|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
14.3.2011 7:44:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KOKICA baje da je 19.3. tisti dan, ko je treba začet sadit. Vsaj tako pravi ena astrologinja na fb. user posted image

Eh, jebi ga.user posted image user posted image user posted image FB?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 801
14.3.2011 7:48:12   
KOKICA32
Dobro jutro.user posted image

Dežek je, pa sonce zraven sije.user posted image

Persida user posted image user posted image user posted image

Nika user posted image user posted image user posted image , da te čimprej nehajo srbeti te nadležne pikice.

Tulipan
  VSE NAJBOLJŠE!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 802
14.3.2011 8:43:54   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image
Je rekla Lia zjutraj: mami, jaz sem pliplavila za plevijanje, se bom pa sama plevila, ti idi spat, kel si utlujena!!user posted image user posted image  zdaj mi je smešno, zjutraj pa je bila to čista resnica in verjetno sem tolko o tem govorila ponoči, da si je zapomnila. Že dve noči imamo taki, da sem zjutraj 3x bolj uničena kot preden grem spat. Vzrok? Ne vem. Luka se zbuja na uro in pol, Lia pa zapolni ono vmes, ampak vmes je pa vedno glih tak mičkeno časa, da se vležem in glih zaspim, potem pa alarm.user posted image
Persidauser posted image user posted image user posted image
Kokica hvala! Je čisto mimo mene zbežal ta rd, ker smo bili tisti dan dejansko na krstu in rd od te male krščenke, ki ga ima na isti dan kot jaz. Sem glih rekla T.ju včeraj, to pa je prvi rd, kjer mi bo dejansko denar od daril (mama, tašča in babica) ostal, ker nimam časa praznovat!user posted image  No, ne bo ostal-tokrat si bom RES kupila nekaj lepega!user posted image
U, Kokica, kak si pridna z gredico. Mene pa to ne potegne, nikak. Imava v Kamnici parcelo cca 1100m2, pa glej, niti ene rožice nisem posadila ali pa kake jagode, eh, taka Intersparovka sem, kaj češ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 803
14.3.2011 8:48:58   
Tulipan12
Tasa si kaj kupovala pri vas v trgovini spodnje perilo za Lijo?Sem bila v soboto, pa sem videla, da ga imajo, samo se mi je tak mudila, da nisem imela časa brskat, pa me zanima informacija iz prve roke... no če še sploh bo, ko spet pridem do tja.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 804
14.3.2011 8:56:10   
Tulipan12
Najaauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 805
14.3.2011 9:04:05   
KOKICA32
Tulipan user posted image
Mene pa zemlja ful sprosti, me je tašča videla, da brskam po njej brez rokavic in mi jih je ponujala ampak meni je bilo takooo fajn brez njih, da sem se ji le lepo zahvalila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 806
14.3.2011 9:15:06   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mene pa zemlja ful sprosti, me je tašča videla, da brskam po njej brez rokavic in mi jih je ponujala ampak meni je bilo takooo fajn brez njih, da sem se ji le lepo zahvalila. user posted image

Moja tašča je taki zemeljni človek. Ona gre marca na vrt in se vrne septembrauser posted image user posted image user posted image  In ravno zaradi tega moram Lio cepit proti klopnem m., ker je njej zdaj to interesantno postalo, ti klopi pa so vsepovsod. Tašča je lani na ta račun boriliozo fasala, sam za to pa ni cepiva.
Mi je prav žal, da me to ne potegne.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 807
14.3.2011 9:20:49   
Najaa

KOKICA baje da je 19.3. tisti dan, ko je treba začet sadit. Vsaj tako pravi ena astrologinja na fb. user posted image

Eh, jebi ga.user posted image user posted image user posted image FB?user posted image

Fb sej veš, facebook, ki ga maš tak rada! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 808
14.3.2011 9:37:38   
KOKICA32

Fb sej veš, facebook, ki ga maš tak rada! user posted image user posted image user posted image

