smo se dons držal - zmagal v floor ball-u (za 1 gol - woohoo, kva je blo napeto, ej), pri odbojki je blo 1:1 v setih ... sem se fajn razmigala dan je bil pester - najprej pouk, potem sestanek za Istanbul - can't wait - potem predstavitev za ravnatelja in glasovanje (čisto vsi za - opala , odlično) in za veliki finale še govorilne ... če ne bi šla na telovadbo, bi se menda kar zrastla s stolom imena za fantka - midva sva imela pripravljeno ime Maks (ker nisva vedela, katerega spola bo otroček - meni je) Jakob je bil tud na top listi (plus mojemu dedku je blo tko ime), a je zaradi slabšalnega pomena izpadel (pomeni tistega, ki nekoga izrine), opcija je tudi Mark (Mark Darcy - grrrr, yummy, to mi deli ) ... Maksov je tu ogromno zdaj - eni so starejši, ful jih je pa mlajših - celo tko zlo, da sem tu in tam imela pomisleke, če ijh ne bi blo preveč na kupu Vidiš, je tud odvisno, s katerega konca Slovenije si. Nai ipd. je pa zame čist preveč eksotično. mojček, dobr razmišljaš, sexy vikend je definitivno vreden omembe, sem veri hepi & setisfajd (tako in drugače ). Prav plavam med oblaki zadnje čase ... se pa bojim mal pomislit na prihodnost, ampak kaj bi človek kompliciral, boljše se je prepustit trenutku & it along the lines of carpe diem, a ne? Pa ja, definitivno zimska, saj vem, da so tud v šolstvu kače in taki in onaki ljudje, ampak si ne morem pomagat & ostajam večni optimist - da tud tisti, k najslabše mislijo, imajo v svoji osnovi tudi veliko dobrega - hopefully ... te pa stisne, če pomisliš, da potem "kače" učijo tvoje otroke cuba, zimska, zdravje pošiljam v vajin konec - a lot of it! populis, ste se vi zlizali? (opala, kakšno lepo barvo sem najdla za poštrihanje tvojega imena, ej - prav kul se mi zdi - jaz) flower, oh so much ... zdaj bom šla pa v akcijo kmalu ... si moram prav cajt vzet mala miss je pri atiju danes in jutri, mi je zelo, zelo dolgčas, moram rečt. Tak sonček je & take izjave ima, da ni res. Tko dobr kombinira in povezuje, da samo bulji človek. Prav hudo mi je, k tko hitro raste - čist preveč hitro gre vse skupaj. Drugač je pa prava modna kraljica - njej je ful dobro se menit o cunjah (po mami, priznam ): "Mami, a mava dons kavbojke? Pa plašček? A maš ti pas? In kakšne gumbke maš na plašču - ti maš velike, jaz pa majhne. A ti si pa brez žabic?" In tako v nedogled - ej, ta frajla bo nova Anna Vintour In tko rada se prečekira v ogledalu pred odhodom - in potem zraven še grimase dela - trenutno jo ful fascinira jezik, pa zobje, miganje z usti - vzame tud malo kozmetično ogledalce, se spakuje, se pogovarja s svojo podobo, si pravi zgodbice - ma, čista fantazija, res. In domišljija je brez meja. Baby Borne sem mal čekirala - ajme, pa saj jih je nebroj vrst ... kako se pa človek odloči??? Almera, ti se torej vračaš s septembrom. Bor bo v varstu - boš Ronjo tud dala k tej gospe? zimska, kdaj pa ti šibaš nazaj v šolske klopi - si se potem uspela kaj zmenit z ravnateljico al čist zares NE gre in se moraš pojavit še v tem šolskem letu? OMG, kva lije zunaj - se bo kdaj ustavilo? Saj vem, saj vem: "B'lj k ščije, prej se zlije!" Jungle Mania mi gre zlo dobr, otroci v šoli so strašni - oni majo svega i svašta za zamenjat - kapo dol, res - carji so. Po novem mi jih manjka še 50, kar je lep napredek od začetka tedna