metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Mama zebra je ušla iz cirkusa in se podala v širni svet. Srečala je neznano žival in jo vprašala: "Kdo si ti in kaj delaš?" "Jaz sem krava in ljudem dajem mleko." Zebra je šla naprej po poti in srečala ovco. "Kdo si ti in kaj delaš?" jo je vprašala. "Jaz sem ovca in ljudem dajem volno." Zebra je nadaljevala pot, ko je srečala žrebca. "Kdo si ti in kaj delaš?" ga je vprašala. "Sleci pižamo, pa ti bom pokazal." lol, rofl japonska - totalen šit, me je kap, k sem prej na tv gledala - ubogi ljudje - so se mi kar solze nabrale v očeh, k sem vidla, kako cunami kar hiše & avte odnaša thanks za fotkico bebeja! orglice - a je potem blo tud kaj glasno? kolk minut ti je blo še zabavno poslušat igranje, M? jaz sem zadnji kar majčken pospravla naše orglice - za spočit ušesa (moja, ofkors) o, ilatic, džungla te je izvabila iz ilegale - pozdravljena ... jaz tud zbirateljica ... bi blo fajn kakšen seznam narest, a ne? will do it over the weekend, pa pol kaj zamenjamo, a prav, pupe? Almera, sem za srečanje, ja, lohk tud kaj prej kot v mesecu. Se bomo skoordinirale. Evo, ringarajka (natipkala tvoj ex-link & ga še v pravem hipu zaznala ter zbrisala, ej!), vsaj ne bo težav pri izbiri poklica: Iraya bo firzerka. A striže tud odrasle? Hec, hec. (Sam da ni blo preveč odstriženega) Naša pol tko komenitra: "Mami, a si si frizurco uredila?" hd, bolj punčkaste reči mam. Upam, da kakšna s fantkom kaj najde ... aha, vidim, da ma Cuba še zalogo - odlično! A dej, nehi, Almera, bye-bye je bil prisiljen rečt ta tvoj visoko-leteči namestnik - vidiš, spremembe SE dogajajo. Upam, da ti bo potem bolje, ko prideš nazaj. Dobr se izobrazi, kaj dogaja. Gregorjevo - ja, moj praznuje pa danes, je riba, ja, Majuška. Kdo je še? Tvoj tudi? Se mi je zjutraj skoraj strgalo srce, ko sva ga klicali & mu je zapela za rd - tko je blo ganljivo, hkrati pa tko žalostno: midve tu, on tam - za ZNORET! spuščanje ladjic - v Topolšici smo jih vidli z okna predavalnice - ful, ful simpatično. Za naslednje leto je to definitivno na mojem koledarčku (če bom le doma). mojček, tudi tebi hvala za info o punčkah - bom šla v akcijo pred rd-jem. In thanks za lepe želje za delavnico. mladi pospravljalčki - tudi pri nas, ja. Zlatolaska & Lan I'm impressed. In malemu so očitno pri srcu bjondike last but not least: super ste čvekale danes - too bad, da sem vas mal falila ... lep vikend ... jaz grem jutri čuvat otroke na tekmovanje iz kemije - mamo državno na naši šoli, čez 200 učencev, pa je vsako leto FUL luštno ... se veselim ...