ursha
|
....in tako je pri skoraj vsaki temi, da sosed preko plota slučajno ne bi mel več kot jaz.... ....jaz ne vem kako ve berete, ampak, če bi si vsej mal bolj prebrale, bi VIDELE, da SMO hodili v razvojno, skoraj do 1. leta, torej, če bi bili dvojčici ok, potem bi zaključili verjetno že prej, ne pa da mi na VSAKEM izvidu razvojne piše, da ZAOSTAJATA v razvoju oz. zaostaja drugorojena še bolj, kar sem tudi vmes navedla...torej? in NE nikakor si ne želim niti svojemu niti "sosedovemu" otroku NITI pikice bolezni ali česa podobnega....ampak če mi že bodo podaljšali porodniško, bom vsekakor vesela, ker definitivno ju imam raje ob sebi čez poletje in gresta v vrtec septembra oz. do izteka eventuelne porodniške, ko so formirane skupine in s stalno vzgojiteljico, smo komaj uštimali (po 6 mesecih začetkov vrtca) s prvorojenko in verjemite, tudi tega si ne želim "ponoviti", kaj šele komu drugemu...sicer pa vem za primer ko so pri ENEM otroku, kateremu ni bilo NIČ (osebno poznam), v razvojni PONUDILI podaljšanje še za 3 mesece, pa verjetno bi se še našel kak tak primer..... in verjemita ali ne, tako pač v tej državi je drage moje TO mi je predvsem prvi razlog zakaj si želim podaljšanja, kar pa si ga, roko na srce, želi vsaka prava mama ...... konec koncev ne vem zakaj sem "vama" sploh oz. bi "polagala račune", temo sem načela z upanjem, da se mi oglasi katera, ki ima tudi 1 otroka + dvojčka in seveda, da mi mogoče lahko katera pomaga, ne pa da me obsoja, da želim SVOJEMU otroku slabo....pa še to ko smo že pri pravilniku, kdaj podaljšajo: SRAMOTA, da kao za 3 otroke podaljšajo, če rodiš po vrsti najprej 1, 2 in potem 3....ne štejejo ti pa v tem kontekstu 3 otroke, ko rodiš 1 in potem 2....ja ja naša ljuba državica=za bruhat....isto tudi da ima oče dvojčkov enako dolg očetovski dopust kot pri 1, ko pa same veste kakšni so bili začetki......in še in še.....sicer so pa to že druge teme, tud take za obsojat, ne????? kar se pa tiče postov, ki bodo verjetno sledili, ne mislim komentirat več, že vnaprej povem, ker ženske: brigajte se za svoje otroke in ne sosedove, ker od tega ne bote imele nič aja, pa vesel praznik VSEM skupaj