womanpolice
|
MIKLAROM super za pregled - in naj cerklaža lepo drži... Danes spet nič kaj spala... ob sedmih sem že bila budna in sem se trudila, da bi zaspala še za kakšno urco, vendar brez uspeha... vendar prav čutim, da sem neprespana... Tamala je dans tko lepo aktivna... že od petih zjutraj pleše.... Kaj bom danes počela? Mislim, da je skrajni čas, da si naštimam torbo za v P za vsak slučaj, da nas kaj ne preseneti, saj po mojem, če bi moj moral pakirati, bi pol stvari pozabil....... Že zdaj razmišljam kaj bom imela za kosilo... nisem se še odločila - vem le to, da meska danes nič... Ali bom jedla mlečni griz ali pa bom široke rezance z ribjim prelivom. Pa vi? Kaj boste danes kuhale, tiste ki ne boste mesa jedle? Spet je tako lepi sonček, da bo treba kaj tud na sprehod... Včeraj sm bla z dvema mladima mamicama (ena ima fantka (aprila bo eno leto star), ena pa punčko (7 m staro) tako, da se je družba v mojem kraju povečala na št. 4 :-D Še v knjižnico moram, saj so me klicali, da je prišla knjiga, ki sem jo rezervirala od Nataše Kampuš. To bom spotoma ko bom šla iz sprehoda... Včeraj sem tašči za Dan žena kupila eno lončnico z keramičnim lončkom. Je bila full vesela, in je rekla, da bo ona meni za materinski dan. Morm priznat, da sem kr ponosna, da bom končnoooo tudi jst praznovala materinski dan. Moji mamici sem že kupila darilo za materinski dan, in sicer imajo v DM ene lončke na katerem je en verz in piše nekaj podobnega kot "najboljša mama na svetu", zraven pa bo dobila še riževo čokolado, ki jo takoooo zeloooo obožuje. Je rekel moj, da bosta potem s tamalo tud men prinesla kakšno pozornost... :-D Jst bom vesela kakšne risbice od tamale... Moj je te dni kar priden... dela drsna vrata v vetrolovu (beri veranda), da bova en del zaprla za "kramo", potem še bo namestil police, nato pa bo sam izdelal še garderobni del. Najprej morava to uredit, da sprazniva tisto sobo kjer bo otroška, da jo lahko potem začne delat (izolacija, knauf, pod,...). Je rekel,da bo otroška na vrsti nekje maj, junij. No, sej se ne mudi, ker bo itak nekaj časa pri nama v spalnici. Ja, nič... dovolj si ga bodi... želim vam res lep dan. ....pejte mal na sprehod, saj bo lepo vreme le še do vključno sobote, potem pa spet poslabšanje, v ponedeljek menda dež ...... Lep dan!
|