Ja, ja saj vem kaj je to FB, samo sem dala vprašaj zraven, ker mi ne gre v glavo, da imajo tam že posebne astrologinje. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 809
14.3.2011 10:14:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa si kaj kupovala pri vas v trgovini spodnje perilo za Lijo?Sem bila v soboto, pa sem videla, da ga imajo, samo se mi je tak mudila, da nisem imela časa brskat, pa me zanima informacija iz prve roke... no če še sploh bo, ko spet pridem do tja.
Sem kupovala ja in bom rekla da za tak dnar kot je ni slaba kvaliteta! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 810
14.3.2011 10:15:53   
tasa_m

Ih, jaz sem pa podobna kot Tulipan... Bejži vstran od gred user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 811
14.3.2011 10:34:31   
Najaa

Ja, ja saj vem kaj je to FB, samo sem dala vprašaj zraven, ker mi ne gre v glavo, da imajo tam že posebne astrologinje. user posted image

Ja uporabnica fbja je in jo imam med prijatelji. Pol pa vsak dan napiše kaj zelo "pametnega". user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 812
14.3.2011 10:40:29   
KOKICA32

Ja uporabnica fbja je in jo imam med prijatelji. Pol pa vsak dan napiše kaj zelo "pametnega". user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 813
14.3.2011 10:59:12   
Najaa
Kaj Kokič, kako si kaj?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 814
14.3.2011 11:03:10   
KOKICA32

Kaj Kokič, kako si kaj?

Vredi sem. Ponedeljkovo. Še nič pametnega nisem naredila. Pa ti?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 815
14.3.2011 11:11:00   
Najaa
Če je kuhanje, pranje, sušenje, pedenanje otroka pametno, pol sem naredila že ogromno. user posted image Pravkar mi je spet h vodi zgasnila. Danes sem jo preoblekla že reci piši 5x, ker je vodica tako zabavna! user posted image Mi je pomagala kuhat, seveda v koritu in skoz je bla mokra. Zdje je pa v kopalnici... Grem ji dat kosilo pa spaaaaat! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 816
14.3.2011 11:13:34   
KOKICA32
Uuuu, ti si bila že ULTRA pridna. user posted image Seveda je to delo. Hahahha, Nika torej obožuje vodo. Mogoče ji paše vodna kopel pri pikicah. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 817
14.3.2011 12:12:42   
Najaa
Paše ji sam po rokah. user posted image Ne boš verjela, ampak ko se kopata, se še zdej ne upa sedet. user posted image Resno, ona stoji v bani in se igra. user posted image Ful se rada kopa, sam usede se ne. Me zanima, kak bo zgledal polet na morju. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 818
14.3.2011 12:55:55   
KOKICA32
Faca mala Nika!user posted image

Jaz pa sem sedaj v mestu srečala Tulipan in njenega Lukca!user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je lepo spančkal, mami pa je uživala na pijački.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 819
15.3.2011 7:14:33   
Tulipan12
Jao, jao, druga stran!!!
No, smo že na prvi!user posted image  Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 820
15.3.2011 7:16:24   
Tulipan12

Faca mala Nika!user posted image

Jaz pa sem sedaj v mestu srečala Tulipan in njenega Lukca!user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je lepo spančkal, mami pa je uživala na pijački.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa Kokico!!user posted image user posted image user posted image
Ja, na sprehodu pa res vedno spi!user posted image  No, dejansko je potem spal do 15.30user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 821
15.3.2011 7:20:38   
Tulipan12
Še ena nora noč je za nami, Luka se je zbujal v eno, ampak vem, da je kriv nosek, ima čisto polnega, bošček.user posted image  Mu pa nič ven ne teče, ima samo nekje not vse zabasano, sploh ne gre sčistit, mu špricam fiziološko not, pa vlečem z aspiratorjem ven, pa skoraj nič ne gre. Ima pa tak zamašenega, da komaj je, ker ne more dihat zraven.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 822
15.3.2011 7:38:50   
KOKICA32

Neposredna povezava do sporočila: 823
15.3.2011 8:11:00   
Tulipan12
Je katera že uporabljala sinupret kapljice?

Neposredna povezava do sporočila: 824
15.3.2011 8:11:50   
Tulipan12

O, vsaj ena za akcijo!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?