Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 8:56:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam malo bolj toplo vreme,da bomo se lahko v Mitnico prestavle,na vrt pa igrala. Danes popoldne bo BAJE ful lepo - bomo vidli. Mitnica? Ne poznam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 8:58:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa noče vzet AB. Poznano...jaz sem moji na silo davala...kar z injekcijo direkt v usta...pa še držala en cajt,drugače mi je vun špuknila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 8:59:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa boš do 10-h vedla že za varstvo? Ja, bom ob pol10 poklicala. Sta zdaj še na tržnici.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:00:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam malo bolj toplo vreme,da bomo se lahko v Mitnico prestavle,na vrt pa igrala. Danes popoldne bo BAJE ful lepo - bomo vidli. Mitnica? Ne poznam. Mitnica je pod Kalvarijo. Tam, kjer se gre proti Kamnici (predno zaviješ not za staro kmetijsko in škofija ima tam vrtec, če se ne motim, pa naredli so neko telovadnico ali kaj že - skratka tam se gre po stopnicah na Kalvarijo ) O, marička, kak sem zdaj to napisla Bolj tak.. Upam, da vsaj približno veš, o čem govorim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:01:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz tudi komaj čakam toplo vreme ti v SO ni fajn? res, da zdaj ne moremo biti zunaj, samo notri je fajna igralnica pa zunaj sem tudi vidla, da majo neka igrala. sicer ne vem, kak majo v mitnici Rina v Mitnici je trava,pa peskovnik,pa gugalnice..za tobogan pa nisem ziher
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:02:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam malo bolj toplo vreme,da bomo se lahko v Mitnico prestavle,na vrt pa igrala. Danes popoldne bo BAJE ful lepo - bomo vidli. Mitnica? Ne poznam. Mitnica je pod Kalvarijo. Tam, kjer se gre proti Kamnici (predno zaviješ not za staro kmetijsko in škofija ima tam vrtec, če se ne motim, pa naredli so neko telovadnico ali kaj že - skratka tam se gre po stopnicah na Kalvarijo ) O, marička, kak sem zdaj to napisla Bolj tak.. Upam, da vsaj približno veš, o čem govorim Hvala, si malo mislim, ker ne poznam tistega konca najbolje. Te pa bomo šle po stopnicah eno rundo, jaz še nikoli nisem?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:02:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam malo bolj toplo vreme,da bomo se lahko v Mitnico prestavle,na vrt pa igrala. jaz tudi komaj čakam toplo vreme ti v SO ni fajn? res, da zdaj ne moremo biti zunaj, samo notri je fajna igralnica pa zunaj sem tudi vidla, da majo neka igrala. sicer ne vem, kak majo v mitnici Je ok ja,samo mi je Mitnica bolj všeč,ker je vse okoli trava,tam pa je sam beton,pa samo tisti tobogan pa nič druga.V Mitnici še je peskovnik,pa kamenčki,pa gugalnice.Je pa tudi vse ograjeno,ti otrok ne mora nikamor pobegnit.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:02:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa boš do 10-h vedla že za varstvo? Ja, bom ob pol10 poklicala. Sta zdaj še na tržnici. Ok,važi.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:03:06
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz tudi komaj čakam toplo vreme ti v SO ni fajn? res, da zdaj ne moremo biti zunaj, samo notri je fajna igralnica pa zunaj sem tudi vidla, da majo neka igrala. sicer ne vem, kak majo v mitnici Rina v Mitnici je trava,pa peskovnik,pa gugalnice..za tobogan pa nisem ziher aaaa, hvala jaz še nisem bla tam, sem samo mimo hodla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:03:08
