Shadow
|
Kmalu bo menda prva obletnica mojega zadnjega pisanja sem gor... Kaj naj rečem, babike, saj itak same vse veste, kako to gre! Teden se mi obrne kot keks, vikenda pa je itak tako kratek, da ga sploh ni. In že bo tukaj spet božič... No, malo pretiravam, ampak res gre vse skupaj PREHITRO! Jaz vas dokaj redno berem, ampak za napisati sem pa MEGASUPERDUPERLENA! Moram že po službeni dolžnosti kar veliko tipkati, zato mi je itak pol odpuščeno! Tak! Kako smo mi? Mah... dali skozi obdobje grozljivega kašljanja (brez ostalih simptomov), nato obdobje grozno zabasanih nosov (spet brez ostalih simptomov), trenutno driskamo (in spet brez ostalih simpotov), tako da nekaj se nam vedno dogaja, da nam ne bi slučajno zastala kri. Ampak AB še vedno nismo potrebovali, ne za enega, ne za drugega! Naša P se temu ne more načuditi, pa sem ji zadnjič razložila, da vsak večer brezkompromisno babyvakamo nosove, pa me je samo gledala. Je bolj stare šole dohtarca. Ampak jo imamo vseeno kar radi. Razen, če nam posluša srček. Pa če nam bezlja v usta. Pa če so ji zanimiva naša ušesa. No, Simon ji je na zadnjem pregledu pri 18 m skoraj računalnik z mize potegnil, ker ga pač fascinirajo kabli, Ajda pa je nekako ne more vzljubiti. Nekaj se trudimo lulati v WC z nastavkom, ampak zaenkrat se polulata zgolj po naklučju, ne po lastni volji. Jima je pa blazno všeč rola WC papirja, zato kar rada sedita gori. Zasovražili smo voziček (ja, našo lepo Cosatto marelo ), zato jo v glavnem mahnemo kar peš na šetnjo (meni se pa toži po mirnih kavicah z dodatkom nikotina, ko sta bila varno privezana s keksom v roki vsaj 10 min mirna). Saj čez ene 10 let bo spet tako, baje. Govorita bolj malo, ene 10 besed morda (ena, dva, ja, ne, am am, baba=babi, dedi, mama, ata, Ema (sestrična), aja, ti ti (ko je kdo poreden), opa (če se jima spotakne), baj baj (ali pa pa, odvisno, kako poslušalec razume tuje jezike), oponašata večino živali, oba mislita, da je obema ime Ajda (hm...), najljubša igrača so knjige (večina že v prafaktorjih), legi kocke (trenutno jih najraje mečeta po hodniku), metle (pometata po luftu). Babi varstvo je krasno, moja jutra so popolnoma brez stresa. Jaz bi tako nadaljevala do njune polnoletnosti, pa najbrž babi ne bo za to. Dude še imamo za spanje, mleko na flašo še zjutraj in zvečer, vmes pa vse, kar vidita. Tamali blazno streza kislo, tamalemu pa sladko. Spimo še vedno bp, še vedno vsak večer oba v bano, čez dan si blazno rada umivata roke in nosita odpadke v smeti, naš kuža ne mara Ajde, Simon pa ne mara kužata (vsaj ne kaj preveč). Ko pa smo za mizo, pa smo vsi taboljši frendi. Vedno več je uveljavljanja lastnega jaza, boja za igrače, posledično nabavimo igrače v paru, če se le da, popolnoma identične. Komentirala vas ne bom, ker moram zjutraj v službo, pa bi se znalo zavlečt... Bodite krasno, zdravi, veseli, debeli, pa morda še malo noseči. No, mi NE bomo več! Kisek na fisek vsem!
|