frcafella
|
Pozdravljene moje julijke! Komaj sem prišla do računalnika.... Pa sem tudi jaz dočakala morfologijo Naša bebica je tipi topi, vse ok, zdrava, miga kot za stavo Bo pa pri nas še en fantek Tako da zdaj smo skrčili seznam imen samo na fantke piccolina1983, jaz precej kupujem preko spleta in moram potrkati, ampak do zdaj nisem imela slabih izkušenj. Voziček bi si jaz, če se le da, ogledala pri nas v trgovini, potem pa naročila preko spleta. Če pa takšnege nimajo pri nas, pa bi prebrala čimveč mnenj na tujih forumih in se potem odločila za nakup... Pa hvala za idejo za super zajtrk, bom vsekakor preizkusila. MagicSpella77, u madona, ti pa imaš oblačil Pa vredu ideje za predelavo oblačil, samo jaz nisem ravno spretna pri teh zadevah, po pravici povedano pa nimam niti volje za te zadeve. reginca, upam, da začnes kmalu kaj več spati.... **M**, super za bolniško z izhodi Kaj to si posebej prosila G, da ti napiše ali kako? bucibirba, to za ananas še pa res nisem slišala??? Ma po moje kakšen košček pa res ne mroe škoditi... PA super ideja za pisanje dnevnika že v nosečnosti. Sem sicer že v prvi nosečnosti razmišljala v tej smeri, ampak potem nisem realizirala. Sem pa potem pridno uredila dojenčkov album. Zdaj v drugi nosečnosti pa se tudi nisem lotila pisanja, da ne bi že v štartu delala razlik med otrokoma dekle23, moj trebušček je tudi že kar konkreten. Kar precej večji kot tačas v prvi nosečnosti... Mi je zelo všeč in ga ponosno razkazujem Svojih hlač pa itak tudi ne nosim več... maca84, evo moj seznamček, za po porodu: Za mamico: - modrček za dojenje (tokrat bom vzela od da-da; prvič nisem bila zadovoljna z modrčki) - blazinice za dojenje (razmišljam o pralnih, ker se jih res ogromno porabi) - lanolin za bradavice - vložki Vir Mrežastih spodnjih hlačk jaz nisem uporabljala; no, samo v P, doma pa svoje mormalne... Za dojenčka: - kremica za ritko (bebival od mariborskih lekarn in Sudocrem, za vneto ritko) - sterilni zloženci (za oči, popek) - alkohol - fiziološka - trdo milo od Mustele (baje je trdo milo manj agresivno od tekočih; pa še to sem samo tu in tam uporabljala) - mandljevo olje za pregibe (bebival) - termometer - vata za čiščenje ritke - tetra pleničke - mogoče ena flaška (meni so všeč Tommee Tippee) - dudica Sterilizatorja in prsne črpalke pa za moje pojme ni potrebno kupiti, vsaj ne na začetku... Ostalo dopišem, če se še česa uporabnega spomnim... špelca21, glede na to, da si prvorodka, po moje še res ni razloga za skrb, ker otročka še ne čutiš. Čisto možno pa je tudi, da si spregledala čisto tiste prve mehurčke, če si vedno v pogonu. Imam kar nekaj kolegic, ki mehurčkov sploh niso čutile, ampak kar konkretne brcike... Papa, grem še malo v horizontalo...
|