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam malo bolj toplo vreme,da bomo se lahko v Mitnico prestavle,na vrt pa igrala. jaz tudi komaj čakam toplo vreme ti v SO ni fajn? res, da zdaj ne moremo biti zunaj, samo notri je fajna igralnica pa zunaj sem tudi vidla, da majo neka igrala. sicer ne vem, kak majo v mitnici Je ok ja,samo mi je Mitnica bolj všeč,ker je vse okoli trava,tam pa je sam beton,pa samo tisti tobogan pa nič druga.V Mitnici še je peskovnik,pa kamenčki,pa gugalnice.Je pa tudi vse ograjeno,ti otrok ne mora nikamor pobegnit. Se super bere.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:04:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam malo bolj toplo vreme,da bomo se lahko v Mitnico prestavle,na vrt pa igrala. Danes popoldne bo BAJE ful lepo - bomo vidli. Mitnica? Ne poznam. Mitnica je pod Kalvarijo. Tam, kjer se gre proti Kamnici (predno zaviješ not za staro kmetijsko in škofija ima tam vrtec, če se ne motim, pa naredli so neko telovadnico ali kaj že - skratka tam se gre po stopnicah na Kalvarijo ) O, marička, kak sem zdaj to napisla Bolj tak.. Upam, da vsaj približno veš, o čem govorim Ne,ni tam ko si napisala,je pa na poti proti Kamnici,nasproti bivše kmetijske šole,na glavni cesti,zadnja nizka hišica na levi strani v smeri Kamnice.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:05:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa noče vzet AB. Poznano...jaz sem moji na silo davala...kar z injekcijo direkt v usta...pa še držala en cajt,drugače mi je vun špuknila Meni je ponavadi z čajem spil. Čist malo čaja pa not zdravilo. Zdaj mi pa ga neče spit. -ček mali. Saj študiram da bi šla brizgalko kupit pa na silo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:05:19
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te pa bomo šle po stopnicah eno rundo, jaz še nikoli nisem? Jaz sem kar pogosto hodla, samo zdaj ne vem, kak daleč bi prišla Lahko pa mamo tekmovanje - katera je prva gori, plača kavo
< Sporočilo je popravil rina22 -- 11.3.2011 9:06:05 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:05:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa noče vzet AB. Poznano...jaz sem moji na silo davala...kar z injekcijo direkt v usta...pa še držala en cajt,drugače mi je vun špuknila Meni je ponavadi z čajem spil. Čist malo čaja pa not zdravilo. Zdaj mi pa ga neče spit. -ček mali. Saj študiram da bi šla brizgalko kupit pa na silo. Kaj ni priložena zraven? Jaz sem do zdaj imela v vseh AB priloženo brizgalko.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:07:17
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam malo bolj toplo vreme,da bomo se lahko v Mitnico prestavle,na vrt pa igrala. Danes popoldne bo BAJE ful lepo - bomo vidli. Mitnica? Ne poznam. Mitnica je pod Kalvarijo. Tam, kjer se gre proti Kamnici (predno zaviješ not za staro kmetijsko in škofija ima tam vrtec, če se ne motim, pa naredli so neko telovadnico ali kaj že - skratka tam se gre po stopnicah na Kalvarijo ) O, marička, kak sem zdaj to napisla Bolj tak.. Upam, da vsaj približno veš, o čem govorim Ne,ni tam ko si napisala,je pa na poti proti Kamnici,nasproti bivše kmetijske šole,na glavni cesti,zadnja nizka hišica na levi strani v smeri Kamnice. Ja, saj - PRED tisto cesto, kot se zavije tja not proti kmetijski. res sem pozabla dodat, da je mitnica ob glavni cesti, ja. pardon ali je za tisto cesto? ne vem več tak točno, no. saj tam je samo ena taka gostilna in jo takrat že vidiš. samo sem jo hotla spomnit na to, da je pač tam stara kmetijska poleg in pa tote stopnice, če bi tak bolj vedla
< Sporočilo je popravil rina22 -- 11.3.2011 9:09:18 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:08:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam malo bolj toplo vreme,da bomo se lahko v Mitnico prestavle,na vrt pa igrala. jaz tudi komaj čakam toplo vreme ti v SO ni fajn? res, da zdaj ne moremo biti zunaj, samo notri je fajna igralnica pa zunaj sem tudi vidla, da majo neka igrala. sicer ne vem, kak majo v mitnici Je ok ja,samo mi je Mitnica bolj všeč,ker je vse okoli trava,tam pa je sam beton,pa samo tisti tobogan pa nič druga.V Mitnici še je peskovnik,pa kamenčki,pa gugalnice.Je pa tudi vse ograjeno,ti otrok ne mora nikamor pobegnit. Se super bere. Se ja, spljoh ker jaz nimam daleč.