Pigy
|
Tudi vam vse lepo za dan žena. Lepo se mejte vse v maškarcah danes. Letos pa nisem še nobene videla, drugače sem pa vsako leto odšla na karneval v Butale , se vidi da sem tam blizu rojena. Sem pridna lepo počivam, še malo imam rjavega izcedka, ampak to ni vse skup nič, kot kaže ga popoldne ne bo več. Moj se je vrnil maloprerj domov, je dal cunje prat in odšel nazaj delat. vlazag- dobrodošla med nami , sej bo teh neki uric hitro minilo. Mene full stegna srbijo, trebuh pa malo, in redno uporabljam mleko za telo (jaz sem pri občutljivih, zato uporabljam samo otroške stvari ). Kahlo- no neprijetna zadeva je že en, kaj šele 4. No tolaži se s tem da je danes pust, tko da ga si lepa maškarca IZVIRNO SPOROČILO: strelkica Pegy kako si,... počivaš....če ne, te bomo po ritki, boš videla , čuvaj se!!!!!!! tako počivam, da me vse boli. IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca Pa pri oddaji potrdil za bolniško zdravnice sploh ne vidim!! Vse uredim pri sestri. Tako da, sploh ne razpravljaj s svojo osebno, zmeni se z ginekologom. Zanj me pa itak že čudi, da ti ni napisal boniške . Pri tvojih problemih mislim, da nimaš kaj delat v službi.. Počivaj! Jaz imam pa veselo novico; prispeli so rezultati DHT in je vse ok . Ne vem katera je že spraševala za moj rezultat od NS - je seveda precej drugačen od vaših, ker sem očitno najstarejša mamica na temi - 1:547. Misel na AC sem že opustila ravno zaradi današnjega klica. Pri moji os. zdravnici pa moraš čakat da prideš na vrsto, sej tud če se prej naročiš, čakaš, se pač ne držijo urnika, sestra je tam samo da kliče kdo je na vrsti Čestitke za dobre rezultate IZVIRNO SPOROČILO: issa Drugače pa sem imela včeraj NS in sem ga komaj dočakala.... V glavnem imamo eno trmasto in precej živahno bubico, ker ni hotela pokazat kaj je, mela noge prekrižane... v glavnem je moj z veliki okami gledo zadevico na ekranu... z mojim G sta veselo debatirala kako pa kaj, jaz pa sem si sama nekak narisala kaj je kaj.. ,..tak da sem bila vesela, da je vse ok... Čestitam za super Ns, moja pikica je tudi trmasta, se ni hotela zbudit, ampak je noge pa mela narazen . Moj je tud debatiral z ginek. kot da se kej razume, ko sva se vsedla v avto je pa rekel; joj, jaz je nisem nič razumel, ampak zgleda je vse ok, a ne IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Dobrodošla vlazag. Če želiš lahko javiš podake, da te dodam na seznam. Mene še nič ne srbi, pa kreme še tudi nisem nobene proti strijam začela uporabljat. Bo počasi treba. Krysia, zaenkrat ima rahlo povišano temperaturo in prehlad. Upam, da se ne razvije v kaj drugega. Jz sem dobila full strije po stegnih, uh kako so vidne, po trebuhu pa ne. Tudi jaz upam, da se ne razvije kej drugega Soseda ima fantka, pa tko lepo jokca, bošček komi 1 teden star. Pa kolegica mi je javla da je znova nosečka, a hčerkica ji bo 1.4 dopolnila eno leto. Jupi, kok dojenčkov bo spet Vas pridem pol prebrat, ko mi bo spet dolgčas