ivanamdb
|
jutrcek punce! ah vceraj smo sli s prijatelco jest vietnamca, in mi je mala gospodicna vse spring rolls pojedla, in to so se vroci bli....a mislim.... moz na faksu, D v vrtcu, jst papam mini krofe (ampak niso dobri kot v SLO!) danes je bla scena pred blokom...D je hotela da ji oblecem angelcek-poncho....?!?! mislim, vceraj je bil jok&stok za oblect, danes pa ni hotela naprej brez tega.... pa se v vrtcu se ni hotela svlect, sm ji rekla a kaj bos cel dan notr v bundi??? zjutraj se neki budila okrog 6 tko da sm sla na posteljo v njeno sobo in sm tam zaspala do 8, ona do 8.40....ati je medtem zrihtal zajtrk za vse in lepo sel na faks.... tanja - kahla...hm...mi smo pred neki cajta poskusili, imamo in kahlo in to za na stranisce, pa ni nc slo. jok, kricanje, krize, tko da smo rekli, ok nc, bomo vidli. zdaj ko vidi starejse v vrtcu da gredo sami na kahlo bi tud ona, ene dvakrat je hotela sama na kahlo, in mi je glih uspelo posest jo in se pokakala, mislim da se ni ful razumela kdaj je "stimulus" za kakanje, oz. da se zaveda cist v zadnji moment. drugac, uporablja kahlo kot poganjalec (imamo to veliko, ki ma rocaje in racko odspredaj...), a ja, in vsakic ko midva greva na wc gre za nami in nas studira kaj delamo, in nam drzi rolo papirja... tko da ne rabis prevec o tem mislit, mozno se ni cajt, men so rekli da se to zacne bolj "trenirat" po drugem letu, amak mislim da je najbolj pomembno to da se zaveda da mora kakat/lulat, pa se to kopiranje, to kaj delajo drugi otroci. ce vidi druge potem bo hotela tudi ona. mislim da je to tud maja enkrat rekla o njeni M. da se tako naucila. pikepoke za vse bolancke. maja a je Z kaj boljse?
|