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:09:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa noče vzet AB. Poznano...jaz sem moji na silo davala...kar z injekcijo direkt v usta...pa še držala en cajt,drugače mi je vun špuknila Meni je ponavadi z čajem spil. Čist malo čaja pa not zdravilo. Zdaj mi pa ga neče spit. -ček mali. Saj študiram da bi šla brizgalko kupit pa na silo. Kaj ni priložena zraven? Jaz sem do zdaj imela v vseh AB priloženo brizgalko. Ne...ni priložena.Do zdaj je bila priložena edino pri Summamed-u (upam,da sem prav napisala) in nobenem drugem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:09:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa noče vzet AB. Poznano...jaz sem moji na silo davala...kar z injekcijo direkt v usta...pa še držala en cajt,drugače mi je vun špuknila Meni je ponavadi z čajem spil. Čist malo čaja pa not zdravilo. Zdaj mi pa ga neče spit. -ček mali. Saj študiram da bi šla brizgalko kupit pa na silo. Kaj ni priložena zraven? Jaz sem do zdaj imela v vseh AB priloženo brizgalko. Ne, samo žlička. S to pa razen za doziranjem pa si nimam kaj za počet.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:10:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se ja, spljoh ker jaz nimam daleč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:11:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa noče vzet AB. Poznano...jaz sem moji na silo davala...kar z injekcijo direkt v usta...pa še držala en cajt,drugače mi je vun špuknila Meni je ponavadi z čajem spil. Čist malo čaja pa not zdravilo. Zdaj mi pa ga neče spit. -ček mali. Saj študiram da bi šla brizgalko kupit pa na silo. Kaj ni priložena zraven? Jaz sem do zdaj imela v vseh AB priloženo brizgalko. Ne...ni priložena.Do zdaj je bila priložena edino pri Summamed-u (upam,da sem prav napisala) in nobenem drugem Kak ne? jaz sem jo imela pri Hiconcilu,pa Amoxiklavu vedno priloženo,sicer pa Ospena nista nikoli dobila,Sumamed ima tudi ja.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:11:46
|
|
|
|
matcar
|
Rina-pa ki imaš ti tam kake stopnice,če je ravno vse?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:12:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam malo bolj toplo vreme,da bomo se lahko v Mitnico prestavle,na vrt pa igrala. Danes popoldne bo BAJE ful lepo - bomo vidli. Mitnica? Ne poznam. Mitnica je pod Kalvarijo. Tam, kjer se gre proti Kamnici (predno zaviješ not za staro kmetijsko in škofija ima tam vrtec, če se ne motim, pa naredli so neko telovadnico ali kaj že - skratka tam se gre po stopnicah na Kalvarijo ) O, marička, kak sem zdaj to napisla Bolj tak.. Upam, da vsaj približno veš, o čem govorim Ne,ni tam ko si napisala,je pa na poti proti Kamnici,nasproti bivše kmetijske šole,na glavni cesti,zadnja nizka hišica na levi strani v smeri Kamnice. Ja, saj - PRED tisto cesto, kot se zavije tja not proti kmetijski. res sem pozabla dodat, da je mitnica ob glavni cesti, ja. pardon ali je za tisto cesto? ne vem več tak točno, no. saj tam je samo ena taka gostilna in jo takrat že vidiš. samo sem jo hotla spomnit na to, da je pač tam stara kmetijska poleg in pa tote stopnice, če bi tak bolj vedla Rina da še te malo popravim. Pred njo je še ena gostilan sam na drugi strani - desni. Sam tam meni nisp preveč všeč igrala za tako male. Drugač pa tudi ni tako slabo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:13:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak ne? jaz sem jo imela pri Hiconcilu,pa Amoxiklavu vedno priloženo,sicer pa Ospena nista nikoli dobila,Sumamed ima tudi ja. Pri Hiconcilu nikoli-pa smo ponavadi prav tega dobili,pri tazadnjem(sem pozabla ime) tudi ne..samo pri Summamedu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:13:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rina-pa ki imaš ti tam kake stopnice,če je ravno vse? Stopnice na Kalvarijo ona misli.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 11.3.2011 9:13:59
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rina-pa ki imaš ti tam kake stopnice,če je ravno vse? pri stari kmetijski so stopnice na kalvarijo, ali sem sanjala? če sem hodla po njih gor. saj pa tam, ko je neki vrtec, pa ko je stara kmetijska, pa ko so zdaj neko novo telovdnico naredli. do vsega tega se pelješ not po eni cesti, pred tem ko zaviješ na to cesto, pa si na glavni cesti, kjer je mitnica. ok, tak nima veze. očitno tak nimam pojma, ja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
strah pred porodomnataly33prvič sem rodila zelo težko,rok imam čez 2 tedna in me je grozno strah poroda...kako je roditi drugič? hvala za odgovoretežje (
12%)
lažje (
73%)
enako (
15%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!